Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 56 809
  • 833
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Рачето, явно копчето е за смяна. Проверето го...
Това ми е ясно, ама сега ми предстои ходене на море (от 21 до 31 юли) и после ще я товарим на колата и в сервиза. Все пак още е гаранционна  Thinking

# 751
При пълнене и източване е нормално да се чува.Какво да се обезвъздушава? Добре,че мъжът ти е отстранил повредата.  Simple Smile

Не знам дали е точно обезвъздушаване...просто не мога да опиша точния шум. Радвам се, че е нормално.

Благодаря ви още веднъж за ценните съвети!

# 752
  • Балчик
Ах, затова не искам миялна бъкана с елетроника.

Laughing Очаквах такъв коментар. Но Шани, все по-малко стават механичните уреди на пазара и повече електронните.

# 753
  • с/у ОколоМръсТното
Така е Джемма.
Аз имам чисто нова, иноксова.. електронна... Не я искам, продавам я дори...
Обожавам си старата Зануска. Пускам, спирам по 100 пъти. Не ми изневерява.
Пу, пу.. да не я урочасам сега.
 Hug

# 754
Здравейте!Вече свиквам с моята "Беко",но  имам въпроси:Пуснах я с отложен старт-да работи през нощта.На сутринта беше приключила.Но през нощта е спирал тока/разбирам по декодера на цифровата/-дали продължава от там където е спряла или тока е изгаснал след края на цикъла...
И още нещо-понеже съдовете ми са комбинирани-чаши,чинии и тави/у нас се готви почти всеки ден/ съм си харесала една програма на 60С и около час от която съм доволна ,та въпроса е следния-ще им стане ли нещо на чашите ,ако често се мият на такава температура?Предварително благодаря!

# 755
  • с/у ОколоМръсТното
Чаши има под път и над път. Има и евтинки и скъпи.. какво им трепериш.
Виж, ако продължаваш да си пускаш неконтролирано миялната (нощем) рискуваш големи главоболия. И ако сега програматорът е оцелял, то следващия път може и да няма този късмет.
Дерзай и не се тормози за глупости  Hug

# 756
Шани, ми той тока може да спре и през деня newsm78 Така че рисковете са ясни и не са свързани с часа на включване Peace

# 757
Благодаря Ви момичета!

# 758
Шани, ми той тока може да спре и през деня newsm78 Така че рисковете са ясни и не са свързани с часа на включване Peace

И аз това щях да кажа  Peace. За какво ми е отложен старт, като ще стоя да я пазя  newsm78 И ако я пазя, пък вземе че спре тока, какво трябва да направя  newsm78

# 759
Здравейте!Вече свиквам с моята "Беко",но  имам въпроси:Пуснах я с отложен старт-да работи през нощта.На сутринта беше приключила.Но през нощта е спирал тока/разбирам по декодера на цифровата/-дали продължава от там където е спряла или тока е изгаснал след края на цикъла...
И още нещо-понеже съдовете ми са комбинирани-чаши,чинии и тави/у нас се готви почти всеки ден/ съм си харесала една програма на 60С и около час от която съм доволна ,та въпроса е следния-ще им стане ли нещо на чашите ,ако често се мият на такава температура?Предварително благодаря!

И аз съм с Беко, но имам програма 55 град. и 70 град. Обикновено мия на 55. За 2 години нямам щети по стъкларията. Слагам и куче марка и лят кристал. Кристалът по-рядко се ползва, но все пак нищо му няма.

# 760
  • Балчик
Паметта за програмата е един час, ако до тогава не дойде тока, миялната губи представа до къде е стигнала и не тръгва повече. Ако до час дойде- си продължава.

# 761
Благодаря Джемма!Предполагам,че тогава ще трябва отново да  задам програма и всичко да започне отново.

# 762
Здравейте,имам  машина Беко Dis 5831,не мога да разбера от къде да настроя солта според региона.Моля имащите такава да ми кажат.Предварително благодаря!

# 763
Здравейте,имам  машина Беко Dis 5831,не мога да разбера от къде да настроя солта според региона.Моля имащите такава да ми кажат.Предварително благодаря!

И аз питах същото преди 2 дена само,че в другата тема за препаратите.Машината ми е пак Беко,само че друг модел.Оказа се,че е комбинация от бутони.Виж си в книжките.При мен беше обяснено на един отделен лист /малък формат/ забутан измежду другите  Peace

# 764
  • Русе
Здрасти аз съм с Беко 6831 мисля,че е като твоята по показатели, но твоята е вградена нали. В упътването ми пише, че солта се наглася с комбинация от копчето за избор на програма и това за включване. В упътването за твърдост на водата  на руски го пише. Аз пък не разбрах как да си смъкна горната кошница надолу, че не ми се събират чашите прави.

Общи условия

Активация на акаунт