Грубо 5 памперса на ден, за една седмица са 35 бр, значи един пакет за около две седмици, ето ти памперсите на месец са за 40 лв.
Остват 260 лв за 30 дена, което е около 8 лв. на ден.
Ако се купят картофи, боб, леща, пилешки бутчета (не всеки ден) и се готви, както за родителите така и за детето...
Зор е, ама като нямаш избор, се получава.
Аз шампоан си купувам от 3 лв.
На дъщеря ми купувам бочко от 2 лв.
Дъщеря ми я отгледах с ето тези памперси като тогава бяха по 21 - 23 лв., сега им е паднала цената. Като стана на 6 месеца, започнах да я слагам на гърне, та и понамалихме памперсите.
За храната, ами за 1 лв купувам килограм картофи, за 3 лв купувам 350 - 400 грама кайма на Джиев. Ето ти за 4 лв вечеря. Ако е пък боб, още по евтино, щото един пакет се яде поне на два пъти. Салата не ядем всеки ден, ако ядем, то тя е за лев, лев и 50.
На зъболекар ходих миналия месец, направиха ми 4 пломби по здравна каса, доплатих за всяка по 7 лв.
На дъщеря ми купувам коластра по 13 лв, която стига за 3 месеца и почти не боледува или ако боледува минава леко. Не че не е пила антибиотици, но за едно разболяване повече от 20 лв не съм давала.
По темата за боба, само боба си купувам, другото ми го носят от село. Готвя на газ, доста по-евтино ми излиза от на ток