Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 960
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
не се косете местете го в другия крачол  Peace

# 331
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз където ходя лелеле,нищо няма,и аз съм си сама със слушалките Mr. Green

# 332
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,  Hug добре си си ти. Във фитнеса, който е до нас, трудно ще намериш готини пичове.  Laughing Тук-таме има де, но аз като ходя все попадам на някакви супер напомпани мъжаги, които не ми грабват окото.  Rolling Eyes Laughing
  Laughing Heart Eyes

Мила тука са много нормални просто изглеждат много добре. Перфектно оформени и доста симаптични в лицата  smile3505  Ще погледам и за вас хахах ще си отварям очите на 6  newsm09   Сряда пак съм там ако ще да ме боли много   newsm39

# 333
Да ви споделя със вас че няма с кой друг!
След като изгледах и ПЕ стоя и се чудя уж три месеца след смъртта на Ферия искаше да умре,а след като баща му се самоуби 10 дена след това започна отмъщението си. ТА си мисля как успя да се влюби толкова бързо пак! newsm78
 Доста  се замислям та така ако на някой му се коментира   Crazy

# 334
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз утре съм там,ама и аз като теб след тренировка се чувствам много добре вече доста време ходя и пак си имам мускулна треска след това,така че с болежки ще си ама там минават веднага.ПЕ не мога да го коментирам защото не искам да го гледам,ама сме писали за бързото му влюбване и също сме се чудели че стана много набързо.Лично за мен няма такова нещо като ПЕ,по простата причина че не искам да развалям, това което оставиха Емир и Фериха в съзнанието ми Hug

# 335
Лудостче,  Hug добре си си ти. Във фитнеса, който е до нас, трудно ще намериш готини пичове.  Laughing Тук-таме има де, но аз като ходя все попадам на някакви супер напомпани мъжаги, които не ми грабват окото.  Rolling Eyes Laughing
  Laughing Heart Eyes

Мила тука са много нормални просто изглеждат много добре. Перфектно оформени и доста симаптични в лицата  smile3505  Ще погледам и за вас хахах ще си отварям очите на 6  newsm09   Сряда пак съм там ако ще да ме боли много   newsm39

Лудосче идвам щом са нормални и изглеждат добре

# 336
Аз утре съм там,ама и аз като теб след тренировка се чувствам много добре вече доста време ходя и пак си имам мускулна треска след това,така че с болежки ще си ама там минават веднага.ПЕ не мога да го коментирам защото не искам да го гледам,ама сме писали за бързото му влюбване и също сме се чудели че стана много набързо.Лично за мен няма такова нещо като ПЕ,по простата причина че не искам да развалям, това което оставиха Емир и Фериха в съзнанието ми Hug
  bouquet Съгласна съм на мен ми беше като друг филм но с познати персонажи!

# 337
Лудосче,  Hug като намериш звънкай Wink и веднага ще се довлечем.  Laughing

За ПЕ.. честно казано и аз като повечето момичета тук го приех като нов сериал, по простата причина, че не мога да проумея и не искам да вярвам, че Емир може да се влюби толкова бързо в друга, само след 3 месеца, след като неговата любима е умряла. Ако любовта им е била толкова силна колкото ни я показаха, че е , не е възможно това да стане. АФК свърши минута преди финала  - Фемир най-после заедно и щастливи.  Heart Eyes

# 338
Да ви споделя със вас че няма с кой друг!
След като изгледах и ПЕ стоя и се чудя уж три месеца след смъртта на Ферия искаше да умре,а след като баща му се самоуби 10 дена след това започна отмъщението си. ТА си мисля как успя да се влюби толкова бързо пак! newsm78
 Доста  се замислям та така ако на някой му се коментира   Crazy

Гледах ПЕ от чисто любопитство, но не смятам да повтарям, за мен сериала свършва 1 минутка преди края на 67 серия. Дори и Аксой и компания не могат да ми отнемат този финал, на заживели дълго и щастливо, ха ха доколкото познавам Фемир мога да добавя и инатливо, но един до друг.  Simple Smile

# 339
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лудосче,  Hug като намериш звънкай Wink и веднага ще се довлечем.  Laughing

За ПЕ.. честно казано и аз като повечето момичета тук го приех като нов сериал, по простата причина, че не мога да проумея и не искам да вярвам, че Емир може да се влюби толкова бързо в друга, само след 3 месеца, след като неговата любима е умряла. Ако любовта им е била толкова силна колкото ни я показаха, че е , не е възможно това да стане. АФК свърши минута преди финала  - Фемир най-после заедно и щастливи.  Heart Eyes
  newsm10 newsm10   Аз не можах да го гледам като нещо различно,защото има много познати неща вътре и персонажи,за това не мога да се абстрахирам и не искам да го гледам,само на гроба в началото като пуснах и ревах цял ден,пък камо ли цяла серия да изгледам абсурд просто Stop

# 340
Рая, честити дрешки.Много си готЕна.

Сис,ааа не го пускам никъде да ходи моя човек.  Laughing

Скрит текст:

# 341
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дълго щастливо и с 2 близнака момче и момиче инатливи като тях да добавя Peace

# 342
Рая  Hug нещо си с нови дрешки, честито.

# 343

за мен сериала свършва 1 минутка преди края на 67 серия. Дори и Аксой и компания не могат да ми отнемат този финал, на заживели дълго и щастливо, ха ха доколкото познавам Фемир мога да добавя и инатливо, но един до друг.  Simple Smile
Peace

Цитат
Дълго щастливо и с 2 близнака момче и момиче инатливи като тях да добавя
Peace

# 344
Мерси, Вани, Дзверче.  Hug

Дълго щастливо и с 2 близнака момче и момиче инатливи като тях да добавя Peace
newsm10 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт