Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 978
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • UK/София
Никога няма да ги дам на charity тук,защото след това ще ги видя в БГ на витрината на second hand магазин за минимум 5 лева.
Леле, останах като втрещена! ooooh!Аз пълня чувалите и ги оставям пред къщата като мисля, че помагам на много деца.Ужасно е, ако наистина така спекулират с хората.Тъкмо съм напълнила 2 чувала с дрехи и чаках някой да пусне плик в пощенската кутия за чарити....ужас.

Аз много обичам Великден и приготовленията около него.Винаги правя много видове сладки, козунаци и козуначени кифли.Слагам лакомства във великденски пликчета и подарявам на доста семейства.Тази година ще празнуваме на една поляна и освен всичко ще направя питка и торта.С нетърпение очаквам съботния ден, тогава всички мъже вкъщи ми помагат и е много мило и хубаво усещането.Или както се казва - за да ти е хубаво и празнично, трябва сам да си го направиш.

# 406
  Биляна как ме развесели, не си ли виждала кой кара тези камиони, повечето са български и румънски роми има и по-светли де, то си е бизнес...Иначе като си ходих последно в Плевен имаме един много голям секън ханд там с големи прозорци откъм улицата. И по прозорците бяха наслагали торби и кашони от дрехите-имаше на аргос кашони, тези пликчета от пощенските кутии и тн. Чак ми страна странно, че са стигнали до там в тази опаковка, защото доколкото знам се носят до депа и там се разпределят и препродават.
    Аз на малката дрешките ги раздавам на приятелки. Тук такъв бейби бум има, че не мога да реша на кой да ги дам първо..
  Мерри, леко с наркотиците ей  Mr. Green

# 407
Аз не оставам пред вратата, а ги нося директно в магазина. Аз вече от няколко седмици и помагам в един такъв магазин ако знаете само какво веселие е  Peace

# 408
  • UK
Ъпдейт - търся си билет за 27ми-28ми юли. Simple Smile

# 409
Умалелите дрешки ги подаряваме на приятелчета, ако стават обаче! Щото бебешките дрешки наистина се съхраняват , но виж на 7 годишен юнак панталоните всичките се прокъсват на коленете, по тениските има кал и фулумастри. Ако нещо става за даване-давам.

Относно чарити шоповете-аз също предпочитам да оставя директно в магазина ( основно мои дрехи ), от колкото в торбите пред вратата.

Мъжо е най-рационален: дрехите го оставят, той тях не!

# 410
  • Bristol
Късмет, Мърморанке!

Аз не оставям дрешките пред вратата, точно защото съм чувала подобни истории. Нося ги в контейнерите до големите магазини, там е написано обикновено за кое чарити са. Въпреки, че то и това май не е гаранция  Thinking

Miss Fine, ще трябва да се държа прилично, ако не искам да остана безработна  Laughing Моя колежка днес се бъзика, да не пипам тези дни и банкноти от по 20 паунда също, защото те били предпочитани за оформянето на кокаиновите ивичките. Въобще веселбата е във вихъра си на мой гръб   Crazy

# 411
Ние си плащаме тв лайсенса,но аз гледам тв.
Толумба дано бързо премине това гадене.При мен беше 1 месец само,но си го спомням  Sad
ice пусни дрешките за продаване ако ти са излишни в продавалник в англия има и още една страница(в фейс)

може ли линк към страницата във фейса?
Само не разбрах - има продавалник за Англия ли?!?  Crazy

# 412
Привет ,мацки:)Нямах грам време тези дни за форума.  Минавам да ви почерпя за рожденния си ден.За последен път ще съм на двайсет и няколко;)Много емоции ми се насъбраха.Мъжът ми ме изненада и дойде за рожденния ми ден,а плановете бяха други,но донесе хубавите новини със себе си-къщата ни е наета,неговите работи са уредени,а и моите и на всичкото отгоре май ще стигнем до консенсус със собственика на къщата,тъй като искал да я продава, да изтеглим кредит и да я купуваме,вместо да плащаме наем,знаете вноските са еднакви почти, а лихвите по кредитите не са като в БГ:))Много  съм щастлива и чак ме е страх да не се развали това щастие:)След толкова години заедно,непрестанен труд,щастливи и трудни моменти,май ще постигнем и тази ни стара мечта:) И стигнах за пореден път до извода,че няма невъзможни неща, когато в едно семейство има любов и доверие!:)Сега ,когато днес и съпругът ми е при мен се чувствам два пъти по-силна и нищо не може да го промени:)  Само да сме здрави!!! Знам,че звуча много искрено и лично , но съм си така на рожденните си дни-винаги правя равносметка на преживяното и предстоящото.Стискайте ми палци,момичета и се почерпете виртуално за мое здраве днес:)Съвсем скоро ще ви пиша от УК:)

# 413
# 414
Mum_Of_2  къде живееш в Уелс. Ако няма кой да яде толкова много, може да ми пращаш  Mr. Green Тортата е супер. Аз пък само ям тази седмица, ходих четири пъти до магазина, два хладилника напълних, ама си ги празня успешно...
   В Лидл имаше страхотни замръзени кроасани-неопечени. Като се опечат стават неземни, май френска седмица има и омаах един пакет от 24 вчера..Утре пак ще ида да видя, дано има. Поне си знам що съм дебела...
  А днес в един словашки магазин намерих като нашите чушки, направих чужки бюрек, голямо щастие...
  Да кажа, че ходих два пъти тази седмица на зъболекар. Изненадаха ме приятно. Незнам какви пломби ми сложи, но не се виждат. Изглеждат като бял металик малко  Crazy  И упойка ми сложи, аз като индианец гледах. Първия път ми беше леко гадно, изтръпна ми главата, но днес не я усетих. А да видим сега дали ще са и качествени пломбите.
  Успех на шахматистите!

Живеем извън Суонзи , край моренцето Simple Smile Добре дошла да опиташ тортата, само ме предупреди ден в аванс  Heart Eyes

# 415
  Биляна как ме развесели, не си ли виждала кой кара тези камиони, повечето са български и румънски роми има и по-светли де, то си е бизнес...Иначе като си ходих последно в Плевен имаме един много голям секън ханд там с големи прозорци откъм улицата. И по прозорците бяха наслагали торби и кашони от дрехите-имаше на аргос кашони, тези пликчета от пощенските кутии и тн. Чак ми страна странно, че са стигнали до там в тази опаковка, защото доколкото знам се носят до депа и там се разпределят и препродават.

Аз онзи ден оставих пред вратата огромен чувал с бебешките дрешки, умалели на моя син. Уж за дечица с левкемия... Знаех си аз да ги занеса до Барнардос...

# 416
  • Манчестър

Аз онзи ден оставих пред вратата огромен чувал с бебешките дрешки, умалели на моя син. Уж за дечица с левкемия... Знаех си аз да ги занеса до Барнардос...

Приятелка на сестра ми има магазин за дрехи втора употреба. Точно там съм виждала тениска с етикет на Барнардос.
.

# 417
  • Bristol
Тери, честито! Все така по вода да ви върви!

Боядисахте ли яйцата или в събота ще ги шарите Simple Smile

# 418
Аз ги оставих за събота, защото днес не успях да намеря бели яйца  ooooh! Всички кутийки отворих и всички бяла много тъмни (с изключение на едни синьо-зелени яйца ама то тях няма смисъл да ги боядисвам  Mr. Green ). В събота ще проверя и другите магазини около нас и се залавям  Flutter Миналата година ги боядисвах с естествени бои и останах много доволна. Тази година пак  Sunglasses

# 419
  • Bristol
Христос Воскресе!  bouquet

Вчера избутахме партито на малката, вече официално е на 8. Голяма игра, голямо гонене беше! Уж малко деца щяхме да каним, две не можаха да дойдат и в последния момент се оказах с доста повече от планираното! Добре, че имах парти багс в излишък. На всичките снимки децата са така ухилени, дори и от снимките се усеща динамиката, че си викам майната му на обърквацията и напрежението, важното е че малчуганите си изкараха прекрасно и се налудуваха на воля Simple Smile
След партито сколасах и боядисах яйцата, до 3 часа след полунощ пекох козунаците. Още малко и агнешкото бутче ще вадя от фурната, салатка и наздраве на всички  Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт