Време е за Икеа! - Тема 17

• 85 313
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Благодаря  Hug

# 601
Момичета, влизам аз в сайта на икеа и търся едно двуетажно легло, бяло, метално, нещо подобно. Обаче в сайта намирам само две дървени и нищо друго. някой да знае поради що и в магазина дали ги има? Thinking

# 602
  • София
Една приятелка ги търсеше преди седмица и ми каза, че няма да ги зареждат повече тези легла. Също и тези със спалнята отдолу.

# 603
  • София
Не е ли това?
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30291

На сайта излиза, че има наличност. Освен да не е актуализирана...

# 604
  • Пловдив
Не е ли това?
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30291

На сайта излиза, че има наличност. Освен да не е актуализирана...
Друго е. Аз съм ги гледала подробно, преди да взема двуетажни дървени. Преди .... 2 месеца ги имаше в магазина.

# 605
  • София
Това е легло надстройка, а другото е двуетажно.

# 606
Magrat 2007, не, това е единично високо легло, онова беше двуетажно, тоест две легла...бях обещала на дребните да им го купя, специално това си избраха...ебаси, как няма да ги зареждат вече Sad

# 607
  • София
Момичета, да ви попитам за фемили картата - на каса ли се взема, трупам точки, как става това и имам право на отстъпки ли?
  bouquet

# 608
  • софия
На страницата във ФБ от 20-ти има запитване за карти Фемили и отговор, че съвсем скоро ще има информация...

На мен ми го каза жена на касата вчера, явно са ги обучили какво да говорят предварително  Laughing
Иначе ми казаха, че и на информацията издават, но нямах време да ходя да проверявам.

на входа, преди ескалатора, до детския център има гише "информация" точно пред него има един оранжев автомат за издаване на картите "фемили" . Много е лесно.Направете го на влизане- аз не обърнах внимание и на касата като ме попитаха се оказа че сметката ми от 100 лв щеше да ми осигури 500 точки. Първоначално от автомата се сдобиваш с една картонена карта, със свой си баркод  където се трупат точките, след около месец (така ми обясни жената от информацията) по пощата ти пристига пластиката и точките са си прехвърлени. Т. Е картончето е временен заместник.

Става много бързо!
самоцитирам се!
някой добави че има машина и малко преди касите.
може и по интернет!

П.С последните страници се изписа доста, и в сайта има инфо, и в страницата на Икеа във фейса....

# 609
  • София
виж това легло:

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2143

На мен не ми хареса, но една приятелка го взем, боядисаха го бяло и изглежда супер Simple Smile. Може да си го боядисаш в какъвто цвят искаш и е доста евтино Simple Smile

# 610
  • Пловдив
виж това легло:
На мен не ми хареса, но една приятелка го взем, боядисаха го бяло и изглежда супер Simple Smile. Може да си го боядисаш в какъвто цвят искаш и е доста евтино Simple Smile
Аз имам две такива. За цената си са просто супер. Изключително доволна съм. Като се сглобят са стабилни, в пакета има подматрачни рамки, няма нужда да купувам, естествен материал, за мен от дървото по-хубаво няма. Комбинирах ги с два скрина Торва и един стелаж пак от икеа, дървен, не си спомням как се казваше. И това е детската стая. Изцяло от чам. Не е много качествено, но това са деца, така и така след 6-7 години ще има нужда от смяна на мебелите. За по-малко от 1500лв съм обзавела детска стая за 4ри деца (въпреки, че моите са три, за три нещата ми стояха много несиметрично, сега имам едно легло за гости).

Да добавя - леглата издържат 140килограмовия ми мъж, значи определено ще издържат 25 килограмовия ми син Simple Smile

Скоро ще мога да дам мнение за леглата Малм, вчера взех едно 180х200.

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 08:16 от Янтра

# 611
виж това легло:
Аз имам две такива. За цената си са просто супер. Изключително доволна съм. Като се сглобят са стабилни, в пакета има подматрачни рамки, няма нужда да купувам, естествен материал, за мен от дървото по-хубаво няма. Комбинирах ги с два скрина Торва и един стелаж пак от икеа, дървен, не си спомням как се казваше. И това е детската стая. Изцяло от чам. Не е много качествено, но това са деца, така и така след 6-7 години ще има нужда от смяна на мебелите. За по-малко от 1500лв съм обзавела детска стая за 4ри деца (въпреки, че моите са три, за три нещата ми стояха много несиметрично, сега имам едно легло за гости).

Да добавя - леглата издържат 140килограмовия ми мъж, значи определено ще издържат 25 килограмовия ми син Simple Smile

Скоро ще мога да дам мнение за леглата Малм, вчера взех едно 180х200.
Пък може и за четвърто дете.  Laughing Simple Smile

# 612
  • София
И ние на вилата имаме такова легло. За парите си е супер и доста стабилно. Мъжът ми е спал на вторият етаж без проблем. И аз съм му намислила боядисване, но не ми е останало време.

# 613
Евентуално към това ще се насоча, да, въпреки че смятам да почакам и да видя какво мислят да правят по отношение на двуетажните легла, едва ли занапред ще има само два вида, както в момента показват в сайта. Или се надявам, де Laughing
Иначе и аз ще трябва да го боядисам, защото сега мебелите са бели в стаята на децата и някак си няма да й пасва цвета на дървото.
Янтра, съвсем права си за смяната, ние за трети път ще купуваме легла Laughing Първо взех едно голямо, после малкия като порасна, взех от тия, които са тип сандвич, сега реват за двуетажно, след 3-4 години пък хич и няма да искат да са в една стая Joy

# 614
  • София
Може да изчакаш новия каталог август, ако не ти е спешно.

Общи условия

Активация на акаунт