Лидл ::25::

• 63 826
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Едам - аз много го харесвам.

Нещо царевицата в консерва не ми допадна.
Точно  Peace, едама е супер , а една царевица на чира вчера отворих и беше с доста дебела люспа.
Да благодаря, че препоръчахте млякото в бутилка, на мен ми хареса. И десертчетата тип киндера са много хубави. Визиме от розовите.
Анананаса също е много хубав.
Забравих да похваля портокабовия сок който е на промоция. Много ни хареса и е продукт на Гранини.

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 18:56 от vela

# 196
Момичета, влизам с въпрос. Взела съм ето тези сладки - жълтите /не от промоция, по-скоро по картинката .../:

http://www.google.bg/search?um=1&hl=bg&biw=1366&bih= … %252F%3B600%3B450

Искам да знам хубави ли са, тъй като не са за вкъщи и не искам да се изложа, а не върви да ги опитвам и да ги нося разпечатани...
Мерси!  bouquet

Скрит текст:
Оффф, уж влязох само за нещо сладко, а излязох и с чифт бели дънки. ooooh!На първи прочит са доста добре и много хубаво стоят, но ми се струват дебели за идващия сезон, а и дължината нещо ме притеснява... Утре ще ги погедна по-подробно и ще реша дали да ги връщам. Много мразя да правя такива покупки. Tired

# 197
  • Русе
Тези сладки масово ги продават във всички вериги. Не са лоши, ама не са и кой знае какво.

# 198
Тези сладки масово ги продават във всички вериги. Не са лоши, ама не са и кой знае какво.
Знам, от Кауфланд купувах подобни и много ми харесваха преди време, но днес не видях нито там, нито в Била и затова взех от Лилд.
Ами, здраве да е!
Мерси!   bouquet

# 199
Щом са ти харесали оттам, значи и тези ще ти харесат  Peace. Според мен също не са нищо особено, но това, разбира се е въпрос на вкус.

# 200
Благодаря на всички за отзивите.Досега сирене от "Лидъл" не ме е разочаровало, но все пак предпочитам първо да се допитам до вас.Simple Smile

Скрит текст:
Това е моята любима царевица и от години е с непроменено качество.Има я в "Билла"

# 201
Май други отзиви за Конфитюра от Червени боровинки няма newsm78,или ви отказах всички Rolling Eyes
Аз днес си взех от червените ябълки,които вчера бяха намалени а днес Не newsm78, на цена 1,69лв,но пък са страхотни, сочни и леко киселки точно каквито ги обичаме!

Миксовете от замразени зеленчуци също са най-редовно в менюто ни, сега има Нов за супа,но повече ми харесва  задушен със ориз!
Другите предпочитаани са мексиканският, броколито и броколи с карфиол и моркови!
Сирене,най- ми харесва Софрата,но не взимам редовно,че купуваме и от друг магазин!
 Друго любимо е Крема ситренето, Изварата Пилос, и Прясното Бутер тесто!
Прясното мляко в бутилка не съм го пробвала!

Да Попитам за Кондензираното мляко,гъсто ли е,или трбяа да се вари по някакъв начин newsm78

Отдавана се каня да пробвам аз сгущенката на Лабрекс,че я следя в готварската тема и само точа лиги и слюноотделям пред творенията й Crazy

# 202
  • София
Аз го опитах конфитюра не е най-прекрасното нещо, не е и лош...  общо взето ми напомни това, което дават в икеа с кюфтенцата и понеже точно заради тази асоциация изобщо го взехме реално не съм разочарована.

# 203
  • В Голямото село
Здравейте! Днес в Лидл видях тази Домашна сауна за лице: http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-D692BD94-6093E664/l … D0%B5&count=1 и много се зачудих. Ако някой я има, ще сподели ли впечатления? Интересува ме също така дали би могла да се ползва като инхалатор, не специализиран разбира се.

# 204
  • софия
Здравейте! Днес в Лидл видях тази Домашна сауна за лице: http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-D692BD94-6093E664/l … D0%B5&count=1 и много се зачудих. Ако някой я има, ще сподели ли впечатления? Интересува ме също така дали би могла да се ползва като инхалатор, не специализиран разбира се.
Не, че нещо, но вече сме споделяли за всичко, което питаш Simple Smile

# 205

.........Отдавана се каня да пробвам аз сгущенката на Лабрекс,................

nadejdata, пробвай я, става от почти нищо, т.е. поне знаеш какво има в нея. Какаово-шоколадовата направо ме довърши, като я започнах, та всеки ден Embarassed, е, спрях всичките, не заради друго, а все пак захар има доста (въпреки че я намалих), а аз бързо унищожавам сгущенката и все ми се хапва. Grinning  bouquet

# 206
  • о`майна лунна нощ е
Може ли линк към поста/блога с тази апетитна "сгушенка"  Hug

# 207
Може ли линк към поста/блога с тази апетитна "сгушенка"  Hug

ТуиГ, ТУК, ТУК, ТУК. Май пооспамихме темичката..... Peace

# 208
  • о`майна лунна нощ е
Много, много благодаря!

# 209
  • София
Мацки, имам един въпрос... Писах и в темата за почистването, но още никой не ми е отговорил там.. А според мен и тук става, защото е свързано с Лидл-ски продукт.
Някой ползвал ли е препарата за фурни W5?
Ако да, то как чистите с него? Аз направих всичко според указанията за студено почистване, минах после с мокра кърпа, даже си облях хубаво фурната отвътре. Като видях какви ПРОТИВопоказания има - да не се докосва до дрехите, до кожата, се замислих - хубаво ли съм го изчистила?

Общи условия

Активация на акаунт