Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 613
  • 833
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
От днес съм без миялна  Cry  Казах на мъжа ми за проблема,който по-напред бях споделила тук и той светкавично я изхвърли  Close Но каква друга да си взема с тези размери в.45/д.45/ш.55  newsm78 Май малки трудно се намират  Wink

# 346
  • Пловдив

Писах ти в тази тема (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448657.msg25249138#msg25249138)

...обаче.... не стига че са малко съпички, ами и са с размер
ВИСОЧИНА     45 см
ШИРИНА         55 см
ДЪЛБОЧИНА   48 см

# 347
# 348
Аз пък искам да попитам/знам,че е коментирано,но...  Embarassed / дуралексовите съдове как излизат от миялната?Нещо ми се върти,че побелявали,или се надирали  Thinking Понеже имам 8 такива чинии и една купа и 3 малки купички,които използвам ежедневно се зачудих да не би да трябва да ги сменям с бели  Thinking Имам и бели аркопалени,но някакси не ми се иска да се лишавам от дуралексовите,че много си ги обичам  newsm78 Те надали са истински дуралекс,купувани са от магазин за левче,но вече 6 години ми служат и много си ги обичам  Blush

# 349
  • Sofia
Моите се надраскаха,а аркопалените с шарки станаха бели

# 350
Моите се надраскаха,а аркопалените с шарки станаха бели

Те и сега са надраскани дуралексовите,не ми е проблем това.Но сега направо ме хвърли в тъча с акропала.Официалният ми сервиз е аркопал със сини шарки и не бих желала да става бял  Shocked

Ежедневният аркопал си е чисто бял,за него не се притеснявам.Но другия....  Rolling Eyes А точно него ползвам за празниците и точно тогава се трупат камарите  Whistling

# 351
Дуралексовите съдове стават ужасни. Освен, че се надраскват, стават и като матирани с бяло, абе замазват се с две думи. Имам чаши за алкохол с надписи за ежедневна употреба, еми изтриха се надписите.Както някой каза Финиш, Сомат са доста агресивни. Затова ще мина на течен препарат да видим с него как ще е

# 352
  • Пловдив
Вие сериозно ли ги говорите тия неща за дуралекса!? Аз имам дуралекс от най-най-простия кафяво-жълт, за ежедневно ползване, мие се само в миялната, с какъвто ми дойде прапарат и си е добре. Дъната на чиниите се драскат от ножовете, толкова ниско качество е, но на самите чинии, купи, чаши им няма нищо.
Ей такъв ми е дуралекса - снимката е  моя от миналия ден - http://media.snimka.bg/s1/2153/030550249.jpg?r=0
Тук на преден план се вижда чашата с айрян и чинията, нищо им няма. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555786_10 … 3_214664329_n.jpg

Някои надписи на евтините чаши и на рекламни такива се измиха, обаче на по-качествените неща украсата си стои - имам рисуван порцелан за по-празнични случаи и по него съдя.

# 353
  • Sofia
Много е сладък мъника  Hug Да не е злояд,та така се чуди дали да хапне или не...

# 354
  • Пловдив
Много е сладък мъника  Hug Да не е злояд,та така се чуди дали да хапне или не...
Да, последния е злояд, всяка хапка е победа, а колебанието преди нея е мъчение.

# 355
Не съм забелязала шарките от аркопала да избледняват-използвам съдомиялна от м. март, може би трябва да мине време  newsm78
За дуралекса-надраскано има по чиниите от ножовете. Не са побелявали, но на най-често използваните се появиха петна като от маш. масло в локвите. Ама как го обясних само  Blush ! Чудя се от какво се появиха-дали е от препарата или си е до материала. В момента мия с Финиш куантум. Преди съм ползвала Сомат гел и табл. Сомат. 

# 356
Петната от маш.маслото е от гланца. Така си мисля аз. И моите имат такива шарки

# 357
В инструкцията си пише, че шарките се изтриват с течение на времето. Моите се изтриха, но не ми пречи, защото много си харесвам белия цвят за съдове по начало.

# 358
Петната от маш.маслото е от гланца. Така си мисля аз. И моите имат такива шарки
Тогава да не се притеснявам Simple Smile. Не слагам допълнително гланц-каквото има в таблетките това е.

# 359
Аз преди глагах, въпреки, че използвах таблетки с гланц и си мисля, че е от това

Общи условия

Активация на акаунт