Отговори
# 630
Гунди, пак хубав и умерен пост от теб. Обичам те, кака    Mr. Green Heart Eyes

Камелия хапна карфиолеца. Беше много тиквички и малко карфиол, но достатъчно като се оригна после да засмърди наоколо  Joy Имаше масълце и най-важното - нямаше месо, та си го омете с кеф  Tired

И парка Заимов ми е близо, аз живея точно зад Райфайзенбанк, имам за съсед Орлин от Кафе, когото съм возила в количка като малък  Mr. Green Ники Кънчев на ъгъла, Лили Иванова недалеч на Оборище, Жоро Пентаграма, стар приятел, Жельо Желев и др. Южният ми е далечко, но такситата са на линия. Белвреде, това за теб  Heart Eyes

Hug Heart Eyes
Ама Жоро Пентаграма сега е у нашия кварталец и то на доста по- кофти място от нас, някъде след 18 училище живеят, вероятно преди да се задоми е бил до вас, а за др. знам. Само ЛилитУ не е ли по Витошка, поне там я ситуарат всички клюки, не че толкова ми е важно да знам. Mr. Green
За карфиола- ами добре, щом само смърди.  Joy Ами то детето може да не обича месо, има такива деца и после от тях стават едни чудесни суровоядци и вегани. Joy Hug

# 631

Отврат  Sick  hahaha

Ох, Ивка, много съжалявам. Насъбра й се на твоята дружка...

# 632
Сами, след овеса въведох каша с 5 зърна .Зърната бяха : ориз,  овес, ръж, още 1 , но го забравих и просо ( в просото почти съм сигурна, че няма глутен,защото давах безглутенова каша от просо). Така се получи, че въвеждам само 2 нови зърна с глутен. После вече минах на Хипп  7 зърна.

Всички съседи от градчето, от което съм, ги лельосвах и чичосвах. Дори на едните им казвам кака Петя и чичо Живко  hahaha ( но те имат 20 г. разлика). Не ми пука как ще ме наричат, но ми направи впечатление един "младеж" на около 55-60г. като ми каза" Госпожа минете...." Mr. Green

Ивка Hug

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 19:30 от s.koycheva

# 633
Месечинке,не си идиотка,явно просто така сме устроени хората.
Блонди,не е тя,засега при нея всичко е наред,дано до края е така Hug
Вал,аз писах за едни бисквитки,ама още не съм стигнала до тях,ето ги:
Скрит текст:
Бебешки бисквити (без яйца)
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. готова каша (сухо вещество) - оризова с банан или др.
3 с. л. олио
студена вода
Приготвяне: Загрейте фурната до 200 градуса.
В купа сложете брашното и бебешката каша, добавете постепенно олиото и с разбъркване започнете да добавяте по малко вода. За начало сложете 1/4 ч.ч. и сипвайте по малко, докато тестото се офори на топка и започне да се отделя от стените на купата. Разточете го до дебелината на бисквита и изрежете формички по ваш избор.
Пече се върху ненамазана хартия за печене (предполагам, че става и на тавичка) за 10 - 12 мин. или докато придобият златист цвят. Бисквитките се съхраняват в добре затворен съд.

# 634
  • By the sea
Бюти, каша на Холе взех, имат чиста спелта Peace
Месечинке, аз замразявам батата, а след размразяване има консистенция на тиква и пак е с една идея по-гъстичък от нея Peace
Сами, спелта мисля да дам, като по-ниско глутеносъдържаща Peace А ти колко време дава месцето преди да минете към овеса?
А добре ли е така както мисля да ги редувам през 2 седмици глутена и месата? newsm78 newsm78
Койчева, коя е тази каша с 5 зърна? Flutter
Божее, Тайра, добре, че спомена, и ние сме утре при педката, как щях да забравяяяя ooooh!
Ивка, благодарско за рецептата  bouquet

# 635
Ама Жоро Пентаграма сега е у нашия кварталец и то на доста по- кофти място от нас, някъде след 18 училище живеят, вероятно преди да се задоми е бил до вас, а за др. знам. Само ЛилитУ не е ли по Витошка, поне там я ситуарат всички клюки, не че толкова ми е важно да знам. Mr. Green

Жоро живееше на Цар Иван Асен, ама май по линия на жена си. И ателието си направи до Арт Кафето. После може да се е изнесъл  Simple Smile

Лили е на Оборище  Thinking 42 Crazy

Койчева, в просото няма глутен, да  Peace

Камелия спи, Криско се тръшка за сладолед от микробусите, дето минават по къщите. Изпуснахме го, а не че фризера не е пълен със сладолед  Twisted Evil

Пека тез картофки  Blush

# 636
  • До морето
Койчева, коя е 5те зърна - марка, цена, грамаж и телефон на производителя  Laughing

Принцес утре ще диря Тьопфер? Сигурно пак нейде из тъпите гаражи ги продават  Crossing Arms

Пейпърче- около 20 дни минаха м/у месото и глутена! Сами вече хапва 3 вида месо, днес опита и пилешко, много му хареса! Май само заешкото приема с резерви  Laughing

Блонди smile3534

# 637
Лелее, Блонди, възхищавам ти се. С две деца, постоянно си във форума, а имаш време и постоянно да готвиш разни такива неща. Кога успяваш  ooooh! Аз откакто се е родила Ина все гледам нещо набързо, най-сложното нещо, което съм правила е еклери и то беше едва преди 2 седмици  hahaha

Койчева, коя е тази каша?

Пейпър, при нас имаше 2 седмици между месото и глутена.

Ина как ме ядоса по-рано днес, наакала се и не дава да и сменя памперса. Реве и се обръща, аз я обръщам, тя за части от секундата пак се е обърнала. Много и се ядосах, изнервих се, то милото май ме усети, че съм и сърдита после като я сложих в кошарата и само си лежи свито и си гледа без да гъкне. А на мен ми стана много гузно, още ми е гузно, въпреки, че в момента ми се хили насреща.

# 638
  • Варна
СамиМами,
Тьопфер има на бебешката борса в края на редицата, не откъм светофара, а от другата страна - Депо ли, как се казваше не помня.
Дафи,
на Бобо редовният му номер, докато му сменям наакания памперс е я да нагази в него, я да се обърне с изцапано дупе и да драпа да заминава, я някоя подобна щуротия. И аз понякога му се скарвам Whistling

# 639
Дафи, и Анди от 2 седмици го прави този номер, и след баня най-вече, а тогава е кисел и му се спи и е "ловът на пандата"  hahaha hahaha
Еее, изпуснах спелтата, дадох пшеница вече  Mr. Green Сами, хубава е кашичката много  Twisted Evil
Що не пишеш в темата за аватарите на мацките - има много хубави  Twisted Evil
На мен между месото и глутена ми излизат 3 седмици..почти месец съм го докарала  Joy
Ивка, съжалявам  Cry наистина за бели кахъри се морим..  Hug
Блондииииииии  Twisted Evil Twisted Evil аз ще си правя грахче пък..много обичам  Mr. Green

# 640
  • София
Нещо не мога да ви достигна и включа, но снощи моят младеж не ме остави да спя, та след малко отивам Tired
Четох последните 2-3стр. малко отгоре, та набързо само:
Сами, може и да не са от сорт Рома, още повече че те излизат есента, защото са консервен тип, понеже са по-месести. Аз ги направих с обикновени и чери био и станаха супер  Hug
Би-би, чакай да разцъфнат малко цветята и ще ти покажа, сега има само райграс, иглики и иглолистни Simple Smile
Фери, браво, много сте пораснали, а ние си стоим едни и същи кг Confused
Блонди, мерси за Южния, сигурна съм, че и на теб много ще ти хареса там Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 10:53 от belverde

# 641
Блонди, това масло е немско, Алди са немска верига. Пък иначе за здравеопазването ти е стара информацията  Wink
Като цяло и на мен много неща не ми харесват тук, но пък явно тези които ми харесват са повече щом стоя. Иначе милото иска да се махаме, но и той не знае къде.
Белверде запазих си инфото и ще си направя от мамините доматки/био/.
Ивка да уточниш за бисквитките кашата безмлечна трябва да е или?

# 642
  • Варна
Аз нещо не мога да си представя масло с масленост 4%. Ми то млякото е с толкова, има и с по 7-8%. Как може масло да е с такава масленост, да няма грешка, звучи просто абсурдно.

# 643
Една испанска беше кашата с Б започваше . Утре ще ходя до магазина и ще я видя. Цената и беше 6,50 някъде, 250 гр.. Спомням си, че някоя мама беше споменала марката newsm78. Ако някой се сеща за испанска каша да пише (ако чуя име веднага ще кажа дали е тя). Много ми я хвалеха в магазина и много я били купували.
Утре ще ходя до там, защото има промоция на Сънвал - манго и ябълка за 0,99 ст, как да изпусна..и то 190 гр Peace

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 22:23 от s.koycheva

# 644
  • До морето
Койчева навсякъде ли Сънвал имат промоция или само в този магазин и кой е той  Laughing?

Какво не ви харесва на Мини Мауската ми  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт