ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Появи се поредния смьртоносен Инфлуенца вирус в 2 провинции на Китай  Laughing
Информация от Март и Април 2013

http://www.who.int/csr/don/2013_04_01/en/index.html
http://www.ecdc.europa.eu/en/publications/publications/ah7n9-chi … sk-assessment.pdf

И кое му е смешното?

И смешно и трагично.
Пьрво пак старата песен на нов глас и второ....далечна китайска провинция,кьдето има 1 лекар на 100 000....и да няма как да намериш този пациент за доказателство.
Как пьк такива чудеса се случват все в някакви бушове-храсти,села-провинции,кьдето никой няма достьп.Само СЗО разбира се.
Ей затова е смешно.

# 121
Да ти кажа то Шанхай и провинция Анхуей са съседни и баш там дето им е най-развития център на Китай лекарите им са доста нагъсто.   Wink Ако се говореше за Западен или Северен Китай по бих им броила лекарите.  Wink

# 122
Да ти кажа то Шанхай и провинция Анхуей са съседни и баш там дето им е най-развития център на Китай лекарите им са доста нагъсто.   Wink Ако се говореше за Западен или Северен Китай по бих им броила лекарите.  Wink
Ти прочете ли изобщо за какво става дума?

# 123
Включвам се в темата, за да кажа, че получих улцерозен колит след като ме ваксинираха с MMR. Ваксинацията беше задължителна за зелена карта за Щатите.

Първо болката от ваксината е отвратителна, усещаш как отровата се разлива от ръката към цялото тяло. Цялата ръка ме боля близо седмица. 1 месец след това получих улцерозен колит, за който лекарите нямат обяснение. Съмняват се, че е инфекциозен. От поставянето на ваксината до първите симптоми не съм се разболявала от нещо друго
.........
По отношение на всички ваксини, които слагат на децата, фармацевтите и лекарите се възползват от това, че децата не могат да ти кажат как се чувстват. Помислете си възрастен човек ако трябва да се подложи на тази ваксинация какво би разказал, за начина по който се усеща и дали би продължил да си слага всички ваксини по задължителния календар? Със сигурност НЕ. Никой не обича да се усеща зле.

Вече нямам сили да чета истории, които приличат на моята.  Sad Но го правя, за да помогна на други да не влизат в този филм на ужасите.

danny74000, опитай с чай от смрадлика /на голям буркан вода 1 равна супена лъж суха смрадлика, за дете 1 чаена лъжичка равна/. Пиеш половината от това количество на гладно 2-3 пъти на ден в продължение на седмица. Други подробности на ЛС. Добре е да е набрана лично от теб. Често от аптеките дават изветрели билки и много силно натрошени. Моя малкия беше с ужасен колит 1 година и с разтройство от БЦЖ в родилния дом. Със смрадликата го излекувах. Не вярвайте, че е отровна. Посочената доза горе е полезна. Отровни са ваксините!

# 124
А някой знае ли каква е разликата между тетаничен анатоксин и противотетаничен серум? Едното е имунизация, а другото се бие при евентуален контакт с причинителя? Но не схващам каква е разликата между двете и като обещано "действие" и като съдържание. Моля, ако някой може да ме насочи към конкретни материали или да даде малко повече информация, ще съм благодарна?

Някак си искам да си изясня ситуацията с тетануса!

# 125
В това предаване след 50-52 мин. става въпрос за ваксината против тетанус

# 126
Здравейте момичета

Много е полезна темата, която обсъждате и се надявам повече от вас да откликнат - особено тези, които са от Варна.

В телевизионно предаване ще дискутираме темата "за" и "против" задължителното поставяне на ваксини. Целта ни е да представим въпроса цялостно и да помогнем в избора на бъдещите майки.
Желанието ми е, да поканя две от вас.

Искрено се надявам да откликнете на поканата, защото темата е от особена важност!

Оставам отворена за всички въпроси

Предполагам предаването ще е по варненска медия или греша? Попитай и в темата "За или Против задължителните ваксини" във ФБ, там мисля пишат доста хора от Варна - http://www.facebook.com/groups/161283897242551/

Благодаря ти! Ще погледна и там. Да, за регионална медия сме Simple Smile

И все пак, обръщам се отново към мамите от Варна: Поканата ми за гостуване в ТВ-предаване е актуална.  А относно темата - лично за мен сега (преди изборите) е времето, в което да се поставят тези въпроси. Ангажираността на депутатите е в пъти по-голяма.

# 127
Създадохме НПО, което да работи в посока за промяна на законите, ваксините от задължителни по закон да станат свободен избор. Сдружението се казва "Здравето - право на всеки". Можете от този линк да видите регистрацията му: http://www.ngobg.info/bg/organizations/6758-здравето-право-на-всеки.html. А от този линк сдружението има страница във фейсбук http://www.facebook.com/ZdravetoPravoNaVseki?fref=ts. Всички от вас, които решат че могат да помогнат през нашето сдружение, помислете как може да се включите с помощ, можете да станете членове на сдружението и заедно да действаме в определената посока.  Simple Smile

# 128
В станицата във фейсбук е публикуван устава на сдружението и заявление за членство. Ако нямате регистрация във фейсбук или не можете да влезете в страницата, пишете ми на ЛС, за да ви изпратя документите.

# 129
# 130
Здравейте, айде и аз да се отбележа.

Исках да кажа на danny74000, че за огромно съжаление страничните ефекти биха могли да се проявят дори и 20 години по-късно, както в моя случай. Сами се сещате, че след такъв интервал от време не бих могъл да знам точно коя ваксина е направила мизерията, но е факт Simple Smile
Така че нещата са по-дълбоки отколкото изглеждат Simple Smile

# 131
Здравейте
Искам да попитам ,от какъв лекар трябва да е бележката за отлагане на ваксините по медицински прицини.Мога ли да  я взема от лекувастия ни лекар в тузбина?
(Съжалявам за правописните грески)

# 132
Здравейте
Искам да попитам ,от какъв лекар трябва да е бележката за отлагане на ваксините по медицински прицини.Мога ли да  я взема от лекувастия ни лекар в тузбина?
От всякакьв лекар,дори и от Занзибар.

# 133
Здравейте
Зависи за къде ти трябва.

# 134
  • Пловдив
Здравейте
Зависи за къде ти трябва.

И дали наште "светила" от комисията ще я признаят Thinking

Общи условия

Активация на акаунт