Ясновидци/врачки - тема 17

• 285 426
  • 788
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,някои знае ли колко взима Ани от Пловдив за изготвяне на хороскоп и за карти таро

# 181
Оф, то е много трудно да кажеш, кой познава и кой не. На мен Анелия , не ми е казвала нещо много конкретно.Е да каза,че майка ми ще оздравее, но ще мине през труден период и след септември  2013г. ще бъде по активна. С две думи би трябвало да оздравее според нея.  На мен ми било писано след 2 години да срещна нова любов, дано да не я срещна - не искам  Grinning. Но точно описание на сегашната ситуация, на характерите, на това какво мога да очаквам ми е дала много по точно Емилия. Анелия не може да каже на кой какво му е в главата, докато Емилия по дава обяснения за дребните детайли, кой какво чувства и какво иска. Дано да съм полезна с опита си с тях двете.

Всъщност Емилия последния път също ми каза ,че ще срещна нов човек, но Ани от Пловдив каза ,че ще го срещна 2015 г., така ,че не знам с тарото, колко напред се вижда.

Благодаря ти много,че се отзоваваш. Аз съм малко объркана в момента и затова ми трябва някой, който да е изпитан, за да ми даде правилен съвет. Но наистина всичко е толкова относително, аз съм имала случки с моя приятелка-отиваме двете да ни гледат на нея и познаха почти всичко, на мен много малка част, така че много зависи. Предполагам,че Ани не ти е казала толкова конкретни неща, защото ти е правила хороскоп? Аз доколкото знам по хороскопа могат да ти кажат генерално за нещата, но тъй като време и точно какво ще се случи май не става много-не знам :/ Като казваш,че Емилия ти е дала по-точно напътствия, това значи ли,че нещата,които ти е казала са се случили?

# 182
Zdrawejte momi4eta. Iskam da vi pitam za po6tata na Ani ot Plovdiv. Pisax, 4e imam zapazen 4as i da mi dade pove4e info kakvo da pravq posle, kolko pari i t.n. Samo, 4e ne polu4avam otgovor i se samnqvam, 4e ne6to sam izpusnala. Diktuva mi po6tata po tel., ta ne sam sigurna, dali go zapisah pravilno.

# 183
  • София
Zdrawejte momi4eta. Iskam da vi pitam za po6tata na Ani ot Plovdiv. Pisax, 4e imam zapazen 4as i da mi dade pove4e info kakvo da pravq posle, kolko pari i t.n. Samo, 4e ne polu4avam otgovor i se samnqvam, 4e ne6to sam izpusnala. Diktuva mi po6tata po tel., ta ne sam sigurna, dali go zapisah pravilno.
Моля те пиши на кирилица.

e-mail:eti02@abv.bg

http://astro.ovo.bg/index/za_men/0-2

# 184
 http://your-tarot-story.blogspot.com/p/blog-page.html

Моя позната се е консултирала и е много доволна. Говорела към 1,30-2часа.
Много обяснявала и нещата за настояще и минало е описала много точно. Едно от нещата за бъдеще вече се е случило, а другите неща се препокривали с казаното от Емилия.

Искам да събера повече мнения и да видя дали да се консултирам.
Някой допитвал ли се е до нея?

# 185
Да нещата ,които ми е казала Емилия се случват, минавам през тях в момента, но не е нещо генерално, не е някакво голямо събитие ,че да кажа да тя ми позна. Няма да се женя, няма да раждам. Но първия път наистина тя малко се обърка, но аз донякъде знам защо се обърква. Тук не искам да коментирам, но за мен тя познава. Но аз съм й задавала въпроси от рода,кажи ми еди кой си какво мисли  Grinning, а това е толкова трудно. Но нещата,които ми казва и аз ги чувствам по подобен, интуитивен начин. Аз съм за Емилия, въпреки,че има някой пропуски.

# 186
Да нещата ,които ми е казала Емилия се случват, минавам през тях в момента, но не е нещо генерално, не е някакво голямо събитие ,че да кажа да тя ми позна. Няма да се женя, няма да раждам. Но първия път наистина тя малко се обърка, но аз донякъде знам защо се обърква. Тук не искам да коментирам, но за мен тя познава. Но аз съм й задавала въпроси от рода,кажи ми еди кой си какво мисли  Grinning, а това е толкова трудно. Но нещата,които ми казва и аз ги чувствам по подобен, интуитивен начин. Аз съм за Емилия, въпреки,че има някой пропуски.

Според мен тя казва кой какво мисли точно защото гледа на тези карти таро, докато това при хороскопа не може да се каже-там нещата са точни и генерални, но според мен като време може и да е относително. Аз за първи път говорих с нея преди 2 седмици,защото една позната ми я препоръча, каза че е останала доволна и много точно е описала ситуацията при нея. Обадих й се, говорихме някъде около час, зададох й 5-6 въпроса, които най-много ме интересуваха. Имаше някои неточности, но тя после обясни,че всяка карта има по много значения и затова трябва да я упътвам, за да я насоча към правилното разгадаване (звучи малко странно, но кой знае може и да е така:)) хубави неща ми каза, дано да е познала. Втория път като  й се обадих беше с конкретен въпрос, ставаше дума за едно момче и ми направи впечатление,че се разминаваше с това,което ми каза първия път (по отношение на него) и аз като й напомних тя каза "ами да, картите генерално са му много добри, но в момента е в застой", щяла съм да имам известие, но кога не можела да каже .. и мен такива неща малко ме объркват,защото търпението е голям дефицит :/

# 187
Аз искам да попитам за Себа. Някой ходил ли е скоро при нея? Чух,че била в чужбина,дали се е върнала?Моля,ако някой има инфо да ми пише! Благодаря предварително!
Относно Емилия,Анелия и морисън-нулева познаваемост при мен!

# 188
За Емилия и аз съм писала, че при две консултации ми описа по коренно противоположен начин нещата в живота ми.Нищо от видяното от нея не е станало досега.За Анелия-две събития се случиха в точните месеци, казани от нея.От голяма важност бяха, но бяха като увод на основното събитие, което отдавна трябваше да е станало според нея, а все още не е.

# 189
За Тодор Бойчев от Стара Загора  може ли да споделите мнение? Къде се намира офиса и тел. ако може.
За фамилията не съм сигурна обаче.  Confused

# 190
За Тодор Бойчев от Стара Загора  може ли да споделите мнение? Къде се намира офиса и тел. ако може.
За фамилията не съм сигурна обаче.  Confused

Посетих Тодор Бойчев преди 3-4 месеца. Не е ясновидец по думите му, чисти негативна енергия.
При мен ефект нямаше, беше казал, че до седмица след "сеанса" с него ще се успокоя и нещата ще потръгнат, да съм предупредяла майка, че главата ще я боли, заради изчистването, но нищо такова нямаше.
По време на "сеанса" изброи всички известни магьосници и ходжи, че уж аз съм била ходила при тях и те били виновни за състоянието ми, като отрекох, каза "тогава майка ти е ходила", ама и тя не е ходила.
Иначе и пред мен и след мен имаше хора, но цифрата, която му дадох за мен определено не си струваше.

Бях си записала координатите му, за всеки случай, ето ги: 0898 466 914, 0886 847 886, офиса му е срещу гарата.

# 191
Записах си час за другата седмица при Мария Станкова от Пловдив-ако някой е ходил при нея, нека сподели впечатления, моля.
Аз съм била 2 пъти на място и един път по телефона сме разговаряли. Първия път описа много точно тогавашната ситуация около мен,  каза 2-3 неща,които действително се случиха, имаше леки разминавания. Но ми направи впечатление,че когато отидох на място 2-3 месеца по-късно беше категорична,че до 2012 ще съм омъжена, е, нито съм омъжена, нито имам сериозен приятел Grinning като се замисля, може би само това не позна-другите неща ги уцели, както и за членове от семейството ми.

# 192
моля,някой който е ходил при фатма от хасково да ми пише на лични

# 193
За Тодор Бойчев от Стара Загора  може ли да споделите мнение? Къде се намира офиса и тел. ако може.
За фамилията не съм сигурна обаче.  Confused

Посетих Тодор Бойчев преди 3-4 месеца. Не е ясновидец по думите му, чисти негативна енергия.
При мен ефект нямаше, беше казал, че до седмица след "сеанса" с него ще се успокоя и нещата ще потръгнат, да съм предупредяла майка, че главата ще я боли, заради изчистването, но нищо такова нямаше.
По време на "сеанса" изброи всички известни магьосници и ходжи, че уж аз съм била ходила при тях и те били виновни за състоянието ми, като отрекох, каза "тогава майка ти е ходила", ама и тя не е ходила.
Иначе и пред мен и след мен имаше хора, но цифрата, която му дадох за мен определено не си струваше.

Бях си записала координатите му, за всеки случай, ето ги: 0898 466 914, 0886 847 886, офиса му е срещу гарата.

Благодаря за бързия отговор,   bouquet става дума за майка ми. Има здравословен проблем, с който докторите не могат да се преборят. Опитаха всякакви лекарства, но ефект няма. След описаното от теб не ми се иска майка ми да си хвърля парите на вятъра. Въпреки че й показах поста ви, тя настоява да отидем при него.  Confused  ooooh! Tired

# 194
Момичета, споделям набързо. След негативните коментари относно леля Цецка, реших да отида отново след около 3 месеца. Както споделих тогава, бях изключително доволна и всички близки прогнозирани събития се случиха и то в сроковете, които тя ми даде. Само едно от тях не се беше случили, но то по прогноза трябваше да се случи тези дни. Е, когато отидох сега, без да питам, тя ми каза, че се е случило. Аз разбира се казах, че няма такова нещо, но на следващия ден разбрах, че наистина вече е факт. Отново беше поразително точна за настоящите събития, за бъдещите ще споделя отново след 2-3 месеца. Явно при мен тя е моят човек Simple Smile Надявам се и вие да намерите своя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт