Операция на щитовидната жлеза - 8

• 138 910
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • При розите и топлата вода ......!
Привет момичета!
М Е А, мноооого Heart Eyes  love001
Пепка Hug Hug!
tanq09,поздравления за успешната операция! Желая ти бързо възстановяване, в нашата компания естествено. Hug
Поздравления на alexa и на masha за хубавите резултати. Hug
Искам само това да се слуша! Praynig Naughty
Мицанка, как се чувстваш? Симптоми някакви? Зумбата тропкаш ли я? Simple Smile По повод сусама да споделя. Аз също след операцията хапвах сусамов тахан. Съдържа много калций. Препоръчват го смесен с мед, но аз го вземах така. При мен ефект нямаше. Явно действа при възстановяване на паращитовидни жлези, а не замества отсъстващи. Cry Освен това вземах и по една лъжица счукани яйчени черупки. Същата работа.
Стискам палци, де що имам за понеделник и с нетърпение ще очаквам ДОБРИ резултати.!!! Hug
Сега трябва да поработя, че утре ще водя 6 сладура на състезание. Помислете си за нас и ни пожелайте успех. Laughing
Хубава петъчна вечер! Hug Hug Hug

# 136
tanq09 радвам се да те "видя",страхотно е, че всичко е минало добре  smile3501.
az_alexa  това със сусамовия тахан и меда звучи много вкусно  и ужасно калорично  Embarassed.Аз нали съм диетична-трябва да се съобразявам какво ям.
Гелика като цяло се чувствам добре, но има дни в които хич не ме бива. Вчера например имах тръпнене в пръстите на ръцете и в краката(а това не ми се беше случвало откакто лежах в болницата) и един световъртеж...Ужасно беше. Не искам да съм черногледа, но като гледам как вървят нещата, 40 дена след операцията имам тръпнене въпреки лекарствата, не виждам никакви изгледи за възстановяване на паращитовидните жлези, ако изобщо са ми останали такива.Днес съм по-добре. Зумбата малко я позарязах, защото откакто времето се позатопли не ме свърта в къщи.Като хвана пътя, улиците са мои  Joy Разпределям си задачките, така че всеки ден да имам къде да ходя, за да не се мотам съвсем безцелно като муха без глава  smile3521. Успех на сладурите на утрешното състезание и да те зарадват с много отличия  newsm10.

# 137
Алекса,ти си знаеш Hug
Мицанка,чакам новини:)
Врабчо,оперирана съм в Ендокринологията,но от друг лекар.Тук има пациентки на Сечанов,дано се включат.Какъв туморен маркер си правила?Тиреоглобулина е с горна граница 78,калцитонина е от 0 до 13,зависи от лабораторията.Момичетата тук са след операция и напасващи се хормони.Не се тревожи.
Гелика,  search newsm51
Момичета Hug

А теб кой те оперира? Ганчев ли? Защото и за него чух добри отзиви.
А как са условията в Ендокринологията?
Тиреоглобулин съм изследвала, така че си е наред, надявам се.

# 138
Vrabcho мен ме оперира Пунчев.От другите двама лекари нямам впечатления,освен споделеното от техни пациентки касаещо *дължимите*суми.
Гелика, fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverтака да изметете конкуренцията newsm75 и да оберете наградите Heart Eyes

# 139
Здравейте! Нова съм в тази тема! Вчера бях със свекърва ми в клиника Каспела в Пловдив и хирурга каза, че свекърва ми е за операция и ще се наложи да се махне цялата щитовидна жлеза, та искам да попитам след тази операция ще се запазят ли гласните струни, че тя за това се притеснява, че можела да остане без глас. А аз искам да знам дали е така. Благодаря на тези, които ще ми отговорят.

# 140
ragazza84 привет:)
Има си техника,която мониторира гласовият нерв по време на операция.Дали в Каспела има такава,не знам.В еднодневната хирургия на ИСУЛ където оперира доц.Пандев-има.

# 141
Извинете, че се намесвам, но такава техника само там ли има или има също и в другите болници?
До сега има ли случаи на оперирани пациенти останали без глас?

# 142
Vrabcho не тръгвай със страхове напред.За ИСУЛ съм сигурна,за другите болници нямам идея.
При кадърен специалист не може да се случи подобно нещо,така че....Знам,страховете са големи и няма как да е другояче,защото това  е сериозно изпитание.Всъщност подготовката и очакването са най-трудната част.Питай каквото те интересува,премисли добре към кого да се ориентираш и ще видиш,че всичко ще бъде наред:)

# 143
  • При розите и топлата вода ......!
Тук се чувствам длъжна да се включа!
ragazza84 , аз съм оперирана в Каспела. Една от причините, поради която я избрах беше именно рекламата, че имат техника за предпазване на гласовия нерв. Уви, 6 месеца бях почти без глас, до една година изпитвах големи затруднения при говор. И днес гласа ми не е като предишния. Трябва да отбележа обаче, е от всички оперирани в Каспела и пишещи тук, май само аз съм имала проблеми с гласа и не само! Mr. Green
Vrabcho, техниката е важна, но важно е и да я използваш правилно. Naughty
Хайде тръгвам! Hug

# 144
Привет, момичета! Радвам се за добрите резултати на az_alexa и успешната операция на tanq09, бързо възстановяване и само с добри резултати да се хвалим Simple Smile.
Гелика, успех с децата Hug.
Vrabcho, аз съм оперирана от д-р Ганчев и съм доволна. За условията в Ендокринологията нищо не мога да кажа, защото операцията ми беше в клиника в моя град - той оперира и тук. Не съм имала никакви проблеми с гласа, дори и гърло не ме болеше след операцията. Ако те интересува нещо - питай. И не се притеснявай - нещата предварително изглеждат много по-сложни, отколкото са.
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 145
Благодаря, че ми изяснихте! Надявам се при нея да се запази гласа и всичко да бъде наред. Гелика, след операцията, колко време ще я държат в болницата? Плаща ли се нещо? Надявам се при вас лека-полека да се възвърне вашия глас.

# 146
привет момичета  Hug радвам се на добрите ви новини! аз съм добре, не се оплаквам, още не съм се изследвала и още не пия хормони  Grinning
за тези които имат проблеми с калция - прочетете тази тема на Пинко - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431279.0 казва, че витамин Д помага за усвояването на калция и ако имаме недостиг на този витамин, коклкото и калций да пием - не го усвояваме. Аз не разбирам, но на Пинко му вярвам на 100% и веднага си взех Вигантол. Стои ми в кухнята на видно място и като се сетя си капвам няколко капки.
Гелика  Hug радвам се за добрите резултати - за холестерола ти си знаеш - червено вино и чесън  Party
хубави резултати ви желая и много любов  Party

# 147
Благодаря, че ми изяснихте! Надявам се при нея да се запази гласа и всичко да бъде наред. Гелика, след операцията, колко време ще я държат в болницата? Плаща ли се нещо? Надявам се при вас лека-полека да се възвърне вашия глас.
Аз съм оперирана там, проблем с гласа нямах,само ме боля гърлото от тръбата. Изписват 24 часа след операцията, плаща се такса 100 лв. Успех!

# 148
Какво включва тази такса, простете любопитството ми?
Мен ме е обзело завидно спокойствие след операцията - напоследък, искам да се ядосам служебно, има си причини, даже, но никак не ми се получава. Хормоните ми се оказват в норма, противно на очакванията на ендокринолога.

# 149
Дренка,хората луди пари хвърлят за йога,медитация,розови хапчета,а ти го постигна само с една операция,чак и ендото опроверга Hug

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 17:32 от М Е А

Общи условия

Активация на акаунт