Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 189
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Butterfly_Lovehunter, нашата педи също ми каза да изчакам със сокчетата. Според нея трябва да ги започнем като започнем прехода от зеленчуковите пюрета към плодовите. Знам, че повечето майки ги дават още преди да са започнали захранването ..... ама то явно колкото лекари има, толкова са различни и мненията Simple Smile.
Може да му взема днес едно пюренце или сокче и да му дам съвсем малко да видим. Лошото е, че ще мога да изляза чак след 18ч, а да му дам нов плод вечерта .... не ми се рискува. Не знам как ще реагира.

# 586
Логиката, е че сокчетата са чисти пресни ектракти и имат висока киселинност и може да раздразнят незрелия стомах.  Аз прасковите ще въведа по-нататък, защото знам, че тези мъхестите са по-дразнещи ( незнам вярно ли е но така съм си решила..) Първия път когато се запекохме още не давах нищо и дадох една кафена лъжичка сок от ябълка. Сок давам от както беше на 2 м и половина. Вече пие ябълка, круша, слива, морков, банан. череша. Което мога си правя вкъщи, но банан слива купувам на Ганчев. И крушата купувам защото крушите сега с 4 лв. за кг, а не са сочни и вкусни, няма смисъл.

# 587
  • Sredets/Burgas
http://ncphp.government.bg/files/2preporaki%20karmacheta.pdf

Много полезна информация има тук...
На практика всичко, което ви вълнува около захранването...

И крушата купувам защото крушите сега с 4 лв. за кг, а не са сочни и вкусни, няма смисъл.
А така, Самър! Друго си е в купеното да си сложат и натриев глутамат,
 да е вкусно и на нас, и на бебоците... Mr. Green

Шегувам се! hug Надявам се не слагат такива "екстри"...
Днес Кати не е крива заради зъбките и аз съм в настроение...

# 588
Привет и от нас,да се отчета и аз набързо днес бяхме на консултация вече сме на 4 месеца,7550 кг и 66 см,биха ни ваксинките двете сега 6те видим как 6те мине тази нощ засега е леко кривичък,изцяло сме на кърма,вече пием и сокчета а с пюрето мисля да почна след 5тия месец.

# 589
http://ncphp.government.bg/files/2preporaki%20karmacheta.pdf

Много полезна информация има тук...
На практика всичко, което ви вълнува около захранването...

И крушата купувам защото крушите сега с 4 лв. за кг, а не са сочни и вкусни, няма смисъл.
А така, Самър! Друго си е в купеното да си сложат и натриев глутамат,
 да е вкусно и на нас, и на бебоците... Mr. Green

Шегувам се! hug Надявам се не слагат такива "екстри"...
Днес Кати не е крива заради зъбките и аз съм в настроение...

хаха ами и аз се надявам да няма такива екстри "скрити" от етикета, но и от друга страна погледнато на плодовете и зеленчуците, купени от магазина няма етикет....а един бог знае  с какви нитрати са пълни Simple Smile)) За пример давам морковите, които си купихме онзи ден, дето горчат та не се ядват.

# 590
Здравейте момичета  Hug

Влизам, за да се похваля, че моята кокона се записа в отбора на "обръщащите се". Обърна се от гръб по корем три пъти от сутринта. Много сме щастливи с таткото  Heart Eyes

# 591
  • Sredets/Burgas
Здравейте момичета  Hug

Влизам, за да се похваля, че моята кокона се записа в отбора на "обръщащите се"
Я, това и ние го правим от няколко дни, ама не знаех, че трябва да се похваля... Mr. Green

# 592
  • София !
Аз съм пак от телефона , ама не сме си в къщи тези дни и ...

Вили има един чай аз и по горе бях писала казва се БЕЛВИТ , до сега съм чувала добри отзиви от други мами ..

Аз мисля да дам зеленчуково пюре след седмица две . По принцип на свекървата в градината има всякакви зеленчуци , и разни плодове , но още не озряло нищо .

И ние се опитваме да се обърнем , т.е. обръща се но още не умее да си извади ръчичката .

# 593
Ами аз обичам да си се хваля за всичко  Mr. Green

Аз дадох днес първата лъжичка картофено пюре и малката го прие доста добре. От другата седмица започвам и с кашата  Peace

# 594
Здравейте момичета  Hug!
Днес бяхме на консултация и сме пораснали цели 5 см и 700 гр и вече сме 7200 гр и 64 см. Бързам да кажа обаче, че още не сме акали  Cry и тези кг не са съвсем точни, така аз си махам едни 200-300 гр.
Снощи му дадох 2,5 мл сироп Дуфалак, но няма никакъв резултат. Пак пробвах с термометърчето (и снощи и тази сутрин) и пак без ефект. На детската консултация споделих с педито ни и тя каза, че това че е задържал вече 3-ти ден хич не е добре  Sad. Изписа ни една клизмичка, която трябва да подейства веднага (между 5 и 20 минута от слагането й). Сложих му я, но все още не е акал. Много съм се притеснила  Cry! Сега спинка милото, защото не успя и да спинка като хората. Дано после да се е изходил, че не знам какво да го правя. Пак ще правим масажи, ще му дам пак от сиропчето и така .... Дано помогне  Praynig! Лошото е, че сме се запекли от пюрето тиква, което не би трябвало да има такъв ефект. Още не съм дала картоф и морков, а вече се запекохме. Сега ще разреждам пюрето с кърма.
Бъни, благодаря за съвета! Ще видя първо какво ще се случи с това, с което разполагам (сиропа и другите методи - масажи и т.н) и ако пак нямаме ефект може да взема и чая. Страх ме е да не предизвикаме обратен ефект... А ти нещо ми се губиш тези дни? Къде ми скиториш gydi? Липсват ми постовете ти и да пишеш повечко как е мъничката кукличка  Hug
Вяра - поздравления за обръщането  smile3501!!! Как няма да се похвалиш?! Та това си е събитие  Grinning!

# 595
Да се похваля имаме си зъбче вече .

# 596
  • София !
Вили благодаря ти за загрижеността  Hug !!
Ще напиша на бързо че  нямам време !!!

Значи онзи ден от бурята компютъра ми изгоря  #Cussing out , не знам кое точно му изгоря , занесохме го на ремонт обаче се оказа че ще излезе много скъпо и няма смисъл .... Та направо си взехме един лап топ , то и без туй отдаване се канехме , та сега по неволя  Mr. Green !! Отделно че не бяхме в града , и имах достъп само от телефона и така .

Иначе сме добре , вчера Габи стана на 4 месеца  Heart Eyes ( а пък миналата година на същия ден разбрах че съм бременна хех (  . До сега смених 2 колички   Embarassed хах , утре отиваме да си купя нова и ММ се надава този път да е за последно  Blush  Mr. Green !

За захранването да напиша - Значи дадох и малко кисело мляко и го понесе добре . Пюренце мисля след седмица-две да дам , взех картоф и морков и чист пащърнак , пък ще видим с кое ще започна  Simple Smile .

Друго..друго не се сещам в момента , освен че скоро започваме ремонт и не ми се мисли просто , че сме решили да правим свод , дограмата в хола да сменяме че още е от старите там , и още куп неща  Crazy . Направо не искам да си помислям какво ще е у нас , и как ще се оправиме т.е. как ще съчетаем и ремонт и бебе не знам  Mr. Green .

Това е от мен , БЛАГОДАРЯ ЧЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИПСАТА МИ И ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА   bouquet !! Махам се че имам куп работа  Simple Smile

# 597
  • Велико Търново
Давате ли вече вода? Ние днес бяхме на разходка и съвсем случайно предложих преварена, чиста водичка и милото така жадно пиеше, че ми стана жал как го държа жадно едва ли не.

# 598
От както се е родила малката й давам вода. Особено по жегите доста пие - недей да я лишаваш от вода. Все пак клетките в организма са изградени от 90 % вода.

Бънииии - аз едно време с баткото смених 4 колички - кажи му на мъжа ти, че ще гледаш да ме задминеш хахахаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А ти какви колички смени и защо, и на кой модел си се спряла сега?
Ако искаш мога да ти предложа един модел, който наистина е много хубав, практичен както за майката така и за бебето и е на добра цена  Wink

# 599
  • София !
Вярче една на чиполино , една на кангаро и сега съм си харесала една на бертони утре отивам да си я купя . Всъщност аз си я бях харесала още бременна , ама защо не я взех да ме пита човек  Mr. Green !!

Общи условия

Активация на акаунт