Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря пластмасови издърпващи се кутии, които не са налични в Икеа България?
Какви са предимствата на столовете Poang от IKEA?
Какви са отзивите на други потребители за мебелите на Ikea?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря пластмасови издърпващи се кутии, които не са налични в Икеа България?
-
Какви са предимствата на столовете Poang от IKEA?
-
Какви са отзивите на други потребители за мебелите на Ikea?
-
Какво е работното време на ИКЕА?
-
Какви са недостатъците на масичките LACK от IKEA?
Не мога да покажа, защото са в Пловдив, мога следващата седмица (тогава се местим).
Действа ми като псохотерапия да се разхождам из красотите, с които после ще обзаведа дома ни...евентуално!
Дано има нещо новичко
Вече я сънувам ...
Средствата ,които заделям за нещо икейско са меко казано изстрадани,няма какво да обяснявам как се живее в тази криза с подрастващи деца,нов дом и ниски доходи...Силно се надявам скоро да отида в Икеа,и съм си обещала когато това стане, да разглеждам цял ден! 
ам какво е
Аз имах щастието да отида веднъж,но само ча час - обстоятелствата не ми позволиха за повече.
Но вече бях влюбена,за цял живот.
Ще съм благодарна ако можете да ми помогнете с мнения за тези продукти