Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 034
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Снежи лека!
Лека на всички и от мен! До утре.

# 286
Рая, мерси за снимките, забравих да кажа - готина е Джейда, секси. Ама много позира бе. То пък почти няма снимка дето главата й да си е нагоре, нейсе, много взех да критикувам, май ми се доспа.

# 287
Светулка Hugдобре дошла Laughing

Снежи лека Hug  bouquet

Лека и от мен Hug

Неви лека Hug

# 288
я ме светнете след като някой не те следи как ще вижда,че си му писал  newsm78
Независимо дали те следи, в "Connect" ще му излиза какво си му писал.
аха ясно ще влезна в ритъм там  Joy
Лека по лека и ти навлизаш.  Laughing
А също можеш и да видиш какво са писали на някого. Само трябва там където е търсенето да напишеш ника му с ей това отпред @ , примерно @cagatay - и виждаш какво са му писали.  Laughing Не знам дали всичко излиза, но повечето неща се показват.

Неви,  ами тя Джейда си е такава.  Laughing И аз съм забелязала, че почти на всяка снимка позира.
Лека и на теб. Hug

Рени,  Hug лека.

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Sega si pisa i mi kazaha ce neznaiat za Hazal i Cagatay takova nesto te nikoga ne zasicani zaedno no az kazah da pitat da naucat. Of zapocnaha s segite sega mi kazaha ce vece kato otida sledvast put tam ste me zapoznaiat s toz Cagatay i da prestana vece Cagatay Can. Kazvat dosega samo Cagatay i Can a sega i Hazal e ne  Grinning    
 ето ви отговора,направо както ми писа,без да преразказвам,дали са имали връзка нашичките Mr. Green
да идем и ние с нея  Mr. Green
аз имам покана,каза че запознаването ще бъде лесно,и щяла да ме остави там с него,ама щяло да ми писне да го пазя от фенките,като вика ви омръзне ще дойдете в Париж Joy Joy Joy
иаме новина драги зрители -  Ирка и Ча на екскурзия в Париж   Mr. Green
Е тези лоши очи,заби чак лаптопа,и превода финито изчезнито,и ся наново ,аааааааа ще се пръсна с тая каръкщина #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 290
Хахах последно - нали ме зарибихте с тоя туитър, кака ви Аху/Айнур смяташе, че мачът ще свърши 2:1, надеждиииии
Ирка, ко стана, преводът ли се изгуби - не думай  #Crazy

# 291
  • Sofia
Светулка  Hug добре дошла и от мен!

Ирка,целия превод ли изчезна или само от сега,че чак мен ме е яд?

# 292
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хахах последно - нали ме зарибихте с тоя туитър, кака ви Аху/Айнур смяташе, че мачът ще свърши 2:1, надеждиииии
Ирка, ко стана, преводът ли се изгуби - не думай  #Crazy
аз го пратих на Елито до 1 час и 6-та минута,и го довършвах,има няма 30 мин,изчезнаха,карай,здраве да е,наново пак ще го почна,то добре че не е целия,че тогава щях да го трясна лаптопа Hug

# 293
Спокойна нощ срещу четвъртък! Grinning
И от мен добре дошли, на всички които се включват към темата тепърва!   bouquet Hug

Киара,  Hug
Скрит текст:
Аз каквото мислих го споделих, как да го приема и тълкува всеки...тук вече няма какво да кажа. Peace Grinning
Досега не съм намеквала каквото и да е, който ме е разбрал как пиша, какво казвам, как го казвам и защо го казвам го е разтълкувал така както съм го и усетила и съм го написала.  Peace
За което благодаря! Hug
Ако има почувствали се засегнати от моето усещане за спама в темата в цялост, моля за извинение! Praynig    bouquet
Май и темата що е спам...не е с еднозначни определения и отговори, ама да не отварям и нея. Embarassed Wink

Опитвам се да споделям само моето собствено мнение, дано съм успяла да покажа отново това...
просто моето мнение! Peace
Мнение, което не иска и не очаква нищо...само и единствено пространство за себе си! Hug
Ирка, Снежи, Кали,  Hug

Кали,  Hug благодаря за поста ти, напомни ми, че от няколко дни се каня да напиша нещо за Халил, което е определо в негов плюс. Peace
За Юнал и аз мисля така/както си писала и ти/...Айсун за него бе специалната жена в живота му, не само защото бе майката на сина му, защото бе познал любовта с нея, жалко, че не бе и я задържал...и Айсун и любовта.
С Рая и Надето, сте уловили онези моменти от епизода които ме впечатлиха и мен. Определено сме ги изгледали доста сходно като позиции за тях.  Peace Hug

Да се върна малко по-подробно на епизода от сряда. newsm78
Като начало...Ръза...в последните епизоди го харесвам много, защото ми показа, че може да бъде и нещо различно от онези сцени  Mr. Green в които ме болеше и мен от поведението му към собствените му деца, към семейството му. Rolling Eyes
Онези моменти до тук с липса на всякаква логика и нормалност, човечност, да не говорим, че не усещах човека в него, мъжът, стожера на дома си.
Сега, е далеч по-спокоен, по-разумен, по-предпазлив дори в бизнеса си. По-меко, по-грижовно е и отношението му към всички до него. И така трябва да е, колкото и да е трудно, колкото и живота да те изцежда, нямаме право да се предаваме, да се отказваме да бъдем и добри и да обичаме.
Особено когато сме освен хора, жени и мъже и родители, тогава още повече ангажимента не само към себе си, но и към децата си чийто пример сме ни задължава, да търсим и други свои приемливи за всички поведения.

Харесва ми Ръза и с това, че доста разумно подхожда за разлика от съдружника си в бизнеса, жалко, че не е малко по-твърд и тук и с него. Crossing Arms

Мехмет...не съм изненадана от неговата чувствителност в момента, от неговото разбиране към Фериха, като брат, като човек дори, само не ми е ясно защо толкова му е трудно да го прави по-често и без външната причина и мотивация от обстоятелствата?  newsm78
Поздравления получава от мен, усетих наистина желанието му да бъде до Фериха, този път я разбра, усети я, бе до нея изцяло затова изпита желание и потребност да я защити, така и трябва да е, за това са братята и сестрите, да се подкрепят, да се защитават когато е нужно.

Хареса ми, че не остана в момента сляп за това какво се случва около него, разбираше, че трябва да напусне Халил и това бе най-логично и нужно в случая.
Прие това си решение много умно и разумно, потребно не само защото се предполагаше, а защото така би изразил своята подкрепа за собственото си семейство. Това означаваше позиция, отношение и от него, а не безучастие и безличие.

Много ми хареса и това, че този път изговори подкрепата и разбирането си за Фериха с думи...самата Фериха имаше нужда да чуе това от него, мисля, че това й беше нужно към момента.
Думите често ги използваме не така както трябва...веднъж мълчим, а трябва да говорим, друг път обратно, но сега в момента Мехмет им намери най-точното, най-подходящото време, място, смисъл и стойност.

Страхотно впечатление ми направиха двамата с Фериха...как бяха загрижени за родителите си, независимо, че всеки един от тях бе понасял плесници от тях...сега, сега бяха две деца на двама родители...които независимо от всичко...се обичаха, обичаха и тях/родителите си/.

Вейсел...ако има някой за който не ми се е отдало до момента да намеря поне грам разбиране, то това е той... Mr. Green
Мисълта за него ме натоварва, заедно с това гледайки какво прави, защо го прави...дори нямам желание да му се нервирам...той определено е "изключението" на всичко в което вярвам, даже гледайки и сериали... ooooh! Crossing Arms
Мисълта за него по-скоро поражда страх у мен, от срещата със злото в него и в негово лице... newsm43 smile3519
Злото, като лицемерие, дребнавост, ехидност, грабеж на всичко от всеки...злото като бирник... Mr. Green
Няма как злото и доброто са заложени у всеки, редуват се като деня и нощта, ама при Вейсел...
все е нощ..уви само нощ... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 01:47 от margita9

# 294
Благодаря ви момичета, че ме приехте в компанията  Hug

# 295
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ехеее вие изполягахте бе,набързо изядохте 20 страници,и се уморихте Joy Joy

# 296
Ирка,  Hug добре, че целия ти труд не е отишъл на вятъра. Peace

Светулка,  Hug добре дошла.

# 297
това май е от мача преди малко  newsm78

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка,  Hug добре, че целия ти труд не е отишъл на вятъра. Peace

Светулка,  Hug добре дошла.
Вече тогава като Ръза щеше да ми е кръвното  Mr. Green Добре дошла сред нас Светулке Hug И на всички които са легнали лека Hug

# 299
рано е още за спане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт