Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 625
  • 833
  •   1
Отговори
# 285
Едва ли е от солта, ползвала съм Аро, съм имала такъв проблем.
Не разбрах поста От Арото ли да е
Сега я пуснах на програна 3 в 1 изми перфектно съдовете не са солени въпреки че таблетката ми е обикновенна /само препарат/ Когато е на други програми напр. еко чиниите са солени и бели
Май че ставам досадна newsm17

# 286
Едва ли е от солта, ползвала съм Аро, съм имала такъв проблем.
Сега я пуснах на програна 3 в 1 изми перфектно съдовете не са солени въпреки че таблетката ми е обикновенна /само препарат/ Когато е на други програми напр. еко чиниите са солени и бели
Май че ставам досадна newsm17

Еко програмата има едно плакнене по-малко от другите програми. Може и заради това да е. Щом не си доволна от нея, по-добре си избери друга. Виж и таблетките дали имат добавена сол. Ако имат - или временно изключи солта или смени с други таблетки да видиш как ще е .

Аз ползвам програмата за нормално замърсени на 65С, 1ч. и половина, като от тях 20мин суши накрая. Мие идеално, дори по-замърсени. Солта и гланца са ми на 1. И от както смених таблетките съм още по-доволна.

# 287

Грешката е моя, редактирах.
Не, не съм имала проблем с Арото  Peace

# 288
Някой може ли да ми каже от къде да си закупя долна перка на миялна Бломберг?

# 289
  • Русе
Аз пък искам да попитам някой може ли да ми каже защо откакто си мия тенджерите в съдомиялната, после като готвя в тях и стъклените капаци пукат? Като чуя пукане и настръхвам. Кога ли ще се строшат в манджата? newsm78

# 290
Аз пък искам да попитам някой може ли да ми каже защо откакто си мия тенджерите в съдомиялната, после като готвя в тях и стъклените капаци пукат? Като чуя пукане и настръхвам. Кога ли ще се строшат в манджата? newsm78

Не ми се е случвало, сигурна ли си, че е от това?  newsm78 4 такива имам и всичките си ги пускам в машината.

# 291
  • Русе
Точно, от няколко месеца, откакто започнах да ползвам машината.

# 292
  • Sunshine state
И на мен не ми се е случвало такова чудо. С какъв препарат миеш?
Аз да похваля таблетките на K-Classic всичко в 1-много са хубави и всичко лъскат до блясък.Препоръчвам! Heart Eyes

# 293
  • Русе
С Clean maximo. Имам още от него, като пускам машината 2-3 пъти седмично...

# 294
Аз да похваля таблетките на K-Classic всичко в 1-много са хубави и всичко лъскат до блясък.Препоръчвам! Heart Eyes

Аз вече не помня писах ли вече тук, но да използвам момента да похваля праха им  Simple Smile

Clean maximo е другия, който ползваме, не съм имала и с него такъв проблем. Освен да е от самите капаци. Въпреки че моите са от възможно най-евтините и обикновени.

# 295
  • Sunshine state
С Clean maximo. Имам още от него, като пускам машината 2-3 пъти седмично...
Това е прахът,който ползваме и ние.Нямаме такъв ефект. Има нещо,но не е от съдомиялната според мен.

# 296
Точно, от няколко месеца, откакто започнах да ползвам машината.

Вероятно е съвпадение. Аз си мия и кристалните чаши, пък нищо им няма (а има предупреждение да не се слагат кристални съдове, ако не се лъжа).
Не, че е от значение, но каква марка е машината?

# 297
Да не би да миеш на висока температура? Все пак е стъкло и е добре да се щади.

# 298
...Аз си мия и кристалните чаши, пък нищо им няма (а има предупреждение да не се слагат кристални съдове, ако не се лъжа)

Ние нямаме кристал, защото сме толкова спънати в ръцете, че през ден трошим комплекта  Joy но баща ми пусна техните, въпреки че предупредихме, че не трябва. Ами - нищо им няма, всеки път си ги мият така  Simple Smile поредната градска легенда.

# 299
  • Русе
ВЕКО е машината и мия най-често на 65 градуса. По-високи градуси нямам. Машината е старичка и има само 4 програми - плакнене, 35, 50 и 65 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт