Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 977
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • Germany
Ковачева, като фен на Мерве, ще те помоля да ми кажеш прилики, разлики на Еликсира и Амбр, става ли за по-топло време втория? Имам малка проба, но някак не мога да го усетя достатъчно добре, а за отливка не ми се моли.

Годес, аз писах, но за теб пак ще го направя. Много хора откриват прилика между Амбровото Мерве и Eau Clairе. Аз прилика между двете не откривам. За мен прилика има между всичките, но Амбровия е най-женствения, най-елегантния от цялата серия. Аз усещам в него базата на водата, от която са отнели пиперената нотка и са добавили мека, прекрасна ванилия и мнооого лабданум Heart Eyes. Усещам и смолистата нотка от еликсира, но много мека, много фина. И преди писах, за мен това е най-топлия парфюм, който имам, влюбена съм в него.  Цялостното усещане е за топъл ориенталец, за изключително женствено, луксозно и ненатрапчиво ухание, вълшебен е Heart Eyes. Не съм го носила през лятото, но съм сигурна, че и тогава ще ми харесва Mr. Green. Бутилчето е изключително красиво, най-хубавото от всички. А на шал ако знаеш как седииии Crazy Crazy Crazy, мога по цял ден да си го душа, като циганче лепило  Mr. Green. Ако искаш проба, пиши на ЛС Wink.
За Jour d' Hermes писахме всички Mr. Green, май само аз го харесах, хем не си падам по цветни аромати. Но при мен беше изключително траен, приятен и много напомнящ Сюблим балкис, но по-мек вариант. Пробвай го, защото не съм сигурна, че е точно твоя аромат, но е добър Peace. Върни се назад в миналата тема, да прочетеш мненията Wink.

# 136
# 137
Troy, нали, нали? Аз непрекъснато го повтарям на всеки новопристъпил - досега здрав разум няма проявен.

Абсолютно Simple Smile снощи до никое време се рових тук, после се прехвърлих в фрагрантика и днес се прибирам с ето това Simple Smile

# 138
Супер сте, дами. Чела съм всяко ваше мнение, не пропускам, но ми се искаше по-подробно да споделите. Отказвам се от Jour за придобиване на сляпо. L'Ambre ще го мисля и ще потърся малка отливка поне. Ковачева, ако се поболея от мерак, ще ти пиша.
И аз открих някаква прилика между О Клеър и Амбр, втория наистина ми се стори по-мек и деликатен, както и с малко повече ванилия, но все пак исках непристрастно мнение.

Скрит текст:
Бубс, радвам се, че Ели е добре, просто се зачудих къде и защо изчезна.

# 139
  • София
Re от Ре, благодаря!   bouquet
Какви са ви впечатленията от него? Гледам има и портокали. Балансиран ли е или доста горчи?

# 140
  • Пловдив
Чувала съм ,че при някои вадел "бръснарска нотка"  Thinking , иначе отдавна ми е интересен за тест .

# 141
Имах розовия грейпфрут.Нито е роза нито горчи.Няма бръснарска нотка.Не е типичен цитрусов аромат за мен има една зеления много специфична, някаква съставка ревен имаше или нещо подобно.Прилично траен беше за одеколон.Но ми беше леко мъжкареещ на мен , типичен унисекс.Говоря за тази първата версия има и концентрирана нея не я знам. Мога да кажа че е балансиран- да.

# 142
  • София
Момичета, и вие ли усещате парфюмите различно при проба на ръка и съответно на шията? Обикновено пробвам по 2-3-4 парфюма едновременно, ама на шията май няма как да стане такава комбинация Mr. Green

# 143
Момичета, само вие може да разберете радостта ми  Hug
Вчера въздъхнах по Нилските градини и вселената ми ги прати под формата на едва начената стотичка - подарък  Crazy Heart Eyes
Имам страхотна приятелка, направи много щедър жест към мен и всякакви опити да я компенсирам ми се струват недостатъчни. Трябваше да ни видите снощи в един часа - аз седя и дишам дълбоко градините сякаш пуша наргиле, а тя седи насреща ми ухилена до уши и от време на време повтаря - 'много ти се радвам'  Grinning Чудя се как ли изглеждаме в очите на останалите понякога с тези парфюмни страсти, но поне знам, че дори да не ни разбират напълно, приятелите ни подкрепят. И ако не могат да си паснат с някой Hermes просто ти го подаряват да му се радваш.  Embarassed

# 144
Момичета, и вие ли усещате парфюмите различно при проба на ръка и съответно на шията? Обикновено пробвам по 2-3-4 парфюма едновременно, ама на шията май няма как да стане такава комбинация Mr. Green
Абсолютно различно се усещат.

# 145
  • София
Споделям мнението на Калина за Деня на Ермес - толкова е многолик, че просто трябва да се пробва. Аз самата не знам още харесва ли ми (като за цяла бутилка), не ми ли  Rolling Eyes Един път много ми прилича на Нилските, друг път на покривните, трети път - нищо общо, седи като мек копринен шал, без грам остри и ръбати нотки..

Скрит текст:
Годесче мило  Heart Eyes Hug Hug Hug Добре съм, просто вятър ме вее на (повече от един) бял кон  Laughing

# 146
  • София
За Eau de Pamplemousse Rose - по-скоро е кисел. Нещо като индрише със зеленчуков сок (ревенът). Аз след най-много час спирам да го усещам, но той стои малко встрани и околните го оценяват. Мирисът се избистря и става като червеникаво стъкло. За жегите е страхотен - държи свежест няколко часа, не се натрапва в нито един момент, но все си е там. Нося го и сега с един шал, защото го свързвам с конкретния му цвят -
Скрит текст:

# 147
  • София
За Eau de Pamplemousse Rose - по-скоро е кисел. Нещо като индрише със зеленчуков сок (ревенът). Аз след най-много час спирам да го усещам, но той стои малко встрани и околните го оценяват. Мирисът се избистря и става като червеникаво стъкло. За жегите е страхотен - държи свежест няколко часа, не се натрапва в нито един момент, но все си е там. Нося го и сега с един шал, защото го свързвам с конкретния му цвят -
Скрит текст:

На следващата среща трябва задължително да го донесеш! Страхотно описание! Особено това за мириса като червеникаво стъкло!  Peace

# 148
  • София
Този цвят ми е любим! Заинтригува на съм как ли ухае.  Grinning И аз имам желание да го тествам. Hug

# 149
  • Germany
Eau de Pamplemousse Rose при мен е кисел, стипчив и странен, а след 30 минути изкарва силна бръснарска нотка, която задушава всичко. Определено пробата е задължителна, както и подходящата кожа Wink.
В момента чета Игрите на глада и се чудя, как ухаят розите на президента Сноу, които така притесняват Катнис? С кой парфюм ги асоциирате? Аз май ги свързвам с Lady Vengeance, и името и аромата им отиват.

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 22:00 от kovatcheva

Общи условия

Активация на акаунт