Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 262
  • 833
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
За тези пари Беко пред Бош. А и не само за тези пари. Голямо хвалене на този Бош като марка. Ами няма разлика между него и Бекото. Виж какви характеристики ти трябват и тогава избирай, но определено най-добро съотношение цена-качество е Беко. Има си всички програми, всякакви екстри, икономични. Не ме яжте за Бекото, знам, че има и фенове, но има такива, които държат на МАРКАТА. Вече не е това, което беше преди 20-30 г АЕГ, Бош и ...

Иначе Бош-а не може да няма интензивна на 65-70 гр, всички си имат. Поне 3 -4 програми, кратка, автоматична, интензивна.

# 481
  • София
Много ви благодаря за коментарите! Те са ценни за мен!  bouquet Занусито отпадна, остава дилемата Бош срещу Беко, но ще я решим на място в магазина. 

# 482
  • Русе
Забравих да напиша. Бях с по-стария модел на това Беко https://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomi … ane-BEKO-DIS-5831 6г преди да се преместим. Супер си е.

# 483
  • София
... Виж какви характеристики ти трябват и тогава избирай...Не ме яжте за Бекото, знам, че има и фенове, но има такива, които държат на МАРКАТА. Вече не е това, което беше преди 20-30 г АЕГ, Бош и ...

...
И аз смятам така-моята Мидея доста си я ползвам от близо половин година,снаха ми е със същата вече четвърта година...много сме доволни...не отстъпва по нищо на майка ми на АЕГ-то.... а е доста по евтина....

# 484
... Виж какви характеристики ти трябват и тогава избирай...Не ме яжте за Бекото, знам, че има и фенове, но има такива, които държат на МАРКАТА. Вече не е това, което беше преди 20-30 г АЕГ, Бош и ...

...
И аз смятам така-моята Мидея доста си я ползвам от близо половин година,снаха ми е със същата вече четвърта година...много сме доволни...не отстъпва по нищо на майка ми на АЕГ-то.... а е доста по евтина....

Ползвам Мидеа от 8 години и не е мръднала. пуска се всяка вечер, а събота и неделя и по 2-3 пъти. Доволна съм. Купена е тогава за 280лв. Изплатила си е парите нееднократно

# 485
Моята мръдна на 9-тата година и беше за над 400 лв. Смених я с Бломберг, който се произвежда в един завод с Беко. Повярвайте ми няма нищо общо в качеството на измиване с двете машини, с едни и същи препарати.

# 486
Моята мръдна на 9-тата година и беше за над 400 лв. Смених я с Бломберг, който се произвежда в един завод с Беко. Повярвайте ми няма нищо общо в качеството на измиване с двете машини, с едни и същи препарати.

Коя е по добрата марка

# 487
Бломберг.
Ма и аз съм се изказала..........., че чак нищо не се разбира

# 488
  • Русе
Бломберг.
Ма и аз съм се изказала..........., че чак нищо не се разбира

И аз се зачудих, помислих, че Мидея ти се струва по-добра Simple Smile.

# 489
  • София
Пак съм аз  Blush  Blush  Blush Дано не досаждам вече... Какво ще кажете за тази Eurolux . Ако се спрем на нея, ще ползваме отстъпка  newsm78

# 490
  • Варна
Аз да кажа кои функции за нас се оказаха излишни:

1. Половин зареждане - нашата съдомиялна няма такава функция и малко ме беше яд, обаче сега виждам, че няма нужда, от сутринта до вечерта я напълвам догоре, а сме само 3-ма души в къщи. Идея си нямам 12 комплекта как се събират в нея, може би ако няма тенджери, тави и купи ще се съберат, ама предвид, че в нас се готви всеки ден, просто до края на деня винаги е пълна. Ако случайно сме били на гости или сме се хранили навън и не сме изцапали толкова съдове, че да я напълним, просто я пускам на следващия ден, като се съберат.
2. Отложен старт - имаме, но почти не го ползвам, пускам я нощем преди да си легнем, нощната тарифа е от 11 часа вечерта (зимата от 10), ние винаги си лягаме след 11.
3. Дисплей нямаме, според мен и той не е чак толкова нужен, предвид, че я пускам нощем, няма кой да го гледа този дисплей Laughing.

Като цяло съм съгласна с lina_gp, че по-малко екстри = по-малко проблеми, на същия принцип действахме при избор на пералня - един познат, който ремонтира перални ни каза да си вземем възможно най-обикновената, защото пералните с по-малко електроника по-рядко ходят на ремонт.

# 491
Момичета коя лампа е индикатор за сол и коя за гланц newsm78 В книжката ми ги пише общо. Сега ми светна едната, която е като слънце, но лъчите са прекъснати. Другата е с две преплетени стрелки.
При нас водата е много твърда. Чашите ми излизат с леко бял филм от вътрешната страна. Преди 4-5 измивания напълних отделението за сол догоре. Това, което е под капачката го стегнахме. Защото като не е стегнато даваше грешка. Не знам така на максимум ли е нагласено, не мога да разбера.

# 492
  • Балчик
Подкрепям за половина зареждане-то. Исках я тази екстра, имам я, а съм я ползвала за 8 години 1-2 пъти само.

# 493
  • Sunshine state
Момичета коя лампа е индикатор за сол и коя за гланц newsm78 В книжката ми ги пише общо. Сега ми светна едната, която е като слънце, но лъчите са прекъснати. Другата е с две преплетени стрелки.
При нас водата е много твърда. Чашите ми излизат с леко бял филм от вътрешната страна. Преди 4-5 измивания напълних отделението за сол догоре. Това, което е под капачката го стегнахме. Защото като не е стегнато даваше грешка. Не знам така на максимум ли е нагласено, не мога да разбера.
Тази лампичка е индикаторът за плакнещо средство. И при мен е изобразен като слънце с прекъснати лъчи. Peace Солта не я пипай.

# 494
Благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт