Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 186
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Fort Worth, TX
Това с времето е вярно.Аз сутрин имам много повече време, което употребявам за нещо къде, къде по-смислено.Правя си кафе и излизам да си нагледам китната цветна градина на терасата. Laughing

# 181
  • София
Здравейте, момичета! Simple Smile И аз се включвам към вас... Бях активен пушач 12 години и на 19-ти май вечерта си казах: "Край, от утре спирам!" и наистина ги спрях. Имам силната мотивация, че вече се глася да си имам бебче и искам организмът ми да се прочисти предварително. А и много се стреснах от многото килограми, които се качват по време на бременност от спрелите цигарите. Истината е, че въобще не ми се пуши, което много ме изненада, но за сметка на това постоянно съм адски гладна... В началото се сдържах, но вече стана неконтролируемо, освен това съм много нервна и раздразнителна, на всичкото отгоре имам и запек... Сега ще гледам малко да тръгна на фитнес и да наложа диета, понеже и без това цял живот си нося едни 10-тина излишни килограма, не искам да станат 20 Grinning Знам, че тези неща са нормални, само се надявам да не кривна от правия път! Успех на всички настоящи и бъдещи бивши пушачи!  Hug

# 182
Поздравления ТЕДДИ и успех Simple Smile

# 183
Здравейте непушачки  Simple Smile

Здравейте ,моми4ета!Благодаря за споделянето и за подкрепата!Аз твърдо съм решила да променя навиците си ,от 1 месец спортувам 4-5 пъти седми4но,променила съм и на4ина на хранене ,само цигарите остават..............ще трябва да го направя по моя си на4ин,защото колкото пове4е книги 4ета  на тази тема ,толкова пове4е пуша и се изнервям...........  Twisted Evil Хубава ве4ер  Simple Smile

Мидлен , чудесно те разбирам за изнервянето, още си спомням в какво се превръщах когато някой ми казваше за отказване и как пълнех пепелника през 10 минути  ooooh!.  Всеки си намира своя начин и това, което смяташ да направиш съвпада с моя начин. Започнах да спортувам от м. Март, в началото по 6 дни, сега по-малко. Преди месец и нещо започнах и режима, по-този начин не само не напълнявам, защото и това си е голям страх, но и отслабвам  Peace .  Започнала си чудесно, всички ще се радваме да споделиш как върви, дори и да е само подготвителен етап.
По повод публикацията на зайо , мисля че не трябва да забравяме че сме пушели и до какво води това, а ако забравим със сигурност пак ще пропушим от гъзария, нали е модерно.
northlove , радвам се че при теб върви все така добре  Simple Smile .  И аз така си гледам лентичката и си викам, леле колко много цигари и никотин съм "спестила", а и още около 4000 отровни вещества, на които даже не ми знам името. И колко парички имам, наричам го Фонд "Здраве" . Отделям си ги настрана, защото иначе няма да ги усетя и да ви кажа нещо много бързо ги изхарчих  Laughing .От 150 лв бях отделила за месеца , ми останаха 30 лв, другите ги изхарчих за мен, глезотийки, шопинг, разкрасяване...Смятам за следващия месец пак да отделям и пак да си харча за нещо...

Това с времето е вярно.Аз сутрин имам много повече време, което употребявам за нещо къде, къде по-смислено.Правя си кафе и излизам да си нагледам китната цветна градина на терасата. Laughing
      Креми, и това е вярно, обаче не ми харесва, че това време го отделям на работата си  Peace , Моля вие не правете така.
Тeddy , поздравление и от мен. Харесай си режим и го спазвай известно време, така ще заблудиш и тялото си да не прекалява с вредните неща, Успех!  Wink

# 184
  • Fort Worth, TX
О това със спестените пари ми е любима част.Тоя месец се улях направо.Купих си неща, без които можеше и да мина, ама това са ми спестени парички и предпочитам за дрехи да ги давам вместо за дим.

# 185
Здравейте, момичета! Simple Smile И аз се включвам към вас... Бях активен пушач 12 години и на 19-ти май вечерта си казах: "Край, от утре спирам!" и наистина ги спрях. Имам силната мотивация, че вече се глася да си имам бебче и искам организмът ми да се прочисти предварително. А и много се стреснах от многото килограми, които се качват по време на бременност от спрелите цигарите. Истината е, че въобще не ми се пуши, което много ме изненада, но за сметка на това постоянно съм адски гладна... В началото се сдържах, но вече стана неконтролируемо, освен това съм много нервна и раздразнителна, на всичкото отгоре имам и запек... Сега ще гледам малко да тръгна на фитнес и да наложа диета, понеже и без това цял живот си нося едни 10-тина излишни килограма, не искам да станат 20 Grinning Знам, че тези неща са нормални, само се надявам да не кривна от правия път! Успех на всички настоящи и бъдещи бивши пушачи!  Hug

Браво за решението..
И на мен това ми беше основната мотивация..
Днес е точно 1вия месец от както не пуша и се чувствам СТРАХОТНО! Simple Smile

# 186
Присъединявам се към вас!  bouquet Вече не пуша, качих и килограми, ама ги боря вече...важното е че успях! Peace Успех на всички, мъчещи се да ги откажат!

# 187
Присъединявам се към вас!  bouquet Вече не пуша, качих и килограми, ама ги боря вече...важното е че успях! Peace Успех на всички, мъчещи се да ги откажат!

Здравей, и добре дошла. Желая ти успех, сигурна съм че ще се справиш щом спортуваш с Джилиан!!!!  Wink

# 188
  • София

Браво и успех и от мен!   bouquet

# 189
присъединявам се Simple Smile

# 190
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм влизала във форума... малкият вече е на 6 и общо взето, като ме е завъртяло едно ежедневие... не ми е идвало на ум. До днес  Hug
Радвам се, че откривам помощник в отказването на цигарите. Пуша от мноогоооо време и тайно от около година си мисля, че ми е време да ги спирам. С тази идея даже тръгнах на йога- мисълта е най- голямата сила, която има човек и ако успява да я контролира, всичко се случва както го иска. А аз искам да спра цигарите. Изчетох много мнения и постове и даже си написах списък с какво да заменям цигарите през различните части на деня... и започвам... ама с един голяяям страх да не се проваля... Дано успея като повечето от вас. Всеки ден ще влизам да чета, че да не ми спада мотивацията! Стискайте палци  Hug

# 191
Успех на всички от мен  Peace

# 192
Първи ден - все още не съм полудяла  Laughing

# 193
Здравеите от днес и аз реших да се присъединя към групата на непушачите.Вече имам 2 неуспещни опита за по месец  надяв ам се сега да успея Simple Smile                                                                                                                         

# 194
Здравейте, дами  Hug
Първи ден - все още не съм полудяла  Laughing
         Не полудявай, стискам ти палци.

Здравеите от днес и аз реших да се присъединя към групата на непушачите.Вече имам 2 неуспещни опита за по месец  надяв ам се сега да успея Simple Smile                                                                                                                         
         Добре дошла, желая ти успех  Simple Smile
Днес имах дискусия за цигарите и много се надявам да повлияя на един човек да ги откаже. Причина номер 1 , за да не се откажат е страх от напълняване  newsm78 . Не знам, при мен не се случиха така нещата , даже продължавам  да отслабвам.... сигурно е въпрос на режим  Simple Smile .
И да се похваля купих си таблет със спестените парички  Sunglasses . И пак нямам, хихи ...

Общи условия

Активация на акаунт