Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 56 786
  • 833
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Момичета, нормално ли е да ми събере почти 2 кг сол машината?
Напълно нормално.
От едно пускане без сол или с по-малко количество не е проблем.

Още повече, че снощи ми с прекалено голямо количество  Laughing Wink
Благодаря!

# 16
Привет и от мен в новата тема  Simple Smile
Sourcherry

# 17
  • Berlin
Аз сипвам сол, само когато ми светне лампичката за сол, не досипвам след всяко миене.

# 18
  • Русе
Аз сипвам сол, само когато ми светне лампичката за сол, не досипвам след всяко миене.
Е, да, ама аз на предната страница написах какво стана с моята сол  Wink

# 19
  • На брега на реката
Привет и от мен  wavey!
Чери   bouquet
А по темата - сутринта извадих 1 кана за вино понадраничка, а чашите - не, мих с ГГ. Явно стъклото е калпаво. Казах на мъжлето, а той - цитат "нали не е счупена, кво кат е надрана" Hug.

# 20
  • София
Момичета да ви питам
Колко често миете самата машинка с препарат за съдомиялни
Аз я имам от месец и малко ,ползвам си я доста...
мислех си на 3-4 месеца да го правя това
От София съм ако това има значение

# 21
Взех си Сомат за почистване на миялна - 250 мл.
Пише, че се маха лентичката отгоре, шишенцето се слага с отвора надолу в кошничката за прибори или се закача за решетките.
Цялото шишенце е за едно измиване на миялната, нали?
Предполагам е така, ама да задам малоумен въпрос. Crazy

Момичета да ви питам
Колко често миете самата машинка с препарат за съдомиялни
Аз я имам от месец и малко ,ползвам си я доста...
мислех си на 3-4 месеца да го правя това
От София съм ако това има значение
На препарата който взех пише - на 1-2 месеца веднъж.

Имам миялна от почти 3 месеца. Намирам разлика в първите измивания на съдове и сега. Нямат толкова гланц, не блестят и не скърцат като в началото, та затова си взех днес препарата.

# 22
  • Sunshine state
Аз последно ползвах някакъв от Кауфланд.За веднъж е,да.Скоро мих перки,филтри и всичко,ей така профилактично. Peace

# 23
  • Пловдив
Здравейте. На път съм да си купя съдомиялна. Дайте идея за марка. Искам да има 12 програми, 70 градуса програма(четох, че е за силно замърсени уреди) Бях си харесала Аристон, на днес прочетох бая негативни мнения и съм в чуденка.

# 24
Без да съм голям познавач, Миеле и Бош са едни от най-добрите марки, за които ми споделят познати, които имат миялна.
Ние сме с Финлукс. Не съм я избирала аз. Добре измива (ако е някакъв критерий), но е шумна.
Преди години на работа имахме Бош. Миялните бяха рядкост в домакинството, та сигурно е била някакъв измислен модел за преди 10 години. Бях много доволна от нея.

# 25
Здравейте. На път съм да си купя съдомиялна. Дайте идея за марка. Искам да има 12 програми, 70 градуса програма(четох, че е за силно замърсени уреди) Бях си харесала Аристон, на днес прочетох бая негативни мнения и съм в чуденка.

BOSH ; SIEMENS : MIELE Това гледай като марки и си избирай като пари

най евтини поред... така както съм ги изброила

# 26
  • На брега на реката
Здравей,
Ами повечето са с 5-8,9 програми, може би има и повече ама аз не съм в течение , но да не би да имаш в предвид 12 броя комплекти , до какви парички и на какви екстри държиш? Програмата със 70 градуса наистина е за силно замърсени съдове, като загорели тави и тенджери. Пиши какво искаш да има/ за вграждане или не, 45 см или 60 см/ и до какви парички и ние ще помагаме. Grinning.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 22:33 от Бобулина

# 27
Взех си Сомат за почистване на миялна - 250 мл.
Пише, че се маха лентичката отгоре, шишенцето се слага с отвора надолу в кошничката за прибори или се закача за решетките.
Цялото шишенце е за едно измиване на миялната, нали?
Предполагам е така, ама да задам малоумен въпрос. Crazy

Сомат се отваря, като не махаш мембраната на гърлото и го окачаш на горната кошница, като следиш да не закача перката.
Почистваш филтрите и перките и пускаш продължителна програма на висок градус.

Почистване на машината с препарат на 2-3-4 месеца е ок. Филтрите е желателно да се почистват всяка седмица.

П.П. Да, цялото шишенце е за една профилактика на машината Simple Smile

# 28
  • София
Досега съм чистила с ГГ, а днес ММ купил от Лидл някакъв прахообразен препарат за почистване W5.
Някой ползвал ли го е, дали чисти добре?

# 29
  • Русе
Аз си купих от ЛИДЛ, този на пакетчетата. Ами не знам дали чисти добре, защото за първи път правих това упражнение. Изчистена беше машината, миришеше добре.

Днес в ПЕНИ маркет гледах капсули Феъри. На дъното на пакета се бяха разтекли.

Общи условия

Активация на акаунт