Търся курсове за сладкар във Варна

• 6 779
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,аз съм от Варна и искам да изкарам курс за сладкар тук.Четох разни информации,че се провеждат в Тоха,Лагард и Колежа по туризъм,но нищо конкретно.Моля да споделите дали знаете нещо по въпроса и някой ако е ходил ?

# 1
  • UK
Здравейте,аз съм от Варна и искам да изкарам курс за сладкар тук.Четох разни информации,че се провеждат в Тоха,Лагард и Колежа по туризъм,но нищо конкретно.Моля да споделите дали знаете нещо по въпроса и някой ако е ходил ?

Не съм ходила, нито съм се интересувала, но преди се провеждаха такива в Гимназията по хранене (ТОХ-а), до спортната зала във Варна Peace А има и разни фирми, които също предлагат подобни курсове  Crazy

# 2
Да, в гимназията по туризъм (ТОХ) има. На Лагард като им гледам сладките неща, не искам да си представям курсовете им. За хляб горе-долу стават.

# 3
В колежа няма на 100%, може би гимназията.

# 4

Бившето ТОХ (до спортна зала) е гимназията, за него говорим. В колежа до музикално училище ясно, че няма как да има.

# 5

Бившето ТОХ (до спортна зала) е гимназията, за него говорим. В колежа до музикално училище ясно, че няма как да има.

Не е ясно, напротив. Провеждат се различни курсове, но са на периоди. До преди месец имаше курсове за "помощник готвачи". В момента обаче няма курсове. А и в горния пост се споменава Колеж.  Аз за там казвам, защото хората знаят, че там се провеждат разни курсове, но сега няма нищо. Да не пита напразно за там.

Цитат

# 6
В сайта на колежа поне се пускат информации за такива неща,а в гимназията май няма.Лагард е тъмна Индия наистина,защото майка ми дори работи там за малко ,но не е чувала дори за това.

# 7
Нека да кажа информацията,която аз научих от ТОХА,за които също се интересуват.Провеждат се веднъж годишно от септември-октомври ,когато започва и учебната година,защото е с тамошните преподаватели-дневни са за около 4 месеца-завършват с изпити и сертификати-практиките се провеждат там с училищното оборудване-струва около 800 лв. според групата -трябва да се подаде заявление по рано за да се обадят когато ще почват.Надявам се да помогна и на други с това.аз може би ще се запиша,защото звучи много добре,макар че ми се искаше да е лятото. Simple Smile

# 8
  • Варна
Здравейте,темата е стара,но ще я побутна  Simple Smile
В търсене на курсове за сладкар,срещнах този и този варианти (сториха ми се по-надеждни).
Ще се радвам на отзиви?
А дали има реална реализация в тази сфера въобще,как мислите?

# 9
Здравейте,темата е стара,но ще я побутна  Simple Smile
В търсене на курсове за сладкар,срещнах този и този варианти (сториха ми се по-надеждни).
Ще се радвам на отзиви?
А дали има реална реализация в тази сфера въобще,как мислите?
Втория сайт имат сводобни места само за пом.сладкар.За майстор сладкар всички места до септември са заети.Аз също имам огромно желание

Общи условия

Активация на акаунт