Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 12

• 81 765
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • В море от любов
Аз да попитам ползвате ли цветоулавящи кърпички и каква марка?
Аз от скоро взех да ползвам и сега изпробвам тази и онази марка, определено има значение.
Да не говорим, че бялото пране не посивява, цветното мога да го комбинирам както си искам, в рамките на разумното разбира се, не черно с бяло. Mr. Green
Какви са вашите отзиви?

# 706
  • София
Аз да попитам ползвате ли цветоулавящи кърпички и каква марка?
Аз от скоро взех да ползвам и сега изпробвам тази и онази марка, определено има значение.
Да не говорим, че бялото пране не посивява, цветното мога да го комбинирам както си искам, в рамките на разумното разбира се, не черно с бяло. Mr. Green
Какви са вашите отзиви?
Силно положителни са моите отзиви  Simple Smile Ползвам различни марки - продаваните в големите вериги. Не съм имала проблеми, прането ми не се е оцветявало, при разумно комбиниране, разбира се. За бяло пране някои марки имат отделна разновидност на кърпичките.

# 707
  • София
Абе доста скъпо се връзва прането с тия цветоулавящи кърпички.... Sad

# 708
  • В море от любов
Аз съм най-доволна от GREY и DYLON. Само те ми вършат работа, Грей имат кърпички както за бяло , така и за цветно. Бях взела едни уж по-евтини, ами какво да кажа, постоянно ги вадя бели от пералнята, докато един ден не сложих една на Грей и една от евтините и познайте. Вадя едната черна, а другата леко сивкава, което за мен означава, че е пълен боклук. Марката не си я спомням вече.
Скъпо, но пък се запазват дрехите читави за по-дълго време. Peace

# 709
  • до най-прекрасния мъж
Обещах да дам отзиви за комбинацията Персил и Софтлан. Получи се много фин аромат на омекотител след изсъхване - на чисто и свежо, но повече на изкуствените материи. На памук като че ли една идея по-малко остава аромата както на сушените на слънце, така и на сушените на сушилка дрехи, но пак ухаят. Хавлиите не са супер меки, но не са и като без омекотител, останалите дрехи са добре на мекота. Слагах по 3/4 капачка и двата пъти, което е обозначено за меко пране. За супер меко е 1 капачка, ще пробвам следващият път с 1 капачка, да видим. Така или иначе дозите са смятани на цяла капачка от 35 мл., няма да се мина Simple Smile.

# 710
Аз съм най-доволна от GREY и DYLON. Само те ми вършат работа, Грей имат кърпички както за бяло , така и за цветно. Бях взела едни уж по-евтини, ами какво да кажа, постоянно ги вадя бели от пералнята, докато един ден не сложих една на Грей и една от евтините и познайте. Вадя едната черна, а другата леко сивкава, което за мен означава, че е пълен боклук. Марката не си я спомням вече.

спрях да ползвам цветоулавящи кърпички. Всъщност, слагам само като пера нещо ново за първи път. Вече подбирам дрехите и пера само с качествени прахове.. Една кърпичка ми идва  40 ст. на пране, което е по-скъпо от скъп перилен препарат. Избирам да пера с най-добрия перилен без кърпичка.

# 711
  • до най-прекрасния мъж

спрях да ползвам цветоулавящи кърпички. Всъщност, слагам само като пера нещо ново за първи път. Вече подбирам дрехите и пера само с качествени прахове.. Една кърпичка ми идва  40 ст. на пране, което е по-скъпо от скъп перилен препарат. Избирам да пера с най-добрия перилен без кърпичка.
Аз също не ползвам кърпички. Забелязала съм, че откакто ползвам хубави прахове, не ми се смесват и цветовете. При положение, че едно пране с хубав прах ми се вързва на 0,35 лв, 0,40 лв. ми се виждат много и се отказах да купувам дори за проба.

# 712
  • В море от любов
И аз пера с хубави прахове (само от UK), но всеки път вадя кърпичките оцветени - факт!

# 713
  • София
Снощи купих някаква нова разновидност на омекотителя Силан - Магнолия. Като го пробвам, ще споделя как е откъм трайност и прекрасност.

# 714
  • На земята, която е всъщност звезда.
Освен цветоулавящи кърпички ползвам и кърпички с избелител за бялото пране /основно ризи, блузи и тениски/.

# 715
Освен цветоулавящи кърпички ползвам и кърпички с избелител за бялото пране /основно ризи, блузи и тениски/.
Може ли да споделиш марка ?

# 716
Аз съм виждала на Grey и на Neitmann такива кърпички - само за бяло пране.
Но принципно не използвам - деля прането по близки цветове.
Скрит текст:
Тези дни ако ми бяхте видяли просторите, сигурно щях да получа титла образцова домакиня - вчера всичко само и единствено в зелено..., онзи ден само и единствено оранж и червеникаво... Но,  не мислете, че винаги е било така... откакто следя тази тема съм се побъркала  Laughing

# 717
Никога не съм използвала подобни кърпички, но си деля прането на черно, цветно-тъмно, цветно-светло и бяло. Досега не ми се е случвало да се оцвети някоя дреха. Проблеми имам, когато пера бяло с прах с по-ниско качество и после дрехите ми сивеят. Не искам обаче да избелвам постоянно, защото знам, че не е добре за материите.

# 718
  • На земята, която е всъщност звезда.

Тези ползвам, определено дрехите изглеждат по- бели:

http://apteka.framar.bg/30030086/%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BC% … B0%D0%BD%D0%B5-15

# 719
  • Варна
Hahah Добре, че ми припомнихте за тези кърпички ! Тези дни все пускам по 1/3 пералня. Тук таме някоя червена или оранжева дреха и ме е страх да не изпусне. А кърпичките отлежават в шкафа.
И ме успокоихте като ви чета  Flutter , от разговорите с колежки, познати останах с впечатление, че само аз деля на толкова видове. Да не говорим, че доста познати жени ползват само един прах за всичко и ме смятат за луда, че купувам Ариел. Че какво му било на Бонукса  ooooh!

п.п Преди малко изпрах с Коколиното с Бергамот и...  от Карфур. Не се сдържах, въпреки, че бях решила да си използвам първо последния (оранжев) Кушелвайх. Дано прави дрехите мекички, че .... веднага го сменям с Бинго, от което преди да се снабдя с доволно количество от немския,останах изненадващо много доволна.

п.п.п Ама какви сложни изречения по немски тертип изкарах   Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 00:24 от stenly

Общи условия

Активация на акаунт