Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 858
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, рядко пиша( да не кажа - почти не пиша  Embarassed), но пък редовно ви чета. Имам питане: Каква е разликата м/у Сhanel Chance Eau Tendre, Chanel Chance ЕDT, Chanel Chance EDP и Chance Eau Fraiche ?

# 616
Аз ти казах и днес разликата е огромна. Единия е зелен, свеж и прекрасен, Шанса е цветен с много мед, а розовия си го знаеш. Hug

# 617
Аз ти казах и днес разликата е огромна. Единия е зелен, свеж и прекрасен, Шанса е цветен с много мед, а розовия си го знаеш. Hug

densi, благодаря ти отново  bouquet Да, познавам само розовия. Интересно ми е обаче да чуя още мнения. Твоето е почти определящо за мен ( Шанелско момиче си  Hug  Simple Smile). Но , ми се иска да разбера какво мислят  и "безпристрастните"  Simple Smile

# 618
  • The Evergreen State
Lirena, макар че всички изброени имат Шанс в името си, те са много различни както ти е казала Денси.

Тендре и Фреш са подходящи за топло време, единият е нежен, цветен, романтичен, другият е цитрусово-цветен, зелен и свеж. Тези двата са по-новите Шанс-ове, докато другите два (Шанс ЕДТ и ЕДП) са по-старички и са много разпознаваеми навсякъде.

Шанс ЕДТ и ЕДП са близки като аромати, ЕДП е по-дълбок.

Всички са супер трайни.

# 619
Lirena, макар че всички изброени имат Шанс в името си, те са много различни както ти е казала Денси.

Тендре и Фреш са подходящи за топло време, единият е нежен, цветен, романтичен, другият е цитрусово-цветен, зелен и свеж. Тези двата са по-новите Шанс-ове, докато другите два (Шанс ЕДТ и ЕДП) са по-старички и са много разпознаваеми навсякъде.

Шанс ЕДТ и ЕДП са близки като аромати, ЕДП е по-дълбок.

Всички са супер трайни.

Athena, благодаря и на теб Hug  bouquet В такъв случай, ЕДП И ЕДТ отпадат. Остава изборът м/у Тендре и Фреш . Кой от двата, обаче, е зелен, цитрусов? Предполагам - Фреш?

# 620
А аз да помоля за няколко думи за Armani Code Elixir Praynig Поръчах го на сляпо, но преди това изчетох всички мнения за него и направо го заобичах само по описание Heart Eyes Дано да не ме разочарова.

Преоткрих и Адикта, чудя се с какъв акъл го махнах преди, та това е най-прекрасната ванилия на света! newsm76

В същото време установих, че Нощита на Лаура, Коромандел и Ноар де Ноар не ме радват достатъчно, явно парфюмите с пачули са ми доста противоречиви, един ден ми харесват, един ден ме дразнят, докато ванилиите и шоколадите ме радват всеки ден Laughing

# 621
От всичките Шанс най-харесвам и имам О Фреш, великолепен  Heart Eyes, цитрусово свеж, но и не само, траен е, върху моята кожа цял ден се усеща, върху дрехи остава с дни. Не намирам нищо общо и аз с Версачето, втория е много по-простичък като цутрусов аромат, Шанса е комплексен и очарователен! Ето, казах си...влюбена съм  Mr. Green

# 622
А аз да помоля за няколко думи за Armani Code Elixir Praynig Поръчах го на сляпо, но преди това изчетох всички мнения за него и направо го заобичах само по описание Heart Eyes Дано да не ме разочарова.
Преоткрих и Адикта, чудя се с какъв акъл го махнах преди, та това е най-прекрасната ванилия на света! newsm76
Невероятно добър парфюм е Код Еликсира. Heart Eyes Не понасям само Код, но Еликсира е велик! Моля те, ако не го одобриш веднага да ми пишеш и да ми го дадеш! Heart Eyes Hug  bouquet Моя свърши отдавна и така и не го подновиш, а е просто приказка.

А Адикта е един от вечните ми парфюми. Heart Eyes Няма по-добра ванилия от мейнстрийма.
В ниша има обаче! Mr. Green

# 623
Невероятно добър парфюм е Код Еликсира. Heart Eyes Не понасям само Код, но Еликсира е велик! Моля те, ако не го одобриш веднага да ми пишеш и да ми го дадеш! Heart Eyes Hug  bouquet Моя свърши отдавна и така и не го подновиш, а е просто приказка.

А Адикта е един от вечните ми парфюми. Heart Eyes Няма по-добра ванилия от мейнстрийма.
В ниша има обаче! Mr. Green

Обещавам Hug

Интересно ми е кои нишови ванилии имаш предвид? Най-вероятно Spiritueuse Double Vanille и Un Bois Vanille, други има ли? Simple Smile
Тези дни установих, че ванилията е моята съставка и няма смисъл да мъча себе си с разни подправкови и пачулести неща и да се самоубеждавам колко ги харесвам.
Сега се сещам, че още много преди началото на парфюмната си лудост, когато даже не разпознавах съставките, винаги избирах омекотители и ароматизатори с ванилия, дори Ленор-а който ползвам ухае на Адикт  Laughing

# 624
Тях двете със сигурност, но има и други. Те не са чисти ванилии, а са в смес обикновено от цветя, но пак са изключително интересни. При ексклузивите на Герлен има доста такива представители. Има и други, но сега не ми се изреждат.

Ваниломаните сме малко, но сме такива доживот и сме много луди по страстта си. Никога не бих се отказала от миризмата на ванилия. Знаете използвам я супер много и в кухнята си.

# 625
  • София
И аз се присъединявам към ваниломаните. При първата си среща с Адикта, ми дойде малко по-натрапчив. Иначе ароматът след n-тия час много ми харесва. Ронита, пробвай и Alien Essence Absolue Thierry Mugler. Ванилията там е чудесна. Дори и да се окаже, че не харесваш Извънземни и Ангели, пробвай този.  Peace Аз пък покрай това Извънземно, реших да дам нов шанс на всички останали Извънземни да се заобичаме. При следващата ми разходка до Мола, първо тях ще пробвам.

През уикенда си припомних Daisy Eau So Fresh Marc Jacobs и още няколко вариации на Daisy. Този Фреш май най ми харесва. Но май дотам ще си остана с харесването, тъй като е много сходен като аромат с Chanel Chance Eau Tendre , който имам и много харесвам. Сега като споменахте видовете Шанс, мисля пак да ги пробвам другите. Преди време много ми беше харесал Шанс ЕДТ.

# 626
Musc Ravageur е много добра ванилия за мен.

# 627
  • Пловдив
Много ми се прииска да си купя това сетче за лятото  Laughing, на сляпо. Пише, че цената е 26,50 Евро, но къде да го търся...  Heart Eyes .
http://www.fragrantica.com/news/4711-Acqua-Colonia-New-Limited-Editions-4241.html

И една нова розичка за розолюбителите:
http://www.fragrantica.com/perfume/Robert-Piguet/Rose-Perfection-18125.html

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 10:09 от aH~

# 628
Musc Ravageur е много добра ванилия за мен.
Най-добрата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Днес - с Sicily Dolce & Gabbana, към който не бях посягала от отдавна.
Руми е изказала усещането ми на глас   bouquet

Действа ми толкова успокояващо и уютно, колкото само завръщането към стара любов може.

Общи условия

Активация на акаунт