Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 938
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Благодаря, момичета Simple Smile Въртеше ми се нещо в главата, че го затвориха Лоситана на Витошка и Патриарха, но явно съм се объркала Simple Smile

# 541
Има си го и е хубав магазин! Heart Eyes

Нели, честито! Хубаво е човек да си сбъдва мечтите! Heart Eyes

# 542
"Няма нищо по-завладяващо от елегантна жена, зад която остава лек аромат на стилен парфюм. Така твърдят мъжете. А ние нямаме нищо против да се съобразим с тях, нали.
И няма нищо по-отблъскващо от натрапчива миризма, била тя и на стилен парфюм, от която обонянието страда поне половин час. "
Много хубаво казано.

Полях се с Woman In Rose Alessandro Dell` Acqua.Има нещо в него на касис ми прилича.Не си отговаря много на името според мен GrinningБлагодаря на съфорумката която  ми го прати да се запозная Hug  bouquet

# 543
  • София
Аз така лекичко да попитам! Ние скоро няма ли да си направим една по-мащабна парфюмна среща!  Flutter Blush

Aми хайде де  Hug

# 544
  • София
И аз викам "хайде" ... ако знаете откога се каня да дойда и аз, и ето сега се запролетява, ръкавчетата се скъсяват и съответно площта за проби нараства Mr. Green

апропо, продуктите на Лоситан не се намират в изпитаните бг онлайн магазини, нъл тъй?

# 545
  • Там, където ме обичат
Аз така лекичко да попитам! Ние скоро няма ли да си направим една по-мащабна парфюмна среща!  Flutter Blush

Aми хайде де  Hug
И аз съм за!  Hug

Онова за елегантната жена и лекия аромат е хубаво казано, но не важи за мен.
Не че не съм елегантна  Flutter, но явно вината е в моя приятел Монтал дето все едни мощни аромати изкарва на пазара.

# 546
  • София
апропо, продуктите на Лоситан не се намират в изпитаните бг онлайн магазини, нъл тъй?
Не се  Peace И в чуждите рядко се намират.

# 547
тук се намират.

# 548

Deziderata, сефте се оказвам за някого парфюмен подстрекател и ми е радостно на душата  Flutter

Много ти се радвам, защото ми даде импулса да си купя аромат, който харесвам от много отдавна, а все отлагах.  Hug
Локситан имат лошия навик да спират аромати от производство, така че ако те е грабнал някой аромат, действай бързо. Много ме заболя като спряха Notre Flore Neroli и Labdanum de Seville. Докато се чудех кой от двата искам повече, изчезнаха изведнъж. Оттогава не съм влизала в техен магазин. Laughing

По темата, за фитнес говорите, с какви аромати ходите?

Ронита, много съм любопитна как ще си паснете с Чайнатаун. Как стреляте на сляпо 100ци, не ви ли е страх от разочарования?
На мен много често ми се е случвало след внезапно лудо влюбване, да изстина много бързо след 10-20мл, затова вече чакам доста време преди да направя покупка. Имам доста половин шишета, които искам да довърша, а някак не посягам към тях...а не си ги и давам...

# 549
  • Пловдив
Аз ходя с Дейзи , Зеления Чай, Нилските Градини, Розовото Алесандро, понякога Императрицата само с 2 фъс, Одеколона на Тиери ...  Laughing , но най много ходя с Мандаринено-босилековата Алегория, сега лятото мисля да включа и Херба Фреска като си я купя отново  Heart Eyes .

По повод на облаците от парфюми : Свако ми (учител по професия и напълно парфюмно непристрастен)  скоро като стана дума за парфюми ми каза "Има една жена във входа, която като слизам сутрин след нея по стълбите винаги и усещам парфюма, а дори в едната ръка държи запалена цигара, голям кеф ми прави"  Crazy

# 550
  • София
Аз днес получих малко подаръче - новата Valentina Acqua Floreale  Heart Eyes . Много хубав, много мой, много подходящ за пролетта. Нежен, белоцветен, "аква"-та от името не са акватични нотки за мое щастие, а обозначение за по-лека версия на първата Валентина. Мирише на пролетен въздух  Heart Eyes  Crazy

# 551
На мен много често ми се е случвало след внезапно лудо влюбване, да изстина много бързо след 10-20мл, затова вече чакам доста време преди да направя покупка. Имам доста половин шишета, които искам да довърша, а някак не посягам към тях...а не си ги и давам...
На мен и 30 мл са ми много, събрах толкова много парфюми, че имам за 10 години напред. Вече вземам малки, дори остатъчни количества, от размените и продавалника.
А откъде си купувате минита? От българските сайтове май само в Парфюми шоп съм виждала...

# 552
Аз днес получих малко подаръче - новата Valentina Acqua Floreale  Heart Eyes . Много хубав, много мой, много подходящ за пролетта. Нежен, белоцветен, "аква"-та от името не са акватични нотки за мое щастие, а обозначение за по-лека версия на първата Валентина. Мирише на пролетен въздух  Heart Eyes  Crazy
Честито!   bouquet  Всъщност, няма почти никаква разлика между Валентина и Валентина Аква Флорале малко след началото.  Wink Един от любимите ми парфюми е Валентина!

# 553
  • Варна
Здравейте!
Моля за съвет..
Съпругът ми е в командировка ,купил ми е един парфюм ,който се казва FCUK her EDT..http://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/fcuk/her-edt-100ml-p43022704/.
Бихте ли описали аромата му..лек ли е ,свеж ли е,вечерен ...Не мога да се разбера с мъжа ми..

# 554
  • София
Честито!   bouquet  Всъщност, няма почти никаква разлика между Валентина и Валентина Аква Флорале малко след началото.  Wink Един от любимите ми парфюми е Валентина!
Да, това е и моето впечатление, макар че познавам първата Валентина само от тест. Наистина е прекрасен  Heart Eyes
Тамянолюбителите обаче изобщо не споделят моя възторг, вече видях една погнусена физиономия, придружена с въртеливо движение на главата  Mr. Green И за да се промени движението на възвратно-постъпателно, бързо разкарах Валентината и сложих на нейно място кафе, курабийки и кекс  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт