Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 613
  • 833
  •   1
Отговори
# 360
  • Sunshine state
И аз мия дуралексовите съдове в съдомиялната и им няма абсолютно нищо. Пускам я най-често със съвсем обикновен,евтин препарат. Peace

# 361
Може машината ми да не мие добре. Знам ли вече

# 362
Ох...то си е направо цяла наука да нацелиш правилната комбинация  Laughing
Освен да взема един гел за официалния сервиз и да стискам палци да не се отмият рисунките му  Laughing
А на дуралексовия да не слагам гланц,за да не стават странни петна  Crazy

# 363
Е, няма да се отмият веднага рисунките. Ако е аркопал, с времето ще се отмият (за няколко години, но не съм засичала колко). Ако е порцелан..., май има шанс да си останат.

# 364
Е, няма да се отмият веднага рисунките. Ако е аркопал, с времето ще се отмият (за няколко години, но не съм засичала колко). Ако е порцелан..., май има шанс да си останат.

Аркопал е от хубавите  Flutter Не е от магазините за левче.Ще го ползвам само за празниците с гел и дано да се запазят  Praynig

# 365
Ох...то си е направо цяла наука да нацелиш правилната комбинация  Laughing
Освен да взема един гел за официалния сервиз и да стискам палци да не се отмият рисунките му  Laughing
А на дуралексовия да не слагам гланц,за да не стават странни петна  Crazy

Гланца подпомага съхненето. Като пробваш веднъж с машината, все ще ти е тая за петната  Wink.

# 366

Аркопал е от хубавите  Flutter Не е от магазините за левче.Ще го ползвам само за празниците с гел и дано да се запазят  Praynig

Моят сервиз е за чай, 6 бр. и цената беше някъде около 16-20 лв. с изрисуван синчец, ама го няма вече (синчеца, а и от чашите като че ли успях да изпочупя, въпреки стабилността на материала).

# 367

Моят сервиз е за чай, 6 бр. и цената беше някъде около 16-20 лв. с изрисуван синчец, ама го няма вече (синчеца, а и от чашите като че ли успях да изпочупя, въпреки стабилността на материала).

Ох,ужас  Rolling Eyes Моят сервиз е подарък от свекървата и затова се притеснявам  Laughing Състои се от 20 части /три размера чинии плюс една купа и една огромна чиния/.Бях го проверила/ Laughing/ и струваше около 100 лв.Марката e Bormioli Rocco.Шарките са някакви сини цветчета,много нежни.Не е някакъв ментак уж и на мен затова не ми се иска да го съсипвам,но и на ръка не желая да го мия вече Laughing

Ще пробвам някакви комбинации пък ще видим  Rolling Eyes

# 368
Ако рядко се ползва, съотвено, мие, няма скоро да избледнеят рисунките. Моите ги ползвахме ежедневно в продължение на години. После преминахме на високия вариант чаши (275 мл), чисто бели.

# 369
  • Пловдив

Ох,ужас  Rolling Eyes Моят сервиз е подарък от свекървата и затова се притеснявам  Laughing Състои се от 20 части /три размера чинии плюс една купа и една огромна чиния/.Бях го проверила/ Laughing/ и струваше около 100 лв.Марката e Bormioli Rocco.Шарките са някакви сини цветчета,много нежни.Не е някакъв ментак уж и на мен затова не ми се иска да го съсипвам,но и на ръка не желая да го мия вече Laughing

Ще пробвам някакви комбинации пък ще видим  Rolling Eyes

За супер-дупер специалния сервиз ползвай гел. Не прах и не таблетки. Гела по принцип е по-нежен към съдовете. А за тенджери и прочие ежеднвена посуда си купи нещо по-агресивно.

# 370
Ахаха,Янтра,умори ме от смях  Laughing .Не е супер-дупер,ама нали се води за "по-така" и затова се притеснявам.Иначе за другите изобщо не ми пука.

Планирала съм Финиш/като по-агресивни таблетки/ и ще видим вече гела.Но има време,поне още 2 седмици сигурно няма да успея да я използвам  Close

# 371
Финиша е толкова гаден и агресивен, че по добре забрави за него Peace Има и по евтини и по малко агресивни.
И изобщо да не ти пука за съдовете, да не сме им роби, ама че работа, да се нервим за някакви си шарки. Я си мий съдовете с машинката, през това време си пий кафенце с приятелки и хич и да не ти дреме за на свекървата подаръка. Ако нещо гъкне - да идва да мие чииите.

# 372
... хич и да не ти дреме за на свекървата подаръка. Ако нещо гъкне - да идва да мие чиниите.

Joy Joy Joy

# 373
Ооо,не,не!Та съдомиялната е подарък от свекърва ми,моля ви се  Heart Eyes Тя е последния човек,който би казал нещо.Да не говорим,че ако й кажа да дойде да мие чиниите,ще подпали колата и ще го направи с най-голямо удоволствие  Crazy Това е супер добър, мил и внимателен човек.Но на мен самата не ми се иска да го развалям,защото е много красив и не мога да го сравня с бял сервиз със сигурност Crazy

Прекратявам темата,че само я оспамих с моите дерзания  Blush

Препоръчайте ми тогава таблетки,които хем да мият хубаво,хем да не са гадни като Финиш  Thinking Четох за Фейъри,но знам ли  Thinking

# 374
  • Пловдив
Нищо им няма на финиша, ако цената ти е ок. Аз си мия с тях, т.е. различните таблетки на Калгонит ги редувам. Просто наистина са агресивни и най-вероятно ще ти свалят картинките. Вземи си и един гел за по-меко миене и си готова.

Общи условия

Активация на акаунт