Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 259
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 085
Аз не виждам много общо между лозунги, Креони (не знам какво е) и отговорното отношение към себе си и света, но нищо.

Доколкото виждам в уикипедия - Carroll's Kryon series elaborated a number of popular New Age concepts. Amongst them are: co-creating, a spiritual contract, karmic imprint, karmic implant, magnetic layers (strands) of human DNA, karmic groups, synchronicity, ascension etc. Но не съм задълбочавала в нито една от темите (ню ейдж и идеите на Креон).

# 2 086
http://prikachi.com/images/317/6108317z.jpg Това е все вода...Просто е заредена различно. Същото е с храната. Който си мисли, че месото е като лютеница, да си яде, негова си воля. Нема да проповядвам нищо, нема сми...Най-твърдото нещо нещо е човешкото съзнание, не е диаманта... Tired

# 2 087
http://prikachi.com/images/317/6108317z.jpg Това е все вода...Просто е заредена различно. Същото е с храната. Който си мисли, че месото е като лютеница, да си яде, негова си воля. Нема да проповядвам нищо, нема сми...Най-твърдото нещо нещо е човешкото съзнание, не е диаманта... Tired
И всичките са шестоьгьлни.

# 2 088
  • София
"Кристал от вода, изложена на звуците на народен танц от Кавачи, Япония"  Joy
А аз глупавата си мислех, че темата е сериозна.

# 2 089

За първото- не си сама  Simple Smile и няма никаква връзка с темата.
За второто- разбира се, че ще се мотивираш както искаш. Останалите, обаче, имат също свободата да обсъждат мненията и мотивите "както си искат", стига да не противоречи с правилата на форума, понеже се трие.  Peace
Та има ли сръдня по този повод и защо?

Спор няма, това, което споменах е, че ми украсяваш мненията, а не, че ги коментираш.

Как да няма връзка, значи за qualitative research сме on the same page. Не се използват единствено статистически данни за целите на едно изследване. Зависи от какъв тип е то.

# 2 090

И на думата "благодаря", залепена за бутилката. Въпрос: Водните молекули могат да четат newsm78

Освен това, водата, като течност, е флуид, и няма кристална структура, та за воден "кристал" не може да се говори. Само в твърдо състояние е "кристал", както всички знаем, и Кристиан, да, снежинките са винаги шестоъгълни.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 17:13 от sophiemmaspencer

# 2 091

И на думата "благодаря", залепена за бутилката. Въпрос: Водните молекули могат да четат newsm78

След тези две последни "страшно умни" мнения, оказва се , вегетарианството е последна грижа.
Все едно да обясняваш какво е космически кораб на човек, който не знае дори какво е каруца.
Приятен спор, дами!

# 2 092
  • София
Ох, сериозно?!

Жан Бенвенист, финансиран от фирма за хомеопатични лекарства публикува свои опити, които доказват, че водата помни.
Цитат
Научното звено, което Бенвенист е работил, е закрито след скандалните му публикации[47], а откритията му са осмяни от научната общност – той става първия носител на две анти-нобелови награди. Бенвенист е уволнен от френския Национален център за медицински изследвания за „опозоряване на родината“[47].

Цитат
Другият известен учен, който се прехласва по способността на водата да помни, е Масару Емото. Според проведените от него опити, водата помни мисли, чувства, музика и думи и това проличава след като тя бъде замразена – във формата на образуваните снежинки. Въпреки, че му е предложен 1 млн. долара да повтори експериментите си пред научна публика, той отказва, но не спира да пише книги и да изнася семинари за милионите наивници, които са готови да му повярват.

# 2 093

След тези две последни "страшно умни" мнения, оказва се , вегетарианството е последна грижа.
Все едно да обясняваш какво е космически кораб на човек, който не знае дори какво е каруца.
Приятен спор, дами!

Обясни на нас, непросветените, как водните кристали се променят в резултат от залепянето на думата "благодаря" на бутилката. Много ми е интересно. О, да не пропусна, обясни ми за водните кристали, моля те. Ти си с космически понзнания по химия, а ние с каруцарските си знания (нищо, че може да сме с докторат), имаме нужда от разяснение....

# 2 094
Приятен спор, дами!
Не успявам да си обясня по никакъв начин претенциите ти за научност, знания или систематизиран подход, честно.
Просто се изумявам по какъв начин успявате да си изкривите реалността в удобна за вас форма.

# 2 095
Масару Емото е известен учен?
Сериозно ли си го мисли това някои?
От какви източници се осведомявате, та им вярвате дори?

# 2 096

Джеймс Ранди (илюзионист и скептик, бележит противник на псевдонауката) публично предлага 1 милион долара на Емото, ако успее да извърши научно-контролирани, двойно анонимни тестове, които да повтарят обявените и широко рекламирани резултати.  Mr. Green

# 2 097

Мисля, че не си разбрала. Тя не им вярва. Иронизира ги.

# 2 098
Приятен спор, дами!
Не успявам да си обясня по никакъв начин претенциите ти за научност, знания или систематизиран подход, честно.
Просто се изумявам по какъв начин успявате да си изкривите реалността в удобна за вас форма.

Краса и наука - оксиморон.

# 2 099
Приятен спор, дами!
След като не правиш разлика между ацидоза и диабетна кетоацидоза, разбираемо защо не си обясняваш.
Не е мой проблем, обаче.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт