Красиви хора

• 34 710
  • 844
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Познавам глигани с анцузи.....Всеотдайни и много свестни майки и жени....
По темата: всеки е красив отвътре....Рядко са изключенията...За външността е обратното....

# 136
  • Kопенхаген
Духовния или интелектуален дефицит не може да се скрие и зад най красивото лице и тяло. Той просто те лъха ли лъха, та чак задушава.

А защо хората толкова ги вълнува външната красота?Като най-елементарен пример ще дам ,че този тип бюти теми трупат най-много страници.

Подобни теми трупат страници поради това, че се има противопоставяне между: грозни и красиви, дебели и слаби, тъпи и умни.

# 137
Защо трябва да ограничаваме или разделяме красотата на външна и вътрешна?! Тя е една или я имаш навсякъде и тя струи от теб или я нямаш. Другото са просто оправдания.

# 138
  • В Космоса
Ето произволни български майки, първите, които ми излязоха, за да не говорим съвсем наизуст:

Скрит текст:

Та, глигани ли са или не са?

# 139
  • Варна
Истината или нещо приятно?

# 140
Дебели са видно е, но глигани не са- на хора ми мязат.

# 141
Някои от тях са дебели, други бременни, трети грозни, четвърти безвкусни, но виждам съвсем обикновени жени. Глигани- не.
Виждала съм обаче и достатъчно от вас- не сте/сме много по-различни.

# 142
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не по-различни са от нераждалите сънароднички, които виждам по улиците Peace

# 143
  • Канада
На мен ми се струва грозно обръщението глиган за жена и майка.
И какво като носи анцунг и е напълняла?
 Дали света ще стане по-добър, ако всички отслабнат и не носят повече въпросните дрехи.

Честно не разбирам.
Всеки ден срещам понапълняли майки, облечени в спортни дрехи, несресани и пр...но и през ум не ми минава да си мисля, че е глиган. Кой знае какво й е в душата и какви проблеми носи.

Наистина някои се самозабравят...

# 144
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не мисля, че понятието е резервирано за майки само Laughing

# 145
Духовния или интелектуален дефицит не може да се скрие и зад най красивото лице и тяло. Той просто те лъха ли лъха, та чак задушава.

Вярно наблюдение, Мадам дьо Помпадур.

Духовният дефицит  неизбежно деформира лицето и тялото и ги прави грозни.

# 146
На мен ми се струва грозно обръщението глиган за жена и майка.
И какво като носи анцунг и е напълняла?
 Дали света ще стане по-добър, ако всички отслабнат и не носят повече въпросните дрехи.

Честно не разбирам.
Всеки ден срещам понапълняли майки, облечени в спортни дрехи, несресани и пр...но и през ум не ми минава да си мисля, че е глиган. Кой знае какво й е в душата и какви проблеми носи.

Наистина някои се самозабравят...

Напълно подкрепям това изказване.Ставаше въпрос обаче за нещо съвсем друго.

# 147
  • Kопенхаген
Това да качиш снимки на БГ майки и да ги наречеш глигани с двусмислен въпрос си е меко казано проява на слабоумие.

# 148
  • В Космоса
Това да качиш снимки на БГ майки и да ги наречеш глигани с двусмислен въпрос си е меко казано проява на слабоумие.

Мерси! Hug

Двусмислен ли ти се вижда въпросът? hahaha

# 149
Ето произволни български майки, първите, които ми излязоха, за да не говорим съвсем наизуст:

Скрит текст:

Та, глигани ли са или не са?

На мен тези дами ми изглеждат прекрасно.

Глиганите от женски пол според мен имат друг ареал на обитаване - и той е прашни канцеларийки зад бюра в държавни учреждения от всякакъв тип.

Общи условия

Активация на акаунт