Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 625
  • 833
  •   1
Отговори
# 255
  • Балчик
 Laughing Ами успех, дано с четене решиш проблема си.

# 256
  • Sunshine state
Готина,наистина няма как ние тук да знаем от какво може да ти тече миялната. Викайте техник час по-скоро и той ще каже.

# 257
Готина,наистина няма как ние тук да знаем от какво може да ти тече миялната. Викайте техник час по-скоро и той ще каже.

така е, ние можем да споделим опит, но не и да диагностицираме. На техника задължително кажете, че сте сложили морска сол, а не такава за миялни. Единственото място в което има вода, когато не работи миялната е резервоара за сол. И в него има горе-долу 1/2 литра вода.

# 258
Моята също, без морска сол  Confused
Утре ще я посети техник, че е много зает, затова не мога да бъда от помощ все още.

Чудя ви се на тия експерименти, като заредя сол и гланц забравям кога е било....не са и толкова скъпи, защо е нужно   newsm78

Някой спомена, че не ползва гланц, може би обаче ползвате комбинирани таблетки? При моята без гланц определено има разлика в качеството, особено си личи на чашите. Зареждам си всичко и ползвам "чисти" таблетки, много съм доволна от резултата  /само да спре да капе  Flutter/

# 259
Ахам, не ползвам гланц  Embarassed. Казах, че съм купила, но така и не го ползвах (е, играх си няколко пъти да добавям и това си беше). Просто мразя всякакви химически добавки, без които мисля, че си може. Peace. А морска сол слагам точно, защото другата ми се струва излишно скъпа. И вече 17 години няма проблеми с миялната. В новата изсипах 1 кг първия път и още се каня да я настроя да ползва повече сол (за бой съм). Но разбира се, всеки си решава къде ще си харчи парите Simple Smile.
Никога не съм ползвала таблетки. Няколко години неизменно ползвах един гръцки прах (забравила съм как се казва), след това купих Калгонит  от МЕТРО и последния път си купих голяма разфасовка Сомат от веригите Европа. Важно е тези прахове да не са куче-марка, защото ми се е случвало да купя в началото и като взе да излиза пяна... изхвърлих и прах и всичко  Grinning.

# 260
  • Русе
Просто няма как да не се похваля,че ето това бижу се мъдри в коридора ни  Flutter

http://www.beko-bg.com/products/built-in/50-napylno-vgradeni-60-cm/97-din-5833/

И то срещу "крупната" сума от 607.05

Честитооооооо и то с голямо закъснение, но нямах нещо време за форума и сега наваксвам.
Със здраве и дълго и безаварийно да си я ползваш. Ще чакам отзиви, че да съм спокойна, че няма да ми я запратиш в Русе да си я ползвам. А цената е убиец, още повече ще ме е яд за тези 850-900 лв, които дадох Simple Smile.
Тиха, скромна и много любима моя помощница (наред с пералнята, сушилнята и румбата Simple Smile). Но тя ми е първата Simple Smile.

Аз пък обичам всички да са легнали и аз последно да допълня всички чаши и да я пусна.на сутринта всичко е чисто и подредено преди да ида на работа.
Хора разни. Simple Smile
И аз съм така Peace И въобще не я мисля колко харчи и колко време мие. Само туй оставаше, вместо да се радваме на децата, да се занимаваме с разход, ток, вода и какви ли не тъпи битовизми.

Абсолютно подкрепям Джемма, затова са тези уреди, да ни служат, а не ние на тях. Да мие колкото иска, важното е сутринта всичко да е ок.

# 261
Да ви обясня защо са моите притеснения относно мухлясването. Между двете пускания на съдомиялната имаше 5 дни и преди второто тя вътре си стоеше мокра. Това ме навежда на мисълта, че вечно ще е мокра newsm78 Даже взех да се чуя дали да не я подсушавам с нещо?
Исках да ви попитам и как се наглася консумацията на сол, защото чашите ги извадих леко бели. Самата капачка ли се върти?

Преди време щях да отсъствам около 2 месеца и питах какво да правя с миялната-отворена или затворена.Дедо ми отговори изрично-затворена и никакви грижи преди това-т.е. без подсушаване. Имало някакъв микроклимат вътре,та затова.При по-дълго отсъствие би могло да има проблеми с уплътнителите.

# 262
  • Русе
Здравейте момичета. Хвърлям по едно око от време на време при вас и колкото чета повече се обърквам. И аз съм се навила да си купя миална  ама не мога да си избера. Една приятелка ме посъветва да е Беко, че били добри и евтини, обаче като ги гледам в сайта на Технополис всичките ги пише, че са без защита от преливане. В сайта пък на Беко пише, че имат.  Rolling Eyes Ако може  да предложите някой модел, че на вие сте по- компетентно от продавачите в магазина. Държа да е 45 см че нямам много място, да има защита от преливане,индикатори за сол и гланц, отложен старт, доколкото разбрах това са необходимите неща. Харесах си този модел http://www.technopolis.bg/b2c/details/680579/P11100501/Sadomiyalna-BEKO-DSFS-6831

# 263
Здравейте момичета. Хвърлям по едно око от време на време при вас и колкото чета повече се обърквам. И аз съм се навила да си купя миална  ама не мога да си избера. Една приятелка ме посъветва да е Беко, че били добри и евтини, обаче като ги гледам в сайта на Технополис всичките ги пише, че са без защита от преливане. В сайта пък на Беко пише, че имат.  Rolling Eyes Ако може  да предложите някой модел, че на вие сте по- компетентно от продавачите в магазина. Държа да е 45 см че нямам много място, да има защита от преливане,индикатори за сол и гланц, отложен старт, доколкото разбрах това са необходимите неща. Харесах си този модел http://www.technopolis.bg/b2c/details/680579/P11100501/Sadomiyalna-BEKO-DSFS-6831

моята е модел 6833 S за 13 комплекта, свободностояща, ползвам от декември и съм доволна  Peace

# 264
  • Варна
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680554/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5530
ето този модел е моята
не си я заменям за нищо на света Mr. Green
има защита от преливане и всичко необходимо !

# 265
има защита от преливане и всичко необходимо !

От преливане май всички имат, от прокапване нямат, както стана ясно от моята  Mr. Green

# 266
  • Русе
Имах по-старата версия на http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831 . Има си абсолютно всичко, чак в излишък Simple Smile.

# 267
  • Русе
Мерси за отговорите, явно тия които аз съм гледала в сайта на Технополис са без  защита от преливане. Трябва  да се разходя и до магазина все пак да видя какво има обаче исках първо вие да ме посъветвате защото те продавачите там са много "компетентни"/продадоха ми пералня с инверторен мотор уж супер тиха била и на табелата го пишеше като я пуснах в нас се  Shocked   оказа се, че в сайта пише, че е с обикновен мотор и сега си имам супер шумна пералня Laughing/. И пак едно въпросче не мога да реша дали да е за вграждане или стояща?  Трябва да си смъкна кухненските шкафове и да ги пренаредя за да се освободи място за миялната и за това не бързам с покупката, така че ще наминавам с още много въпроси.

# 268
  • Пловдив
Здравейте момичета. Може и да е обсъждано, аз търсих в разни теми, и от бг мама ми излезнаха, но не намерих отговор точно на моя проблем. Миялната не е изпомпила водата докрай, и на индикатора и сочи, че не е на 0 - тоест измила вече, а на предпоследната част от цикъла на миене. Не чувам и помпата.....
Извадих всички филтри, а те дори и не бяха мръсни - стигнах до нещо като перка, която се върти малко трудно. Според мъжО - тези перки така трябва да се въртят. Маркуча за мръсна вода е проходим - надухме го - бълбукна, но след включването - пак нищо.
Дайте идея какво може да и е....машината е Сименс, купена втора ръка.

# 269
Мариана, може помпата да е сдала. Викнете техник, не гадайте.

Рая Никол, аз гланц не ползвам и не се налага изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт