Парфюмни размисли и страсти - 170

• 53 003
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм разбира се. Grinning Ако има ще купувам само 10 мл. Никога, никога вече не бих купила парфюм 100 мл, ако ще вътре да има течно злато. Отвращават ме големите бутилки и големите количества. Толкова бързо омръзват, че просто няма смисъл.

# 676
Момичета, кажете нещо за тези -  http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/F-by-Ferragamo-1698.html и http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/F-for-Fas … g-Night-6600.html, че съм в процес на издирване на нов аромат. Praynig

# 677

Денси трябва да е била, аз съм от дамаджанената партия  Mr. Green Не само купувам най-големите разфасовки, ами и повтарям любимците  Laughing

Атти, дамаджанената партия е лаф за номинация  Laughing Peace Heart Eyes
За някои любимци и аз съм от нея, даже имам по две стотици от Смокинята и от Ванилия Пачули на Молинар  Crazy и лекичко се притеснявам, да не остана в недостиг....ама то щото и дЯцата ги ползват активно  Laughing
А има други, които хем ги харесвам, хем и 30 мл са ми много, някак рядко имам подходящото настроение.
Гледам сега едни 15-тички на Нилските градини и мисля да си взема (даже не съм го пробвала, освен от капачка, ама нали е форумен любимец)  Hug

# 678
Гледам сега едни 15-тички на Нилските градини и мисля да си взема (даже не съм го пробвала, освен от капачка, ама нали е форумен любимец)  Hug

Много благодаря за инфото!  Hug И аз така!  Peace

# 679
И аз обичам големите бутилки, по-добре е да са ми в повече, отколкото да ги мисля кога ще свършат.  Simple Smile

Днес отново купих два парфюма съвсем непредвидено, онзи ден изрових една забравена пробичка и след като я тествах, реших че не мога да живея без въпросния парфюм ooooh! В резултат на което сега реших да махна всички проби, отливки и виали, да няма какво да ме изкушава, да видим дали този път ще мирясам ooooh!

# 680
Благодаря за милите думи и топлото посрещане преди няколко страници. Simple Smile Не съм от София и съм за няколко дни в България, така че няма да мога да разгледам препоръчаните парфюми тук - но ще тествам всеки от тях може би в края на следващата седмица. Много благодаря за хубавите идеи!

Днес си купих L'Homme на YSL [ или по-скоро на Saint Laurent Paris Wink ] и ми хареса. Имах други очаквания за ветивера, но... Продължавам с търсенето, доволен съм от избора. Харесвам Infusion de vetiver на Prada; запасил съм се с ... хм, около 150 + 200 + 50 мл общо. И наистина съжалявам, че не се произвежда повече. Търся си зелен ветивер в горчиво-зелена посока, да не сладък и твърде цитрусов (поне в развитието).

ПС: И аз обичам големите бутилки. Парфюмите, които си избирам, никога не ми омръзват и предпочитал да имам спокойствето от 100 мл, отколкото да мисля, какво ще стане, когато свърши. Но все пък съм мъж и имам "само" около 25 парфюма - предполагам при вас са далеч по-голяма цифра и ви разбирам.

# 681
  • Germany
 alchemist, още повече ми се издигна в очите с покупката на YSL Grinning. Имаме сходен вкус, макар че точно този не ми е най-любимия аромат на бранда. Запознай се задължително с Encre Noir на Lalique Praynig
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-1834.html
Ако нямаш време, поръчай го на сляпо, цената му е повече от добра, а вътре те чака невероятна изненада! Там е най-хубавия, най-мощен, най-горчиво-студено-леден и опушен ветивер, който можеш да си представиш! Така се размечтах, че най-много и аз да го поръчам отново Mr. Green. Днес имам нови ароматни впечатления, но ще пиша по-късно.

# 682
Подкрепям Ковачева, вземай Лалика и да ни се похвалиш!

# 683
kovatcheva, много благодаря. Simple Smile Току-що поръчах Encre Noire - в ибей за близо 35 евро за 100 мл, което си е наистина страхотна цена... Нямам представа колко струва "на живо"... и току-що погледнах, 87 евро. Наистина не бих очаквал толкова голяма разлика. Както и да е, много се радвам. Това наистина е блайнд бай, но съм сигурен, че ще ми хареса. Дано както каза densi и за моя нос да е различен от Sycomore.

В последните дни нося Антеус и може би ще ми хареса. Има хубава трайност, но стои върху кожата, макар че навсякъде го оценяват с висок шлейф...

PS: densi - Впечатленията мога да споделя чак в края на другата седмица, защото парфюмът ще пристигне на постоянния ми адрес.

# 684
cayenne, къде има 15-ички на Нилските? И аз искам Simple Smile.

# 685
cayenne, къде има 15-ички на Нилските? И аз искам Simple Smile.

в парфюми шоп раздел мини парфюми Simple Smile

# 686
  • Там, където ме обичат
Благодаря за милите думи и топлото посрещане преди няколко страници. Simple Smile Не съм от София и съм за няколко дни в България, така че няма да мога да разгледам препоръчаните парфюми тук - но ще тествам всеки от тях може би в края на следващата седмица.

alchemist,  В темата има парфюмани, които доста пътуват.
Много разчитаме на такива като вас в чужбина, които да ни светнат къде и какво може да се намери.
Спестява време и нерви, пък и предварителната информация винаги е полезна.
Имаме колеги в Чехия, Испания, спецове в Германия, Брюксел и Мадрид /Ронита  Wink/.
Така че, не се ослушвай, ами казвай за кой район може да помагаш.  Peace

# 687
в парфюми шоп раздел мини парфюми Simple Smile
Благодаря, отивам да разгледам bouquet

# 688
Хаха, foxysilver, с удоволствие. Simple Smile Живея в Германия. Ще се радвам да помогна с каквото мога.

# 689
  • Там, където ме обичат
Хаха, foxysilver, с удоволствие. Simple Smile Живея в Германия. Ще се радвам да помогна с каквото мога.
Ауу, страхотно.
Съвсем случайно в Мюнхен преди 2-3 месеца открих магазин с дузина нишови изкушения. А Гугле-то нищо не подсказа при предварителното проучване.
А Монтали... безброй.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не че тук няма, но е ограничено предлагането, а и консултантките така бдят над тестерите, както сигурно не са пазили преди години и девствеността си.
И Локуми също, класически, пудрени. Е, цените също високи, ама поне човек може да се запознае с мечтите си, та да знае какво да търси.

Общи условия

Активация на акаунт