КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
бубка,  аман от такива като теб вече, честно. За пореден път в темата положението е "направи добро - изяж л****".
Ти пола ми не можеш да разбереш, ние сме седнали да ти обясняваме за принципите на класическата хомеопатия.

Хе,хе,аз си го помислих същото за теб Mr. Green Ако се върнеш назад ще видиш че заяждането не идва от мен.Аз влезнах с въпрос,а веднага намерих критики към хомеопата при който сме ходили Thinking И какво трябваше да направя за да съм добре дошла в темата според теб?И аз да кажа че лекаря е некадърник newsm78

# 706
Клемче, пиши какво става с човека в болницата и дано всичко се размине по най-добрия начин.

# 707
Защо решавате, че трябва да знаете какво точно е ценно за хомеопата ви, това е негова работа, не е ваша? Grinning С най-добри чувства ви го казвам. Вашата работа е просто да кажете всичко онова, което ви притеснява.
Нали това обяснявам, кадърният хомеопат ще си намери начина да получи необходимата му информация. Като едни хомеопати се справят с по-малко въпроси, други с повече.

Защо ли,  защото предния беше съвсем обратен на втория. Явно  многото ми говорене и навлизащо в подробности му пречеше нещо, и се страхуваше постоянно че губим ценно време. Ама не ме интересуват вашите това и онова, да не губим време, постоянно прекъсва и не спираше да говори и да ми лепва етикети каква съм и каква не съм. Ако се разпознае в думите ми като чете не ми пука изобщо.

# 708
Защо решавате, че трябва да знаете какво точно е ценно за хомеопата ви, това е негова работа, не е ваша? Grinning С най-добри чувства ви го казвам. Вашата работа е просто да кажете всичко онова, което ви притеснява.
Нали това обяснявам, кадърният хомеопат ще си намери начина да получи необходимата му информация. Като едни хомеопати се справят с по-малко въпроси, други с повече.

Защо ли,  защото предния беше съвсем обратен на втория. Явно  многото ми говорене и навлизащо в подробности му пречеше нещо, и се страхуваше постоянно че губим ценно време. Ама не ме интересуват вашите това и онова, да не губим време, постоянно прекъсва и не спираше да говори и да ми лепва етикети каква съм и каква не съм. Ако се разпознае в думите ми като чете не ми пука изобщо.
Така описано, вече е съвсем друго нещо Peace
Мисля, че се сещам и за кого говорите. Хомеопатът няма право да изразява мнение кое е важно и кое не, защото това травмира пациента. За каква сте и каква не сте пък абсурд! Мисля, че имаше една хубава статия за хомеопатът като непредубеден наблюдател (което е трудно, доста трудно, но не е непостижимо). Ако я изровя или някой я помни, моля да я пусне.

# 709
Клемче, пиши какво става с човека в болницата и дано всичко се размине по най-добрия начин.

Консултирах се със хомеопатът на детето и решихме какво да правим , но като отидох да го видя беше крайно изнервен и неискаше нищо .......аз реших да не настоявам , за да не го изнервя допълнително и да влоша положението му. Беше по- добре от вчера - дори стана да ни изпрати. Правиха му профил за Диабет - добре е , но и аз се изнервих че никой нищо не ти обяснява и не пита как мъжът ми е стигнал до това положение.  А той беше като в депресия от зимата . Има ена случка със снежна буря и от тогава неможе да влезе дори в асансьор. Както и да е .......да не занимавам с предистория. Като излезе от болницата ще го убедя да отиде на интервю и да започнем хомеопатично лечение , защото за нервите стандартните лекарства са упойващи , а тоя е професионален шофьор, което изключва употребата им. Освен това всеки път като пие лекарства , макар че трудно го прави има болки във бъбреците......
 След малко отивам във болницата да настоявам за ЯМР - майка му е със един инсулт , болни бъбреци и оперирани две аневризми- мисля си че е фамилно обременен.
Пак стана дълго , но важното е че е по- добре , другият въпрос който ми напира в главата  ДО КОГА......В болницата не се интересуват от какво се е получило така и не търсят причината  .- нати едни системи да ти мине и толкова.......

# 710
Клемче, лоша ситуация...
Всеки прави каквото може (или мисли, че може), каквото е учил и в каквото вярва. Успех и бързо и леко възстановяване.

# 711
Бубка, Магистри по Хомеопатия ня-ма.
Амиии,явно все пак има според Регистъра на хомеопатите в България.На някой от тях пише:Магистратура по хомеопатия към НСА завършена еди си коя година.Не вярвам всичко да е е една велика конспирация и измама от група самозвани лекари които си умират да се наричат класически хомеопати Laughing Wink Ето тук:
http://homeopathybulgaria.org/?page_id=30
Пък и на визитката на хомеопата пише "магистър хомеопат",сега пак погледнах.
Това са някакви нови извращения Laughing. Пък и сочите боаронопрактикуващи
а има ли регистър на истински класически хомеопати?тези от линка не са ли?

# 712
  • Пловдив
Амиии,явно все пак има според Регистъра на хомеопатите в България.На някой от тях пише:Магистратура по хомеопатия към НСА завършена еди си коя година.Не вярвам всичко да е е една велика конспирация и измама от група самозвани лекари които си умират да се наричат класически хомеопати Laughing Wink Ето тук:
http://homeopathybulgaria.org/?page_id=30
Пък и на визитката на хомеопата пише "магистър хомеопат",сега пак погледнах.
Това са някакви нови извращения Laughing. Пък и сочите боаронопрактикуващи

Мече, не съм съгласна.
Като са лекари не значи, че не са класически хомеопати.
Гледам имената от списъка - не мога да се съглася, че: Дора Пачова, Вилма Михайлова, Георги Хаджиев, Елеонора Рогелова, Искра Капинчева, Мариана Стоименова, Калина Костова, и т.н. не са класически хомеопати.

ПП: Нямам лични наблюдения от никой от посочените.

Сигурно тук има доста пациенти на хомеопати от този списък.

# 713
Аз имам от двама (от посочените от теб известни имена, които фигурират и в големия списък от линка). Не лични, а преки, от пациенти (няколко). И знам какво и как са пили.
Който ме чете отдавна, знае, че не говоря наизуст. Което не значи, че и останалите непременно работят по този начин, за да съм обективна bowuu

Всеки има право да избира при кого да ходи.  Hug

# 714
За Вилма Михайлова мога да кажа със сигурност, че предписанията ѝ не са класически.

За Дора Пачова също се коментираше в темата по-рано, че е започнала да предписва гранули по схеми.

П.П. Един въпрос към хомеопатите в темата: мога ли да очаквам Бракстън-Хикс контракции да се повлияят от хомеопатично лекарство? Питам, защото не съм сигурно доколко изобщо са болестно състояние.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 12:40 от Анонимен

# 715
Четейки изписаното в темата, за пореден път се убеждавам, че човек трябва да се научи да ползва главата си!

Изборът е личен, но ако някой реши да се лекува с хомеопатия е добре поне малко да се ограмоти по въпроса. Има достатъчно литература от времето на г-н Ханеман до днес. Може би не е лошо да си припомните как се чете.

klem4e, пожелавам ви бързо възстановяване и дано човека прегърне идеята да се лекува с хомеопатия.

# 716
.........
klem4e, пожелавам ви бързо възстановяване и дано човека прегърне идеята да се лекува с хомеопатия.

Дано да успея да го убедя . Скептик е към всичко.

# 717
  • София - Варна - Бургас
Аз имам от двама (от посочените от теб известни имена, които фигурират и в големия списък от линка). Не лични, а преки, от пациенти (няколко). И знам какво и как са пили.
Който ме чете отдавна, знае, че не говоря наизуст. Което не значи, че и останалите непременно работят по този начин, за да съм обективна bowuu

Всеки има право да избира при кого да ходи.  Hug

Потвърждавам казаното от Мечка, и аз имам...  Laughing .

Не знам точно колко часа са изучавали хомеопатия там, но съм чул за няколко стотин часа, а ние в Хомеопатичвото общество = 1400! Мечка да кажи в тяхното как е.
  От друга страна, виждам и много завършили преди години в Хомеопатичното общество, като д-р Дора Пачова, Д-р Вилма Михайлова, Д-р Елеонора Рогелова, Д-р Калина Костова, Д-р Мариана Стоименова, Д-р Елеонора Рогелова...
 Все пак, не Дипломата ще ви излекува, а Човека който стои зад нея.
Peace

# 718
Здравейте, имам един въпрос - какво се прави, когато лечението не дава нужните, да не кажа никакви резултати, няколко месеца (вече половин година) няма никакво подобрение, а вече сменихме няколко лекарства?

# 719
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, имам един въпрос - какво се прави, когато лечението не дава нужните, да не кажа никакви резултати, няколко месеца (вече половин година) няма никакво подобрение, а вече сменихме няколко лекарства?

Сменя се хомеопата, какво. На всеки се се е случвало понякога да не се получи, но друг вижда нещата под друг ъгъл и се получава.

Общи условия

Активация на акаунт