ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Linz
Здравейте. Имам въпрос- Социални грижи отказват ли детски надбавки заради непоставени ваксини?

# 91
Здравейте. Имам въпрос- Социални грижи отказват ли детски надбавки заради непоставени ваксини?

Да, отказват. Всяка година при подаването на документите от социалните искат бележка издадена от лекаря, че са поставени всички задължителни ваксини. Но има и случаи, в които лекаря само фиктивно вписва ваксините като поставени. По този начин майката може да взима детски и детето може да ходи на градина.

# 92
Отказват в общия случай. Обаче като се увреди детето от ваксина и вземе ТЕЛК решение,, тогава вече не му търсят ваксини.  Tired

# 93
  • някъде там
Отказват в общия случай. Обаче като се увреди детето от ваксина и вземе ТЕЛК решение,, тогава вече не му търсят ваксини.  Tired

newsm10

# 94
Здравейте,

От няколко месеца ви чета и най-накрая се " престрашавам" да пиша а и да поискам помощ Praynig Можете ли, да ми препоръчате свестен хомеопат в София, ходих при двама, но нещо не ми допаднаха - последният път най-вече заради ваксините , а той ми каза " ами по-добре си ги слагайте,че после много разправии"... Малкото ми момиченце е на два месеца и половина и решихме да не продължаваме с ваксините, въпреки че много ме е страх и от болестите, но лично съм видяла,че ваксините не са гаранция за създаване на имунитет, а пък и имаме съмнение за АБКМ и съвсем ми се струва опасно да продължиме с вкарването на отрови...

# 95
  • Пловдив
Здравейте,

От няколко месеца ви чета и най-накрая се " престрашавам" да пиша а и да поискам помощ Praynig Можете ли, да ми препоръчате свестен хомеопат в София, ходих при двама, но нещо не ми допаднаха - последният път най-вече заради ваксините , а той ми каза " ами по-добре си ги слагайте,че после много разправии"... Малкото ми момиченце е на два месеца и половина и решихме да не продължаваме с ваксините, въпреки че много ме е страх и от болестите, но лично съм видяла,че ваксините не са гаранция за създаване на имунитет, а пък и имаме съмнение за АБКМ и съвсем ми се струва опасно да продължиме с вкарването на отрови...

Питай в темата с въпроси към класически хомеопати...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703352.0

# 96
  • София
Изпуснала съм ви   Wink!

Така, добавям инфо относно здравето на моето съкровище: преди ДЯ - доста здраво, ДЯ - два-три дни посещава, 3-4 вкъщи се лекуваме. Спрях я.

Ваксини и ЧДГ - говорете си дискретно с директорите, аз не попаднах на такъв, който да ми откаже заради липсващи ваксини  Peace

# 97
Я да питам - колко често мога да сменям ЛЛ на детето? Записахме го в петък, но няма да стане при сегашната. Тя каза, че можем да я сменим ако искаме декември месец, но помня, че и юни можеше? Да не би това, че сега в края на март сме го записали да е от значение? Примерно да трябва да стоиш при един ЛЛ няколко месеца преди да можеш да го смениш? Звънях в ЗК да питам - не вдигат. Мерси предварително   bouquet

# 98
  • в матрицата
chugra, ЛЛ се сменят на всеки 6 месеца - Юни и Декември. Няма никакво значение дали си се записал на 31 Май и на 2 Юни си го сменил, взимаш си формуляр и при новия  Peace

# 99
  • Пловдив
Я да питам - колко често мога да сменям ЛЛ на детето? Записахме го в петък, но няма да стане при сегашната. Тя каза, че можем да я сменим ако искаме декември месец, но помня, че и юни можеше? Да не би това, че сега в края на март сме го записали да е от значение? Примерно да трябва да стоиш при един ЛЛ няколко месеца преди да можеш да го смениш? Звънях в ЗК да питам - не вдигат. Мерси предварително   bouquet

Можеш и сега пак да смениш Peace Просто си избераш нов ЛЛ,той те записва и с талоните дето ти дава отиваш в здр.каса.Подомош молба смободен текст с обяснение Защо го сменяш ЛЛ-напр. не се доволна от него и т.н. И готово Peace Изпробвано -и не трябва да чакаш до юни.

# 100
Мен ме поканиха на дискусия за ваксината (предположението ми е, че ще ми говорят за Церварикс). Наточила съм си доста въпроси. Ако искате мога да ги питам нещо от ваше име Wink
http://pippilotamentolka.wordpress.com/2013/04/02/hpv_vaccine/

# 101
Здравейте.Скоро не съм писала,но не ви изпускам Laughing/и от другото място Wink/.Подадох Декларация за детски и за първи път не ми поискаха бел. от личен лекар за имунизациите.Аз си имах бел. де.Не съм чула да има някаква промяна и сега недоумявам Thinking

# 102

Можеш и сега пак да смениш Peace Просто си избераш нов ЛЛ,той те записва и с талоните дето ти дава отиваш в здр.каса.Подомош молба смободен текст с обяснение Защо го сменяш ЛЛ-напр. не се доволна от него и т.н. И готово Peace Изпробвано -и не трябва да чакаш до юни.

О, чудесно, благодаря!   bouquet
Suzza, мерси и на теб за потвърждението! Flutter

# 103
Привет, момичета Simple Smile

Радвам се, че в съзнателния си живот съм взимала само решения да не си слагам ваксини. От скоро се запознавам по-обстойно с вредите, които могат да докарат. И реших да не ви чета тайно, а на напълно официално като се разпиша в темичката ви Simple Smile (с някои от вас сме се "виждали" по други теми)

Надявам се, приемате нови попълнения?   bouquet

# 104
Здравейте,
Бих искала да ви питам как процедирате при някое по-тежко нараняване (примерно рана, която трябва да се зашие/залепи) и желанието на лекарите да поставят ваксина против тетанус?

Общи условия

Активация на акаунт