За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 157
  • 345
  •   1
Отговори
# 30
  • Kопенхаген
могат да създадат вредни приятелства в повечето случай тайни  Grinning
Кои приятелства са вредни?
П.С.
Мадам, има още една потребителка с твоя аватар. Вчеря я мернах из темите, пише, че има малко момИченце. Да не би да имаш от някой тайна дъщеря Laughing

Понякога от едно безобидно общуване или случайно запознанство могат да се разразят небивали последствия след като се погледнали с други очи  Grinning

П.С.
Хм... ще проуча въпроса  Thinking

# 31
И двамата използваме фейсбук с представителна цел - когато някой иска да научи нещо за нас, да може да намери информация, която ние сме преценили, че трябва да се вижда в подобно публично място. Поради това профилите не се използват за флиртчета и чатчета, нито за снимки от ваканции (имаме проф. снимки само). Случайни хора не се добавят, защото не може всеки идиот да пише на стената ми.
Иначе ако разбера, че си говори с някакви девойки и отделя време за тях вместо за мен, ще ми стане много гадно и веднага ще му кажа как се чувствам и че подобно нещо ме обижда и наранява.

# 32
  • Kопенхаген
Аууу, че кОршета се раздават... newsm43

Ако беше с ,, У,, щеше да е по убедително  Whistling

# 33
Ох... дразнят ме. Успокоявам се, че и аз имам мъже в контактите си, ама специално неговите си ме дразнят.
Имаше една особа, която му харесваше ВСИЧКО, нямаше значение какво е качил. Можеше да си обнови статуса на "аках" и тя пак щеше да е във възторг. Е, откачах от нея...

# 34
  • Kопенхаген
И... какво се случи с въпросната натрапница?

# 35
Ами, честно казано, не знам. Май един път си пийнах и с доста рязък тон го попитах защо въобще още я има, като знае, че ме дразни.
Всъщност, сега се информирах. Няма я.

# 36
  • Kопенхаген
И при най малкия повод за подобно съмнение, влизам в профила му и трия ,,приятелки,, наред  Laughing

# 37
Когато почнат всякакви откачалки по профилите  да им пишат любовни стихове, да им качват любовни излияния в клипчета, да им отправят неприлични предложения и да ги превъзнасят до небесата по 24 часа в денонощието, може и да ме разберете как ще откача някой ден и ще пребия някой ден някоя за назидание на всичките.

# 38
И аз бих реагирала тогава.Но моят мъж едно време беше ограничил всички, дори аз не можех да му публикувам на стената и да го отбелязвам   Laughing Въобще...ужасът на интернет обожателките.
Чак ме вдъхновихте и си влязох в профила..нищо ново  Laughing Имам 3 останали приятели, що не съм ги изтрила преди години, не знам.

# 39
И двамата използваме фейсбук с представителна цел .............
Аз пък ей това не разбирам.
За мен Фейса е една голяма клюкарница.И нищо не възприемам сериозно там.
Ако търся информация за нещо/някого професионално, търся персонален сайт/блог....
Не знам, може "повредата" да е в моя тв, ама за мен фейса е за забавление.Хич не мога да го свържа с професионализъм.
Особено пък като прочетох, че в момента , в който кача снимка там и тя автоматично спира да е моя собственост, пък съвсем го отсвирих.

# 40
Ами държа го под око колкото мога,т.е.почти никак,защото в момента пак не ми е в "приятели".Публикациите му ги виждам.Нямам по-близък достъп.Добре,че не се е сетил да си скрие приятелите,та виждам с кой се сприятелява.Има много жени приятелки,повечето не познавам,но и не питам.Много ме е яд,че има фейсбук.А преди него трябваше и скайпът да преглътна...

# 41
 Shocked Защо не ти е в "Приятели"? За настоящата си половинка говориш, нали?

# 42
Да,настоящият ми приятел.Ами не ми е в "приятели".Просто не е.Беше за кратко.Абе дълга история,не е за тук.

# 43
Когато почнат всякакви откачалки по профилите  да им пишат любовни стихове, да им качват любовни излияния в клипчета, да им отправят неприлични предложения и да ги превъзнасят до небесата по 24 часа в денонощието, може и да ме разберете как ще откача някой ден и ще пребия някой ден някоя за назидание на всичките.
Е, вече чак толкова агресивни атаки видя ли, преспокойно ставам известна личност. От черните хроники. Мен една само с харесвания ме подлудяваше, представям си да вземе да му пише, мърлата.

# 44
Току-що помолих в друг подфорум да ми разяснят какво точно означава "Крыша едет".
Да не си бях правила труда, да бях прочела първо тук, от определени постове щеше напълно да ми се изясни.

Общи условия

Активация на акаунт