Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 159 756
  • 635
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Краве сирене Верея,твърдо като тебешир и безвкусно.
Печени чушки в буркан,пернишко производство, имаше развалени чушки с паяжини и червей Sick

# 511
Развален бейби спанак в Лидъл

Мисля, че трябва да има и тема: Черен списък на хранителни вериги.

# 512
 Ако има проблем лидл винаги връщат пари. Поне в това отношение са перфектни.
Веднъж попаднах на кофти диня и само споделих в магазина и ме попитаха защо не съм я върнала с касовата бележка и ще ли да ми върнат парите. Казах им, че няма как да я върна срязана. Не било проблем това.

# 513
  • Sofia
Вчера в Т-маркет,ужасни вмирисани пуешки бутчета,добре че ги помирисах.Опаковани са по едно в тарелка,малко беше скъсана опаковката и ги подуших,щях да се издрайфам... Sick
Казах на една продавачка,уж ги махна,но тъй като имат топъл щанд,няма да се учудя,ако ги сготвят и ги продадат пак  #Cussing out

# 514
  • София
Шоколад Milka - Alpine Milk
Вони на гадно фъстъчено нещо. Уж с лешникова паста.
Вкус и консистенция като на най-най-скапания турски "шоколад".

Сирене Равно поле - остър кисел вкус.

# 515
Бисерен ориз - с буболечки. Изхвърлих цял килограм.

# 516
  • Варна
Аз пък сиренето Верея много го харесвам, последното което бих казала за него е, че е твърдо и безвкусно Rolling Eyes Колкото пъти съм купувала е било по-скоро мазничко и с много наситен млечен вкус. Говоря за вакуумираните опаковки, нямам идея дали го има неопаковано.
Писах и в една друга тема - прясно мляко Саяна не бих купила, киселее яко, не е пресечено, просто такъв му е мирисът и вкусът.

# 517
Здравейте, вчера купих сусамов тахан от Лидъл, Опълченска, гр. София и ето каква "приятна" изненада намерих в него при отварянето му. Подала съм сигнал в БАБХ.

# 518
  • Sofia
Какво е?

# 519
# 520
  • Sofia
Гадничко
Дано обърнат внимание,макар и да се съмнявам....

# 521
Аз пък сиренето Верея много го харесвам, последното което бих казала за него е, че е твърдо и безвкусно Rolling Eyes Колкото пъти съм купувала е било по-скоро мазничко и с много наситен млечен вкус. Говоря за вакуумираните опаковки, нямам идея дали го има неопаковано.
Писах и в една друга тема - прясно мляко Саяна не бих купила, киселее яко, не е пресечено, просто такъв му е мирисът и вкусът.

Още една ръчичка против прясното мляко на Саяна, преди време бях купила 3 бутилки от кауфланд и си помислих, че проблемът идва от неправилното съхранение на магазина , но уви явно не е така SatisfiedSatisfiedSatisfied

Аз се оплаквам и от едни маслини от кауфланд , водят ги финни , ужасни, безвкусни, изглеждат твърди, а вътре са като на каша ... Tired FaceTriumphUnamused

# 522
За поредна година "БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ" АД се постараха да съсипят празниците на много български семейства, което вече се превърна в тяхна традиция. Имам предвид различни видове кори за баница, които точно за празниците, когато във всеки дом се приготвят баници, баклави и други специалитети, са с ужасно качество.
Е, поне си припомних коя беше причината години наред за коледно-новогодишните празници да използвам бутер тесто и то вносно, защото нашенското точно тогава не става за нищо – някакви странни по форма изрезки, от които нищо свястно не може да се направи.
Тази година реших да заложа отново на обикновените кори и сгреших.
Първо за Коледа ме изненадаха неприятно кори за баница "Фамилия" от 500 г. Купувала съм многократно през годината и не съм имала никакви забележки за качеството, но този път си бяха оставили ръцете. В единият край корите бяха сухи и приличаха на надъвкани. (Наложи се да купувам нови кори, като този път взех от тези за баклава, които, в интерес на истината, бяха без забележка.)
За Нова година, вече опарена веднъж и след подробна консултация с други оплакващи се като мен клиенти, се спрях на кори "Белла", пак от 500 г. Е, такива ужасни кори не бях виждала досега през живота си. Не стига, че бяха намачкани, ами и залепнали една за друга и при всеки опит да бъдат разлепени се накъсваха на парцали. А някои от тях си бяха предварително накъсани – сигурно да ни спестят труда сами да си ги късаме.
Както и да е, пих две студени води и си сложих две обеци, че български кори за баница – повече не! И разбрах защо хората ходят да си купуват корите чак от Одрин.
В Черния списък слагам и натрошено сирене в кутия "Родопско чудо" на "Маклер Комерс" ЕООД, което се оказа смес от тук-там парченца сирене и в по-голямата си част от някаква странна мазна бяла субстанция, която се размазва по ръцете. В състава никъде не пише палмова мазнина или нещо друго от сорта, но имам силни съмнения, че тази мазнотия е някакъв имитиращ продукт, който се продава вместо и на цената на истинското сирене.

Скрит текст:

# 523
Корите на Бела са с хидрогенирани мазнини. Аз поне не съм намерила бутер кори без такива.
Купувам Сърбянка или едни точени пълнозърнести, но им забравих името. Пак са опаковани като Сърбянката в правоъълник, а вътре са кръгли.

# 524
Е, да, но на мен ми трябваха фини кори, не дебели.

Общи условия

Активация на акаунт