Време е за Икеа! - Тема 17

• 85 308
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Така де,външно е и според мен-височина 14,а този размер-дълбочина-27,какво по дяволите значи?

Това е дълбочината на мивката - разстоянието до стената.
При шкаф с дълбочина 25 см - 2 см ще надстърча шкафа.
Някои мивки са такива - излизат пред шкафа, но обикновено със заоблена издадена част напред.

# 691
  • София
мда и аз така си мисля,и за това не открих шкаф...който да отговаря....тази мивка,така като я гледам хич не ми се връзва да стърчи ooooh!
то си пише даже на шкафа:Комбинирайте с мивка LILLÅNGEN с дълбочина 25 см newsm78
а тази мивчица е 27 newsm78

# 692
k@li, ако можеш иди на място ... най-добре ще се ориентираш от това което си харесала, кое в кое се събира и как стои.

# 693
  • Банкя
На живо не ми е направило впечатление да стърчи грозно напред. Но си е въпрос на вкус. Peace

# 694
  • софия
Онзи ден звънях да питам за картата, казаха че ще я пратят след първо пазаруване. Тогава ще е един вид регистрацията на картата и след това до месец. Може да се пазарува с номера само, при първо пазаруване се добавят и бонус точките.

# 695
Здравейте дами!
На есен ще имам първокласници и събирам впечатления за бюрата MICKE. Тъкмо си мислех, че съм намерила идеалният вариант като габарити - попаднах на две отрицателни мнения и сега отново съм в началото. Ще съм благодарна на всякакви отзиви.

# 696
Онзи ден звънях да питам за картата, казаха че ще я пратят след първо пазаруване. Тогава ще е един вид регистрацията на картата и след това до месец. Може да се пазарува с номера само, при първо пазаруване се добавят и бонус точките.

Аз пазарувах почти веднага след регистрацията, оттогава до днес съм пазарувала 3-4 пъти, ама карта цъ  Whistling
Иначе имам доста натрупани точки и се чудя дали да не ги изразходвам, но пък не знам дали без карта, само с номер ще стане.

# 697
  • софия
дали е минал месец? Звънни им

# 698
  • Пловдив
И аз имам МНОГО точки и даже съм намислила как да ги изразходя, кажи ако може само с номера.

# 699
дали е минал месец? Звънни им

А да, начи след 2 дни ще стане месец. Утре ще им се обадя.

# 700
  • софия
всъщност щом имате номера за какво ви е пластиката, той е важен

# 701
          Момичета, колко време след заявката получихте картата ИКЕА в пощата? По охлюв да ми я бяха пратили, вече трябваше да е пристигнала...

Не съм я получила още, заявена е на 25 юни. Използвам номера, който ми изпратиха като смс.

Благодаря на всички, отговорили на въпроса ми!  Hug

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 00:31 от tetka_the_best

# 702
  • Sofia
Здравейте дами!
На есен ще имам първокласници и събирам впечатления за бюрата MICKE. Тъкмо си мислех, че съм намерила идеалният вариант като габарити - попаднах на две отрицателни мнения и сега отново съм в началото. Ще съм благодарна на всякакви отзиви.

Какви са отрицателните мнения?
Според мен зависи какво очакваш - аз съм доволна, бюро с чудесна визия и прилично качество за тези пари. Плоскостите изглеждат масивни, а всъщност са кухи, но това не ми пречи. Плотът е сравнително устойчив.
Моето е такова, в бяло:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT01IimrmkD … yHYDDTVCnysVRYrCl

# 703
  • на североизток
Моите впечатления от Микето е, че е доста тънко покритието, което значи, че лесно може да се нарани от остър предмет. Аз съм решила този проблем с две подложки, тъй като моето бюро е от двойните, но черно. Иначе много си го харесвам като дизайн, лекота и функционалност. Друг е въпроса първокласника колко често го използва  Mr. Green

# 704
Момичета, да ви се похваля - днес добавих 10 точки към "виртуалната" карта с порция кюфтенца за 2 лв. Завиждайте!  Grinning
          Сега - сериозната част. Трябва да купя разтегателен диван. Миналата година купих BEDINGE и сме доволни. Сега цената му е - рамка 190 лв, матрак 160 лв и калъф 139 лв = 489 лв. Интересното е, че общата цена, обявена за дивана в магазина /проверих номерата на артикулите/ е 449 лв. Случвало ли ви се е да попадате на такива разлики между цената в магазина и тази в сайта? 40 лв. са добро намаление, не че бих купила диван с бял калъф.
         Втория ми въпрос - харесах заради по-малките размери и цена ето този диван  EXARBY - рамка 120 лв, матрак - 109 лв. http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19262  За него няма калъф. Насочиха ме към шалтетата и одеалата, но нямах време да ги огледам. Споделете впечатления от дивана и идеи за покривало за него.

Общи условия

Активация на акаунт