Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с д-р Оги в болница "Пирогов"?
Как реагираха потребителите на форума на отстраняването на д-р Оги от болница "Пирогов" и изявлението му за това?
Къде мога да намеря д-р Оги след изгонването му от болница "Пирогов"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с д-р Оги в болница "Пирогов"?
-
Как реагираха потребителите на форума на отстраняването на д-р Оги от болница "Пирогов" и изявлението му за това?
Формулярът изрази съжаление за отстраняването на д-р Оги от болница „Пирогов“ и изрази подкрепа към него. Членовете на форума вярват, че той ще бъде полезен за всички, които се обръщат към него, независимо къде работи. Потребителите на форума изразиха съжаление за отстраняването на д-р Оги от болница "Пирогов" и му пожелаха успех в бъдещите начинания. Те изразиха убеждението си, че той ще бъде полезен на всички, които се обърнат към него, независимо от работното място.
-
Къде мога да намеря д-р Оги след изгонването му от болница "Пирогов"?
-
Какво представлява "двоен балон" и какви могат да бъдат потенциалните последици за новороденото дете?

съжалявам професоре, наистина много. Предполагам ни помните, и ние ви бяхме пациенти миналата година с Михаил. Аз също съм убедена, че има редица болници които ще се гордеят да сте част от екипа им. А пациентите които имат вяра в лекаря, го следват независимо в кое лечебно заведение се е преместил. Ние ви подкрепяме.
Първо бих искала да изкажа и моето разочарование е от факта, че Пирогов е изгубил такъв специалист във Ваше лице...Жалко за тях.Та..едната ми госпожица се роди с болест на Хиршпрунг и беше гоооляма мъка, докато преминем през всички изпитания, които ни предоставя това заболяване. Проблема при нас е, че се оказа дългата форма, т.е. целият участък, който отговаря за задържане на изхожданията просто е изрязан и сега милото ми доста често зацапва гащичките
Бих искала да Ви попитам, кога е нормално да спре(ако въобще спре) да зацапва гащичките