Време е за Икеа! - Тема 17

• 85 308
  • 759
  •   1
Отговори
# 585

Искам да ви питам за едни столчета-стълбички, ЗНАМ, че са артикул на ИКЕА, виждам ги в каталога. Обаче в самия магазин нямам спомен да съм ги виждала. Къде да ги търся? Сещайте се - едни прости, небоядисани, две стъпалца.

Ако е това столче
ето тук http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=productavail&store=181&iID=83777

# 586
  • Пловдив
Янтра, където започват кухните, в началото има помощни маси и нещо като кухненски стелажи. Там има стълби с едно стъпалце, както и малко по-високи, май.
Благодаря! Като каза кухня и го намерих в сайта - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83777. Това искам Simple Smile

Искам да ви питам за едни столчета-стълбички, ЗНАМ, че са артикул на ИКЕА, виждам ги в каталога. Обаче в самия магазин нямам спомен да съм ги виждала. Къде да ги търся? Сещайте се - едни прости, небоядисани, две стъпалца.

Ако е това столче
ето тук http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=productavail&store=181&iID=83777
Да, мерси, точно това е. Забравям го 3-4 пъти, обаче утре ще си взема едно Simple Smile

# 587

Амели, в книжката на карта Фемили ги има артикулите и за колко точки ги получаваш Simple Smile

Аз нямам книжка. Може би ще я получа заедно с картата по пощата, защото си направих онлайн регистрация и за сега имам само СМС с номера на картата ми, но самата карта казаха,че ще я получа на адреса си до 1 месец.

# 588
  • Варна

Чудно е това столче Bekvam, ние го минахме с маслото от ИКЕА, но може след време нещо друго да ни хрумне за декорация. Толкова приложения му измислихме, не само в кухнята.

# 589
  • Пловдив

Чудно е това столче Bekvam, ние го минахме с маслото от ИКЕА, но може след време нещо друго да ни хрумне за декорация. Толкова приложения му измислихме, не само в кухнята.
Нали? Simple Smile Да поседнеш някъде, да стъпиш да си вземеш нещо от шкафа, като резервен стол за гости Simple Smile Даже да си сложиш нещо на него като масичка, ама едва ли Simple Smile

# 590
  • София
И аз им се точа на столчетата, особено като видях това

http://www.apartmenttherapy.com/find-the-furniture-the-ikea-bekvam-stool-191348

# 591
  • софия
Искам преди да мина на касата да си взема Фемили карта. Ще огледам около детския център, дано си взема фемили карта. Мисля ще събера за подарък.

Ако ни искаш да си направиш през нет-а, апаратът е точно пред детския кът, до ескалатора. Когато ходихме в събота нямаше пукнат човек там.
Ползвайте си картата и в ресторанта, и зоните след касата. Сумите и от там трупат точки Wink

# 592
  • Пловдив
Утре ще купувам спалня, мисля да натрупам "оха, точки" Simple Smile

# 593
  • София
Благодаря момичета, за информацията за щорите  Hug

# 594
  • София
Утре ще купувам спалня, мисля да натрупам "оха, точки" Simple Smile

Хихи и аз се точа на подарък след покупката на кухнята Simple Smile

# 595
Аз си направих временна карта през сайта. Изпратиха ми смс с номера и го казах на касата.
Има автомат за карти и точно до сектора с намалените неща  Peace

# 596
  • Варна

Нали? Simple Smile Да поседнеш някъде, да стъпиш да си вземеш нещо от шкафа, като резервен стол за гости Simple Smile Даже да си сложиш нещо на него като масичка, ама едва ли Simple Smile

Малката ми щерка сяда на първото стъпало и ползва горната част като масичка. Вече почва да й става малко, но все още се събира. Удобно е и като детско столче за хранене, идва по-високо от нормалните столове.
А освен това е и идеално за подреждане на "магазин"  Laughing

# 597
  • софия
Аз не си помня регистрацията, но имам номера в смс. С него дали ще стане да си изпринтя карта на този уред?

# 598
shhhh... , аз питах вчера, няма да стане и няма смисъл. Картата ще си я получиш по пощата.
номерът от СМС-а го показваш на касата,те го въвеждат и на касовата бележка ти се отразяват натрупаните точки от настоящата покупка + предходните,ако имаш. Както и тези 200 първоначални за регистрацията.
Така ще процедираш докато си получиш пластината в пощенската кутия.

# 599
Аз не си помня регистрацията, но имам номера в смс. С него дали ще стане да си изпринтя карта на този уред?

Да, с номера изпратен ти като смс става, 2 поста по-гор го написах  Wink

Общи условия

Активация на акаунт