Поне на коса растем яко
обаче прическата и става след това много пънкарска
тая мека косица стърчи навсякъде.

Много са сладки бебчетата по снимките, да са ви живи и здрави 
Биберон залъгалка по същия начин не ще и това е от самото начало така.Вече не знам какво да правя.Сега сме на два месеца и полувина и сме 4,820 като сме наддали 1,4 от раждането до сега.Другото което незнам дали е нормално е миризмата на акито.Промени се в началото на втория месец, седмица след като беше пила антибиотик.Миризмата без да ми се смеете е едно към едно с миризмата на спрема.Не помня дали това беше нормално
Другото е че вече два месеца не можем да се преборим с млечницата.Само езичето е бяло и Дактарина не помага изобщо.ЛЛ ми препоръча да мажа с мед и сода.Стори ми се много неподходящо и не го направих.Вчера на контролното теглене беше друг лекар и той ни изписа Фугостатин, пак според него да продължавам да си кърмя и ако искам да кача калориитте да давам на бебка глюкоза или да включа сокчета между храненията
Ще чакам идеи какво да правя и дали според вас е нормално да качва толкова малко.
Доста е обилно, бях забравила какво е 
Пишеш, че е изписан фунгостатин, на детето или и на теб? Когато има диагностицирана млечница, оптималното е да се третират и бебето и майката едновременно, за да не си я предават един на друг. Освен това се препоръчва, всичко, което има достъп до устата на бебето /играчки, кърпи, залъгалки/ да се изварява продължително, евентуално и сутиенът на майката да се пере на висока Т. Захарта, бялото брашно и прочие въглехидрати са добре дошла храна за гъбичките и за това би било удачно паралелно с медикаментите, да се ограничи употребата на сладки неща. Ако се ползват подплънки кърмачески, е добре да се сменят редовно /или ако са многократни да се перат на висока Т/. Ако се наложи цедене, уви тази кърма не е добре да се замразява или дава по-късно. Но пък за кърменето нямаш никакви грижи. Просто е нужна идеална хигиена. И понеже споменаваш, че миризмата на акито се е променило след приеам на антибиотик, ето откъде е започнало всичко...Понякога отслабен имунитет, прием на антибиотик могат да доведат до поява на млечница. Минали сте през доста предизвикателства, уви, докато организмът се бори да оздравее, не му стига да закрепи теглото. НО това не значи, че не можеш да се справиш и този път.
Моя грешка,че не доуточних защо текста е в червено
сори. Наистина си е порочен кръг с тази млечница и незнам защо педито не и обръща сериозно внимание.Изписа ми Дактарин само защото аз настоявах,после настоявах че не е нормално да не ни минава след цял месец мазане и той мед и сода
. Фунгостатина ми го изписа друг лекар но само за бебка.Аз на своя глава се мажа с него след всяко кърмене.Мисля ако сега не се оправим да настоявам да ми изпишат да пия нещо.То вече само циците дето не си стерилизарам
не знам за вас,но аз вече втори ден се побърквам вкъщи
,а така като гледам май и утре пак ще е така 
,кога мина цяла година,направо лети това време
Моя грешка,че не доуточних защо текста е в червено
сори. Наистина си е порочен кръг с тази млечница и незнам защо педито не и обръща сериозно внимание.Изписа ми Дактарин само защото аз настоявах,после настоявах че не е нормално да не ни минава след цял месец мазане и той мед и сода
. Фунгостатина ми го изписа друг лекар но само за бебка.Аз на своя глава се мажа с него след всяко кърмене.Мисля ако сега не се оправим да настоявам да ми изпишат да пия нещо.То вече само циците дето не си стерилизарам