Математически турнири - 21

• 77 012
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

Дали някой може да ми изпрати задачите за 2-ри клас от ЕК на личния ми Мейл: Belchosisi76@abv.bg?
120 ли точки са мах точки за 2-ри клас, тъй като вчера на дъщеря ми от училището са и казали 100 точки?

За да не оспамим и тази тема, да напиша, че имам задачите от ЕК за 2 клас. Всеки, който желае да ги получи може да ми пише на лични. Предупреждавам, че по тях са отбелязвани отговори и е драскано  Peace
Моля, задачите да са само и единствено за лично ползване и да не бъдат разпространявани.

# 61
  • София
В 73-то също са изкарали резултатите. Но били само на таблото.

# 62
 Само да кажа, че ХАСКОВО си оправиха резултатите - има и малки ученици.  Grinning

# 63
  • София
Има ли резултати за СМГ?

Някъде бях чела, че в СМГ обикновено изнасят резултати в края на седмицата - четвъртък или петък.

Би трябвало да има силно представяне и в 125-то и 107-мо, но не знам там как стои въпросът с резултатите в тези две училища.

# 64
# 65
  • София
Има ли резултати за СМГ?

За децата от СМГ - утре (поне така са казали на моите двамата), за останалите - не зная.

# 66
Каквото и да си говорим, има неща, в които мъжкият мозък е по-добър - пронстранствено мислене и ориентация, например.
На зад. от ЕК като стигнах до онази "ляво-дясно-ляво"... вдигнах ръце и извиках мъжа ми.
За сметка на това в мултитаскинга жените нямат равни  Mr. Green

Да, така е;) Десетки хиляди години еволюция са обусловили кои части от мозъка да се развиват- мъжа  ходи на лов (ориентация, пространствено мислене, да си представи къде е плячката и как да я хване), а жената до огъня, с децата (мултитаскинг:))

После: били сме еднакви.., както казава един добър БГ журналист: Да, ама не.

# 67
  • София
В училището на сина ми също са съобщили резултатите.
Детето има грешки, но по-малко от прогнозираните от мен.
Сега се чака националното класиране.

# 68
  • София
Сега се чака националното класиране.

След което следва какво?

# 69
След което следва какво?
Списъкът на поканените да се явят на национален кръг.

# 70
  • София
Мерси за отговора. Дали за 1 клас ще има национален кръг тази година?

# 71
И нашето училище съобщи резултатите. Точно колкото бяхме пресметнали - 2 грешки. Горе-долу окей.

# 72
  • София
Влизам да кажа, че 145-то у-ще в София също изкараха резултати, търсих ги онлайн- не можах да ги намеря. Има ги на списък на вратата на училището.

И да се представя- майка на две момчета, единият първолак. Следя ви от известно време. Максималното достижение за 1-ви клас в 145-то е 75т, мисля,че 4 деца бяха, единият е синът ми. Хайванът, много се зарадва и майка му де Grinning

Честито:) А дали си погледнала макс резултат от 4 клас?
Мерси  Grinning
Казах на мъжа ми да погледне, той снимал с телефона- обаче е толкова размазано, че нищо не личи.  Утре следобед ще ходя до училище и ще видя.

# 73
  • София
Резултатът само го предполагам (между 2-3 грешки, ако разчитаме на спомените) , защото 125 -то обикновено излизат последни за София. Crossing Arms

Направих бърза справка - миналата година са допуснали 37 състезатели от 3-ти клас и 104 от 4-ти. Лимитът е бил - 105 точки за малките и 110 за големите..

# 74
Кажете максимумите по у-ще, които не са изнесли резултатите пon-line. Аз се интересувам за 1 и 4 кл., но може и други да искат да знаят.

Общи условия

Активация на акаунт