Време е за Икеа! - Тема 17

• 84 240
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Записвам се и аз за темата. Някой има ли представа дали има интересни аксесоари за къмпинг в ИКЕА?
Е, как да няма. Има шезлонги, сгъваеми маси и столове, хамаци и люлки, чадъри и шатри. Почти половината градинско оборудване е подходящо и за къмпинг. Има пластмасоми и картонени чаши и чинии. В детския отдел има джобарници и висящи органайзери. Има и походно легло и кутии за съхранение.

# 571
  • София
Записвам се и аз за темата. Някой има ли представа дали има интересни аксесоари за къмпинг в ИКЕА?

Като открият в близост Декатлон-а, ще има интересни такива неща.

# 572
  • София
Някой да знае дали ще има бъдещи намаления, че причаквам едни завеси? Simple Smile

# 573
  • София
То отсега до края на август ще са все намаления. В момента има разпродажба на стоки, които излизат от наличност, после ще има всяка седмица определени промоции. Миналата година имаше всеки ден от седмицата различна оферта, за безплатен транспорт, на намалените стоки и пр. Завесите имаха 20% през май.

# 574
 Да си повторя питането- кога получават стока, тъй като нямат в наличност бебешки легла?

# 575
  • София
Най-коректно ще ти отговорят, ако се обадиш директно в ИКЕА. Ние тук само можем да предполагаме.

# 576
Можеш да зададеш въпросите си и на страницата на Икеа във фейсбук. Отговарят сравнтелно бързо.
http://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%9A%D0%95%D0%90-%D0%91%D1 … 807305007?fref=ts

# 577
  • София
Момичета, какво трябва да купя още за да монтирам тези щори:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=6814

# 578
Вивиан, аз по снимката не мога да се ориентирам, съветвам те да идеш да видиш на място какво представлява артикулът.
Миналото лято аз харесах едни подобни щори в сайта, а като отидох в магазина, се оказа,че така посоченият артикул представлява само парчето плат, отделно трябва да си вземеш релсата, механизъм за прикрепяне, който обаче не пасваше на нашия прозорец, а всъщност най-голямото разочарование ми беше,че въпросната "щора" беше плат, тънък и прозрачен като органза. Аз си представях нещо твърдо и дебело, което не пропуска светлина и любопитни комшийски погледи.

Снощи направихме някои покупки от текущата разпродажба и на касата питах за точките в карта Фемили- как се трупат, как се ползват и т.н.. Служителката шеговито ми отвърна " С тази покупка имате 1700 точки, трябва да съберете много много хиляди, за да получите срещу тях дребен  подарък, например свещник, който се избира от специален каталог, а не от всички артикули в магазина".

# 579
Момичета, какво трябва да купя още за да монтирам тези щори:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=6814

Само дюбели за стената и бормашина.  Laughing Моят мъж използва и едни дървени трупчета за подложка, за да отдалечим малко щората от прозореца, но това си е само защото ние така искахме.

# 580
  • София
Гарга, благодаря!
А какъв е материала? Плътен ли е?

# 581
  • София
Има и плътни. Аз гледах едни сини преди време.

Амели, в книжката на карта Фемили ги има артикулите и за колко точки ги получаваш Simple Smile

# 582
Гарга, благодаря!
А какъв е материала? Плътен ли е?

Нашите са бели и не стават за затъмнение на стаята. При по-тъмните цветове може и да затъмняват леко. Материята в сравнение с органзата е доста по-плътна и много здрава, но все пак си пропуска дневната светлина. Нашите са в стаите на големите, сложени с основната цел да допускат светлината, но не и любопитни комшийски погледи вътре.  Mr. Green

# 583
  • Пловдив
Ами аз утре отивам, и ще правя ГОЛЯМ пазар. Искам преди да мина на касата да си взема Фемили карта. Ще огледам около детския център, дано си взема фемили карта. Мисля ще събера за подарък.

Искам да ви питам за едни столчета-стълбички, ЗНАМ, че са артикул на ИКЕА, виждам ги в каталога. Обаче в самия магазин нямам спомен да съм ги виждала. Къде да ги търся? Сещайте се - едни прости, небоядисани, две стъпалца.

# 584
  • София
Янтра, където започват кухните, в началото има помощни маси и нещо като кухненски стелажи. Там има стълби с едно стъпалце, както и малко по-високи, май.

Общи условия

Активация на акаунт