Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 980
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
Искам да попитам дали някой е поръчвал парфюми от сайта http://parfiumbg.com?
В момента има някакво намаление и всички парфюми са прекалено евтини и се съмнявам дали не са ментета.
Така че, ако някой е поръчвал от там и има впечатления ще се радвам да сподели! Peace

# 436
  • София
Ментета са.

Вярно, че малките бяха по 38 лв  Blush

# 437
Ментета са.

Вярно, че малките бяха по 38 лв  Blush

И аз така си помислих.  Peace
Особено като видях Шанел за 30 лв.  Shocked  Laughing

ОК, Благодаря! Значи няма от там да поръчвам  Wink

# 438
  • Варна
 Миналата седмица пробвах juliette has a gun - романтина, мис шарминг, миднайт ууд и ситизен куин. Беше вечерта, набързо, прибрах блотерчетата и реших на другия ден да мина...естествено не стана. Но вече повече от седмица душа едното, страхотно ми харесва, почти убедена съм, че е ууда. Въпросът е, че тогава бяхме на кратка ваканция, сега съм във Варна, къде да пробвам, че знам ли, да поръчам, но....ако греша. 

# 439
Миналата седмица пробвах juliette has a gun - романтина, мис шарминг, миднайт ууд и ситизен куин. Беше вечерта, набързо, прибрах блотерчетата и реших на другия ден да мина...естествено не стана. Но вече повече от седмица душа едното, страхотно ми харесва, почти убедена съм, че е ууда. Въпросът е, че тогава бяхме на кратка ваканция, сега съм във Варна, къде да пробвам, че знам ли, да поръчам, но....ако греша. 
Не се продава бранда в България и няма къде да пробваш, освен от частна колекция. Peace

# 440
# 441
JHAG предлагат много добър пакет за проба: http://www.juliettehasagun.com/en/kit-echantillon.html

# 442
ЛюбОff , едва ли можеш да сбъркаш уда на която и да е марка.Пусни търсачката, парфюмите на бранда се обсъждат тук отдавна , мисля че по самите цветни описания на дамите ще се ориентираш Grinning  bouquet

# 443
  • Варна
 Благодаря ви за вниманието, момичета! Сега като разгледах колекцията си мисля, че е възможно да съм пробвала и Каламити. Лесно е да разпознаеш аромат, но за вас, аз не мога дори най-бегло описание да съчиня. Намерих ваши мнения, но по-късно ще чета. Виалчета са идеалното решение, виждам че експресната доставка е 20 евро,може би ще пусна обикновена, ще разгледам по-подробно.
Благодаря   bouquet, прелест сте!

# 444
Мисля че доставката на виали от официалния сайт е безплатна  newsm78или поне беше , не бяха скъпи виалите някой който по-скоро е поръчвал дано се включи

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 21:07 от raz_nejena

# 445
  • София
Интересно ми е РумиК какво мисли за него, знам, че е почитател на Тиаре и съм сигурна, че ще го хареса.
Четеш ми мислите ти, kovatcheva   Laughing
Този уикенд ходих в Съркъл в лов на нов парфюм. Пробвах Туберозата на Лартизан - нещо тотално съм се повредила, защото вече втора проба и много го харесвам. Спира ме само това, че не съм сигурна как ще се държи в топло време, т.е подозирам, че не е особено подходяща. А искам да си припомня и Фракас, преди да реша. (По спомени той беше една идея по-кремест, нали?)
Както и да е. Мандарината е супер, но ми е много нетрайна, а и перфектната ми мандарина сега е Oyedo на Diptique, та я отминах.
Батукада пробвах само на китка и не ме зашемети. Тиарето е приглушено, а кокос не регистрирах. Ще се тества спокойно пак.
И един въпрос - някой има ли спомен, за да сравни виолетката на Аник Гутал и на Лартизан? Нямат тестер на А.Гутал в момента, а нещо ми се е приносила по-зелена виолетка от Инсоленс  newsm78
 ПП Ей, откога не съм писала толкова пространно Mr. Green Ето една моя виолетка за пролетно настроение:

The sheep who liked violets by rumburak, on Flickr

# 446
  • София
В Гугъл вече може да се търси и по миризма  Mr. Green
Каква благодат за всички парфюманки, бързайте, още само час остава за ползване на услугата.

# 447
Седмица след масовата истерия по Инсоленс в темата, ми напира неудържимото желание да споделя, че такова чудо, каквото ми се случва с него, не ми се е случвало никога, с нито един друг парфюм. Shocked
Имам едно миниатюрно количество, в ЕДТ вариант, което нося от няколко дни - е, бога ми, носила съм немалко аромати - някои са били отразявани бегло, други незабелязвани, при все цялата ми обич към тях, трети са били лакомо или снизходително оприличавани на "кексове, курабии, сладки", обаче ТОЗИ не остави равнодушен и сбръчкан обонятелно никого.
Първата жертва, в неравната битка, падна съпругът ми. То не бе охкане и ахкане, заклевания и обети, че такъв убийствен аромат досега не е подушвал никога върху мен /без да му искам мнението, както обикновено правя, от чисто и просто любопитство/. Нямаше момент, в който да не минах покрай него, и да не "изръмжа" някое одобрение. Laughing Blush
После покорих и колежката, с която делим едно пространство, и която е алергична към повечето аромати. За първи път от толкова време я видях да ходи, души и издирва източника на благоуханието, за което попита откъде идва още като се появи на работа /аз, естествено, си мълчах като комунист/, докато накрая просто завря нос в шията ми и ме разконспирира. Laughing Последваха и други, с други истории...
Следва епизод, преди който, забравила, че днес ми е ден за тренировка, поднових прословутия Инсоленс, и след час се хвърлих на уредите във фитнеса. Самоубийственият, до голяма степен, атентат, биде изръкопляскан на висок глас от индивид, когото по-скоро бих впечатлила с миризмата на кръв, кал и пот, отколкото нещо такова.
Потресена съм! Не знам за по-точно измислено име на парфюм - просто влиза някъде, настанява се подчертано и дебело в пространството, и завзема всяка частица свободен въздух. Хубавото е, че всички оцелели са щастливи и контактни.
Имам за още 2-3 носения - проучването продължава...

# 448
  • Germany
Аризона, обичам да чета такива описания рано сутрин Laughing
И макар да не харесвам Инзоленс в никаква концентрация ми се прииска пак да го пробвам и да видя ефекта му около околните  Flutter Mr. Green
Втори ден съм с Ирис Тайзо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасен е в това време, невероятен! Вчера извади и една плътна шоколадова нотка, която не бях усещала никога и която просто ме кара да го вдъхвам непрекъснато. Влюбена съм, отново Heart Eyes PG,  Heart Eyes
И един въпрос - някой има ли спомен, за да сравни виолетката на Аник Гутал и на Лартизан? Нямат тестер на А.Гутал в момента, а нещо ми се е приносила по-зелена виолетка от Инсоленс  newsm78

Казваш кога ти е удобно да обядваме и съм те запознала веднага с виолетката на Л`артисан Peace

# 449
Дами, някоя от вас има ли впечатления от Do son на Diptyque? Много мощна тубероза ли е или креместа както я описват във фрагрантика?

Общи условия

Активация на акаунт