Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 971
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
Дами, някоя от вас има ли впечатления от Do son на Diptyque? Много мощна тубероза ли е или креместа както я описват във фрагрантика?
Има, има. Laughing Една от най-големите ми любови. Креместа е туберозата, под ръка със зелен жасмин. Heart Eyes За мен е уникален, супер природен, но малко хора го харесват. Може да го пробваш ако искаш, само ми пиши! Heart Eyes Hug  bouquet

# 451
Денси, мерси, ще се възползвам от предложението тия дни.  bouquet

# 452
Днес съм с класическия Allure EDP и имам чувството, че съм влязла в кожата на приятелката ми, за която това е The one & only от години, всъщност, откакто е излязъл на пазара. Аз на това му казвам  пример за моногамия, който обаче не е за мен  Mr. Green и се чувствам толкова странно не аз, при все, че парфюма като цяло ми харесва.

Не успях да се добера до Нинфео мио този WE, но в Кино Арена Запад има Блик, там намерих Либерте на Кашарел, както и още някои в листа ми за проба, имат и Ноа класическия и Пърл, момичето е много любезно и въобще не се скъпи в пробите Crazy  доволна съм от парфюмната разходка  Grinning
Много ми се иска да пробвам Eau de Bonheur Fragonard Heart Eyes

# 453
  • София
Милейди, наистина ефекта на Инсоленс върху околните е точно като описания от Аризона  9И аз се изкефих на описанието!   bouquet ).  Grinning   И в ЕДП, и в ЕДТ концентрация. Ще ми е интересно да споделиш дали и когато ти го носиш (без да го обичаш) има същите реакции (или все пак любовта оказва влияние Mr. Green )?  Hug

Руми К, за мен беше удоволствие да те прочета днес!   bouquet

Scintillia, на мен взе, че ми хареса това: http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … or-Her-17228.html  Благодаря ти, че ми привлече вниманието върху него!  Hug

нели мар4, поръча ли си Хедерата? Аз харесвам Херба Фреска и Баленсиага Парис, и Баленсиага Есенс, струва ми се, че и Хедера ще ми хареса (така по пирамида я гледам, забравих я, тествах много отдавна..., май пак ще се разходя до магазина)

# 454
Браво! smile3501

# 455
  • София
Scintillia, на мен взе, че ми хареса това: http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … or-Her-17228.html  Благодаря ти, че ми привлече вниманието върху него!  Hug

Много се радвам!  Hug И аз няма да му простя. Може да е хита при мен за това лято!  Blush Wink

# 456
  • на североизток от Рая
  Hug

Петя, не съм си поръчала още Хедерата. Остава за края на месеца. Едни причини си имам, дето при повечето се появяват и удрят портмонето. Разходи, демек.  Laughing

Обаче много я пожелах и мисля, че ще я имам.

# 457
  • на терасата
Да споделя, че вчера тествах See by Chloe, пръснах си смело на китката. Много присъствен аромат, това едно фъс ме съпровождаше цяла вечер. Силно ми напомня ароматизатор, перилен препарат, нещо такова. Освен това има нотка на нещо, което се съдържа в антицелулитните средства, които ползвам. Не зная кое е, но е остро и съвсем разваля картинката. Може би ще има своите почитатели, но аз не съм от тях.

Тествах и трите варианта на Pure DKNY, в Бюти зон ги рекламират в момента. Приятни леки летни аромати, но си мисля, че подобен аромат може да се купи за по-малко пари от каталожната козметика.

# 458

5те кьошета, зад спирката на 9ка тролей  Peace Тръгва се към спирката в посока ВМА, ако се стигне до магазина на Рефан - няколко крачки назад. Ароматите на Fragonard  са на витрината вляво, преди няколко страници пуснах какво имаше и на каква цена при последното ми посещение.  Peace

# 459
  • Там, където ме обичат
Дами, едно питане за http://www.luckyscent.com, ако може.
Мострите каква версия са - сплаш или спрей, че не намерих информация.
И още нещо, за колко време пристига поръчка оттам и на каква цена е доставката. Мерси предварително.

# 460
  • София
Дами, едно питане за http://www.luckyscent.com, ако може.
Мострите каква версия са - сплаш или спрей, че не намерих информация.
И още нещо, за колко време пристига поръчка оттам и на каква цена е доставката. Мерси предварително.
foxy, сплаш са, по 0.7 мл. За около 5-6 дена пристигат. Не се сещам колко беше доставката обаче.

Момичета, познавате ли дамския аромат на Брус Уилис - Lovingly ? Някой да каже впечатления? Заслужава ли интерес? Бутилката много ми прилича като тези на Аник Гутал!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:40 от Scintillia

# 461

5те кьошета, зад спирката на 9ка тролей  Peace Тръгва се към спирката в посока ВМА, ако се стигне до магазина на Рефан - няколко крачки назад. Ароматите на Fragonard  са на витрината вляво, преди няколко страници пуснах какво имаше и на каква цена при последното ми посещение.  Peace

Благодаря  Hug прочетох го тогава, но се чудех къде точно се намира, но сега няма как да сбъркам с това пояснение Grinning
Другата седмица си идвам и ще се затичам и в тази посока...надявам се.

# 462
  • София
Да се похваля с новата си придобивка - Miss Arpels Van Cleef & Arpels . Хубав е! Не знам защо са го писали цветно плодов, за мен е всичко друго но не и нежен летен аромат. Много ми напомня на Jil No.4. Атти, сигурно ще ти хареса!  Wink

# 463
  • София
Защо сега дърпаш дявола за опашката?  Crossing Arms Аз се опитвам да съм парфюмно спокойна   Twisted Evil
 Hug
Със сигурност ще ми хареса, съдейки по отзивите във Фрагрантика Simple Smile

# 464
  • Germany
Идвам да ви се оплача Sad
След като съм подложена на всекидневен парфюмен тормоз с два от най-омразните ми парфюма - Womanity и Poison Crazy, днес друга колежка се яви с La Vie Est Belle Lancome ooooh! Crazy. Очаквам ято стършели с насочени копия да ни нападне ooooh! То не е шлейф, то не е чудо. А трите в една стая са Sick
Господи, къде сгреших, че ме наказа с колеги с такъв парфюмен вкус?!

Общи условия

Активация на акаунт