Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 56 842
  • 833
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
А, Янтра и аз така я тъпча, че и още може,права си. А не те ли е страх да слагаш ножа на пасатора, от горещата вода се затъпяват остриетата? Не че и аз не съм го слагала, ама избягвам, както и ножа на робота.
Няма да им робувам на тия машини. Те са у нас за да слугуват на мен, не аз на тях. И робота и пасатора Simple Smile Всичко в миялната.

# 676
  • Балчик
Така е, но не знам дали после ще могат да наточат ножовете и затова избягвам .Иначе ножове мия,тях лесно точим.

# 677
  • Sunshine state
Пасаторът ми е някаква смотана марка и най-редовно го мия в съдомиялната-нищо му няма.Същото и с ножа на чопъра. Simple Smile Общо взето няма нещо,което да не съм пускала за миене в нея.Дори и дървената дъска слагам и не съм забелязала да й има нещо.Като се захаби,ще купя нова и толкоз. Whistling

# 678
Пасаторът ми е някаква смотана марка и най-редовно го мия в съдомиялната-нищо му няма.Същото и с ножа на чопъра. Simple Smile Общо взето няма нещо,което да не съм пускала за миене в нея.Дори и дървената дъска слагам и не съм забелязала да й има нещо.Като се захаби,ще купя нова и толкоз. Whistling

Казват, че дървото поема от препаратите. И аз съм слагала дървената лъжица..., но не е желателно.

# 679

Казват, че дървото поема от препаратите. И аз съм слагала дървената лъжица..., но не е желателно.

Не е, ама как не ми се мие тази мазна точилка ... Whistling бухнах я ,пък хайде за последно ще е Laughing

# 680
Не е, ама как не ми се мие тази мазна точилка ... Whistling бухнах я ,пък хайде за последно ще е Laughing

Заменила съм всичко, което не става за миялна с такова, което става.  Peace
Първо нещо, което разкарах, беше дървената дъска, сега ползвам пластмасова  Flutter

# 681

Първо нещо, което разкарах, беше дървената дъска, сега ползвам пластмасова  Flutter

А с какъв прибор (от какъв материал) готвиш в тефлонови тигани?

# 682
Не ми харесаха пластмасовите дъски на мен  Confused
Мия си ги на ръка, както и някоя друга пластмасова чинийка на дребната, не ми тежи  Peace

# 683
  • Пловдив

А с какъв прибор (от какъв материал) готвиш в тефлонови тигани?
Силиконови или тефлонови.

# 684
Абе тефлона си е вреден, най-си е добре алпака, хем си използваме нормални прибори и не ги мислим дървените лопатки.

# 685
  • Пловдив
Аз имам само един тиган, палачинки, туй-онуй, налага се от време на време.

Останалите ми съдове или са емайлирани (доказателство тавата от снимките) или неръждаеми 18/10 стомана.

# 686
Имам съдомиялна АЕГ от около 9 месеца. В повечето случаи ползвам кратката програма - 30 мин. - 60 градуса, но от два дена ми направи впечатление, че изписва не 30мин., а 32 мин. Работи си нормално, не виждам никакъв проблем. Другите програми виждам, че са същото времетраене, не се е променило, а само тази програма. Машинката не си определя сама времето. Само на една програма си определя сама градусите. Някаква идея, от какво се получава?

# 687
  • Пловдив
Имам съдомиялна АЕГ от около 9 месеца. В повечето случаи ползвам кратката програма - 30 мин. - 60 градуса, но от два дена ми направи впечатление, че изписва не 30мин., а 32 мин. Работи си нормално, не виждам никакъв проблем. Другите програми виждам, че са същото времетраене, не се е променило, а само тази програма. Машинката не си определя сама времето. Само на една програма си определя сама градусите. Някаква идея, от какво се получава?
Абослютно ли си сигурна, че е само на една програма? На 30 минутната програма се случва и 36 да ми изпише - това е от датчика за мътност на водата, преценява, че съдовете са много мръсни и увеличава програмата. (имам АЕГ от.... де да знам, 5години нейде)

# 688
Уви, да, и никога досега не ми се е случвало. Притесних се да не би да е някакъв проблем, защото никога досега не ми е изписвало така. На другите програми също не изписва повече време.

# 689
  • Пловдив
Нищо ти няма на миялната, мий спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт