Математически турнири - 21

• 77 097
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Ако е същото ,за което знам в сайта пише 10-12.05.2013 г. Да не би да са сменили датата заради изборите?

# 181
СЪСТЕЗАНИЕТО В ШУМЕН ЩЕ БЪДЕ НА 27.04.-СЪБОТА. ТАКСАТА Е ПАК 15. ЩЕ СЛЕДИМ САЙТА НА СМБ ШУМЕН.

# 182
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Днес, в класа на сина ми (6-ти/СМГ) са съобщили резултатите от ЕК. Има два резултата по 145 т. и следващият е 130 т., но не знае как е в другите класове.

Мерси за инфото за 6 клас! Интересно се получава. Досега значи има три 145 т. (СМГ, ПЧМГ), един 140 т. (Русе), двама със 135 т. (ПЧМГ, ЧОУ "Св. София"). Чакаме обаче и още силни секции. Не съм следила обаче днешните резултати. Пътувахме за Варна за състезанията. На сина ми му прехвърлиха явяването на олимпиадата по информатика във Варна (благодарности на Яшу и Евгений Василев), за да е по-лесно съчетаването с ПМС.
Успех на състезателите!

Опс, сега виждам, че е само за вашия клас.
Има и от Плевен силни резултати в 6 клас- едно момче със 145 точки

# 183
Днес, в класа на сина ми (6-ти/СМГ) са съобщили резултатите от ЕК. Има два резултата по 145 т. и следващият е 130 т., но не знае как е в другите класове.

Мерси за инфото за 6 клас! Интересно се получава. Досега значи има три 145 т. (СМГ, ПЧМГ), един 140 т. (Русе), двама със 135 т. (ПЧМГ, ЧОУ "Св. София"). Чакаме обаче и още силни секции. Не съм следила обаче днешните резултати. Пътувахме за Варна за състезанията. На сина ми му прехвърлиха явяването на олимпиадата по информатика във Варна (благодарности на Яшу и Евгений Василев), за да е по-лесно съчетаването с ПМС.
Успех на състезателите!

Опс, сега виждам, че е само за вашия клас.
Има и от Плевен силни резултати в 6 клас- едно момче със 145 точки

Браво на Плевен! Много добър резултат! А имат и 135 т. Браво! Помакова, мерси, че ми обърна внимание.

Дидева, мерси за обобщението! Откъде са другите?

Аз се чудя дали някой ще има 150 т. в 5-6 клас? Много ми се искаше да видя и максимален резултат.

Струва ми се, че както вървят досега резултатите, едва ли ще има повече от 20-25 души, например, във випуска на 6 клас, със 135+ т. Долу-горе и м.г. е било така. Така че може и да ги допуснат всичките. Но както дойде. Интересна дискусия сте направили.

# 184
Дидева, мерси за обобщението! Откъде са другите?

Струва ми се, че както вървят досега резултатите, едва ли ще има повече от 20-25 души, например, във випуска на 6 клас, със 135+ т. Долу-горе и м.г. е било така. Така че може и да ги допуснат всичките. Но както дойде. Интересна дискусия сте направили.
Ако можеш да влизаш във ФБ, ще ти пратя обобщеното класиране за 6 клас, на база публикуваните до момента резултати. Не съм вкарала само Карлово, но там няма високи резултати.
Редактирам се. Вече отварям Стара Загора, но и там нищо сериозно в шести клас.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 22:39 от Анонимен

# 185
Вижте в Стара загора какво става в пети клас-140 т.; 135 т.; и две деца със 130 т. В шести клас-най-висок резултат 110 ??

# 186
Днес ходих до СМГ и охраната на мен ми каза, че при 1200 явили се участници в Кенгуру-то, резултати ще има чак след ваканцията, т.е. 8-ми април   newsm78 Rolling Eyes

# 187
  • София
В Търговище много слаби резултати Embarassed
Но за трети клас са даже много силни!
115
115
110
100
95.
И аз го забелязах същото.
Само от 15-тина  деца от трети клас в Стара Загора, имат 3 от 8-те най-високи резултати /от резултатите на почти 1000 деца общо, публикувани досега/

# 188
А дали няма да решат да обединят  класирането 5-6  клас в едно общо за националния кръг. Тогава ела да видиш....

# 189
А дали няма да решат да обединят  класирането 5-6  клас в едно общо за националния кръг. Тогава ела да видиш....
Ами той регламентът така е написан, че може и в тази посока да се тълкува.  Joy

# 190
Последно- 125 обяви ли вече резултатите или чака 39-ти май?

# 191
Да докладвам - софийските програмистчета във Варна се настаниха още в 8,30 ч. по залите във варненското МГ. Сега да им стискаме палци! Simple Smile

# 192
  • Там, където мечтите се сбъдват
до вчера нямаше нищо в 125, а като се има предвид, че в понеделник започва подаването на молби за новите първолаци ако не ги изнесат днес, ще остане най-вероятно за след ваканцията. Дано поне ги качат на сайта си.

# 193
Привет на всички, които следите темата!
Може ли някой да ми изпрати отговорите на задачите за 2-ри и 3-4 клас на ЕК на личния: Belchosisi76@abv.bg. Много благодаря предварително!

# 194
Да докладвам - софийските програмистчета във Варна се настаниха още в 8,30 ч. по залите във варненското МГ. Сега да им стискаме палци! Simple Smile

Би било редно не само софийските във Варна, а абсолютно всички явяващи се на Олимпиадата да са в залата без телефони най-късно в 8:30.
Задачите се публикуват официално точно в този час, половин час преди официалното начало на състезанието и би било тъпо да можеш да влезеш в залата в 8:50 с вече решени задачи...

Общи условия

Активация на акаунт