Време е за Икеа! - Тема 17

• 85 308
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Моите не са от ИКЕА, защото не ми пасват на размерите на прозорците, но иначе ги гледах. Аз харесвам щори захванати за дограмата, и така са захванати моите.

Китайската Японска стена/панелните щори, не ролетните, са захванати за дограмата? Дали е удобно да покажеш. Не мога да си ги представя.

Много спя. "Японска стена" се водят.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 10:56 от zvanche

# 646
  • Пловдив
Моите не са от ИКЕА, защото не ми пасват на размерите на прозорците, но иначе ги гледах. Аз харесвам щори захванати за дограмата, и така са захванати моите.

Китайската стена, не ролетните щори, са захванати за дограмата? Дали е удобно да покажеш. Не мога да си ги представя.
Амиии може и да бъркам дали е китайска стена или ролетни щори, ама са за дограмата Simple Smile Не мога да покажа, защото са в Пловдив, мога следващата седмица (тогава се местим).

Ролетни са, като се замисля дълбоко какво купих. Извинявам се, нови са ми и съм ги виждала 3 пъти само Simple Smile

# 647
  • София
Щорите освен за дограмата, могат да се захванат за трегера (все едно за тавана) и да влизат в нишата на прозореца.

# 648
  • софия
Щорите освен за дограмата, могат да се захванат за трегера (все едно за тавана) и да влизат в нишата на прозореца.
Права си, но трябва да има достатъчно отстояние от прозореца, за да може да се отваря. Говоря за ролетните. При другите, платната се събират в единия край едно върху друго.

# 649
Някой да ползва този стол - за трапезарна маса, да сподели как е.

# 650
аз го ползвам отстрани на един плот с височината на трапезна маса - изключително удобен е. Калъфът се маха и пере - аз имам бял и черен и си ги сменям според настроението. Сега ще изровя снимка и ще ти я пусна на лични. Ако се чудиш колко комфортно ще се чувствате в него, докато се храните, препоръчвам ти го с две ръце Simple Smile

# 651
аз го ползвам отстрани на един плот с височината на трапезна маса - изключително удобен е. Калъфът се маха и пере - аз имам бял и черен и си ги сменям според настроението. Сега ще изровя снимка и ще ти я пусна на лични. Ако се чудиш колко комфортно ще се чувствате в него, докато се храните, препоръчвам ти го с две ръце Simple Smile
Simple Smile И аз предполагам, че е удобно, седнах в подобен в друг магазин, просто залепнах.
Но не беше с калъф ... а трайно тапициран.
Ще очаквам - благодаря ти  Peace

# 652
Някой има ли представа кога точно през август ще има нови неща и нов каталог?

# 653
  • София
Миналата година беше около 15 август, а каталозите след 20 до към средата на септември ги получавахме по пощата. Новите неща излизат непрекъснато до към март. Следете зелените етикети и сайта секция ново.

# 654
Днес отиваме с мъжо пак в Икея...вече спрях да броя за кой път!  #Crazy Действа ми като псохотерапия да се разхождам из красотите, с които после ще обзаведа дома ни...евентуално!  Crazy Дано има нещо новичко  Mr. Green

# 655
Днес отиваме с мъжо пак в Икея...вече спрях да броя за кой път!  #Crazy Действа ми като псохотерапия да се разхождам из красотите, с които после ще обзаведа дома ни...евентуално!  Crazy Дано има нещо новичко  Mr. Green

Незнам дали осъзнавате какви сте късметлийки,че имате възможност да ходите редовно в Икеа. Аз нямам тази възможност...  Sad Вече я сънувам ...
Предпочитам за парите ,които ще отделя за нафта ,или билети да поръчам още неща на брат ми,и да ми ги достави след неопределено време.  Tired Средствата ,които заделям за нещо икейско са меко казано изстрадани,няма какво да обяснявам как се живее в тази криза с подрастващи деца,нов дом и ниски доходи...Силно се надявам скоро да отида в Икеа,и съм си обещала когато това стане, да разглеждам цял ден!  Heart Eyes

# 656
  • Пловдив
То горе-долу толкова си трябва. Аз за два часа само прелитам из отделите. Всеки път НАРОЧНО се спирам да огледам по 1-2 отдела, защото децата почват да мрънкат ако са повече.

# 657
  Heart Eyes Ванчето, пожелавам ти в най-скоро време да отидеш!!  От сърце...зн  bouquetам какво е

# 658
Miss Hriss , благодаря. Hug  Аз имах щастието да отида веднъж,но само ча час - обстоятелствата не ми позволиха за повече. Crossing Arms Но вече бях влюбена,за цял живот.  Joy

# 659
Здравейте, пак аз  Mr. Green Някой има ли мнение за следните неща:
вчера последно се спряхме на диван http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=7419&cr=1_7419_0_0_1 Някой ползвал ли е и знаете ли удобен ли е, и което е най-важно за мен, дали е здрав? Чудя се дали си струва парите, 1300 лв ми се струват много, но от друга страна всяка вечер прекарваме в дневната и ми се иска да имам голям и удобен диван  Heart Eyes Другото, на което се спряхме е тази маса: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2457, която много интересно е с дъбов фурнир, а там беше съчетана с бели столове, което се беше получило много добре. Тъй като ние ще сме с една дневна 22 кв.м, където кухнята ще е бяла, искам да не прекалявам с бялото, за да не стане като болница, затова се отказах от първоначалната си идея за секция Billy, и се спряхме на Hemnes, сиво-кафевия вариант http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=85985  newsm78  Ще съм благодарна ако можете да ми помогнете с мнения за тези продукти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт