Отслабване с Либрамед

• 137 619
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз като вас влезнах да потърся информация,но съм разочарована. Няма много конкретни мнения. Аз ги купих и пия от една седмица. Чувствам се странно и за това исках да видя,дали само аз съм така. Определено нямам апетит,но корема ми е като препълнен все едно и не мога пък нищо да хапна. Някак и сили нямам изведнъж,абе не ми е ок. Но не видях нещо подобно да споделя някой. Та сега и аз не знам да ги пия ли още,да ги спра ли.....пък не са и много евтини,за да каже човек майната им...аз ги купих за 45 лв.

е как ще имаш сили като либрамеда спира захарите. Не знам на кого му е хрумнало че това е медикамент за отслабване! Той не е за здрави хора, а за хора с проблемен захарно-инсулинов обмен, т. нар. резистентност.

# 196
Да кажа огромния плюс за мен, че не съм писала от много време - не ми се ядеше грам сладко!!! А аз без сладко не мога да живея и ден. Обаче, спрях го и сега пак съм ламя Sad Около 2 кила свалих, но нищо друго не правих и спазвах.

Здравей, горещо ти препоръчвам да си видиш инсулина, мери се с глюкозно обременяване, вземи си направление за ендокринолог. Този апетит е нормален при високи нива на инсулина, а той предизвиква желание за сладко. Либрамед прави точно това, успокова захарите и той не е за отслабване а за намаляване на захарите и следователно реакцията и скоковете на инсулина, а от та и апетита, но само при хора с  преддиабет и ако не се вземат мерки се превръща в същински диабет при възрастниет хора.

Всичко съм правила - на горна граница в нормата съм....

# 197
Здравейте, отслабващи !
Моята дъщеря е на 14 г и е с наднормено тегло. Ходихме на ендокринолог, който й изписа Либрамед в съчетание с Калорекс. Либрамед пиеше 2х3 капсули, а Калорекс 2х1 капсула. Резултата след месец беше 5 кг. надолу. Продължи да ги пие още месец ( правело се двумесечен курс ). Ходихме пак на преглед - 3 кг. надолу. Калорекса го замести с Метфогамма, а Либрамед каза да го пие, докато свърши.  Бяхме купили промоционална опаковка от 3 шишета за 75 лв и имаше още от тях. Сега още ги доизпива и пие Метфогаммата.
Мисля да направя и аз един такъв курс - Либрамед с Калорекс за 2 месеца.
Ще видя какъв ще е резултата и ще пиша.

# 198
  • варна
Здравейте!didi_suni прочетох историята за дъщеричката ти.Впечатлена съм от резултата и най-вероятно е постигнат без никакво ограничаване,само благодарение на таблетките.Ти започна ли твоя курс на отслабване??Имаш ли резултати?Аз  вчера си купих либрамед.А миналия месец пих само калорекс апетин.от утре мисля да ги съчетая както си писала.Ще пиша за резултати. bouquet

# 199
За съжаление не съм започнала поради финансови причини, но като започна и имам резултат ще пиша !!! Дъщеря ми сега си държи килограмите, не е отслабнала повече , но и не е напълняла, въпреки, че започна да си хапва както преди - без ограничения. Може би от пубетрта......незнам.

# 200
Здравейте и от мен Simple Smile Купих си Либрамед и от понеделник го започнах. Първите деа дни приемах по 1 хапче преди обед и вечеря, а от днес съм по 2. Имам чувството че ми се подува стомаха, и затова реших да започна с по-малка доза и да увеличавам по малко. Все още е рано за резултати, но ще пиша ако има някакъв ефект. И аз като вас търсих да видя дали има нещо писано като отзиви, но не намерих някой да е писал след като е пил продукта повечко време. Simple Smile

# 201
Започнах на 13.04 да ги пия 2х3 преди хранене, заедно с Калорекс 2х1 преди хранене. Не се претеглих обаче.....последно бях около 82 кг. Трябва да се претегля и да видя има ли ефект. Не ми намаля апетита обаче, в предвид на това, че имам пекарна и работя в нея Simple Smile Поръчах си 3 опаковки на цена 78 лв - имаше промоция в една онлайн аптека.
Ще пиша като имам резултат !!!!!!!
Мисля да си ги пия поне 2 месеца, после малко почивка и пак отново...

# 202
  • София
Започнах на 13.04 да ги пия 2х3 преди хранене, заедно с Калорекс 2х1 преди хранене. Не се претеглих обаче.....последно бях около 82 кг. Трябва да се претегля и да видя има ли ефект. Не ми намаля апетита обаче, в предвид на това, че имам пекарна и работя в нея Simple Smile Поръчах си 3 опаковки на цена 78 лв - имаше промоция в една онлайн аптека.
Моля за линк към тази промоция. Може и на лични. Аз го пих миналото лято, в комбинация с намалено хранене и по- голяма активност имах добри резултати. Не съм качила сваленото, но има още доста.

# 203
Аз си ги взех пак на промоция: плащаш две взимаш 3 на цена 77 и някакви стотинки от аптека фармастор. Не знам обаче до кога им е акцията.

# 204
Кой калорекс пиете?

# 205
Кой калорекс
Калоекс Кла

# 206
  • Варна
Да побутна и аз темата. На мен също ми изписаха Либрамед заради висок инсулин. Диетоложка ми го изписа, направи ми режим и от 3-4 дни спазвам стриктно нещата.
И при мен апетита за сладко и като цяло за храна намаля. Днес по инерция изядох една бисквитка от на детето и даже не ми беше вкусна както преди.
За тези, които ще пият на собствена глава искам да кажа, че хранителния режим трябва да е балансиран. Аз се учудвам колко много неща мога и да ям, какви интересни комбинации на храни ми препоръча лекарката. Храненията ми са 5 на ден, 3 основни и 2 междинни. Ползвам Стевия вместо захар. За сега се чувствам добре и за 3 дни имам свалени към 1,5-2кг, но аз започвам от доста.
А, и другото. Хибаво е да ви измерят на кантар, който мери и мазнини. На моята лекарка е някакъв модерен, вади листче с данните. Оказва се, че масата освен он външни и вътрешни мазнини идва от много мускули и тежки кости. Каза, че редко е виждала човек с толкова тежки кости. Но както и да е, идеята ми беше, че понякога свалянето е повече на обиколки, отколкото на килограми. Ако искате вижте в интернет хора, които са започнали да спортуват. Започват от 80кг и изглеждат като мечета, а след време за да речем 90кг и изглеждат уау.

Исках и да попитам тези, които са на Метфоргама как се чувстват. Ендокриноложката искаше да ми ги изпише, но каза че трудно свикват хората с тях. Диетоложката го потвърди и затова ми изписа Либрамед вместо това.

# 207
 До //Герито// може ли да напишеш твоя хранителен режим....

# 208
  • Варна
Ами те са 8 страници и не знам до колко е коректно спрямо лекарката ми. И освен това порциите са съобразени с калорийния баланс на моето тяло. Може за теб да дпйдат много. Но в общи линии закусвай със сандвич от 2филийки хляб Бонус с пастетизвара с кис.мляко + зеленчук.
Междинна закуска шепа плод
Обед- варира според деня, но като цяло е 120-150гр месо, салата и малко въглехидрат (или десерт малък, или хляб 50гр, или картофи, ориз)
Следобед 1/2 кофичка кис мляко
Вечеря пак месо/риба със салата.
Салатата трябва да се овкусява внимателно, аз си отделям в купичка и слагам 1ч.л зехтин и малко кис.мляко

Вероятно и заради Либрамед, но сладко не съм яла отдавна. На два РД бяхме и хапнах торта, но защото имаше. Иначе не е както преди са озверявам за сладко.

# 209
  • София
Аз бх на сиофор и ми беше много зле с него, 3 години го взимах като се насилия и ефект нула. Откакто ми го смениха с Глюкофаж (оригиналът) нормализирах апетита и свалих 10 кг, от него нямам реакции. Но като те чета с либрамеда имт сходни ефекти. Но при нас е важно да си пазим инсулина, да не се изчерпват б-та клетките ( глюкофажа подобрява абсорбцията му и съответно ниските му нива). Бих ти го препоръчала. Една мама ми писа от Дубай, там са й предписали точно Либрамед+ глюкофаж.

Общи условия

Активация на акаунт