Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
миле-на, ще ти правят лапаро само за да премахна срастванията ли?  newsm78
Аз се оперирах в Софиямед, доволна съм, с някои малки изключения. Но ме оперира д-р Нецов, не знам да има д-р Николов в отделението. Да не е външен специалист, само да ползвате базата?

За болницата си вземи пижама / нощница, сапун, кърпа, джапанки / чехли, чаша, тоалетни принадлежности. Добре е да си вземеш малки бутилчици мин. вода (от 500 мл.), защото като те изкарат от операционна ще те държат една нощ в реанимацията - реанимационната сестра ще ти ги донесе от стаята. Иначе ще се наложи да я молиш да ти сипва от чешмата, защото няма да ти дадат да ставаш. За друго не се сещам в момента, но ако имаш въпроси, питай  Simple Smile

# 271
dzveronika,др.Николов е външен специалист,само ще ме оперира там...По принцип работи в Репробиомед...Ами доколкото разбрах имам мн.сраствания ,левият яйчник не се вижда,естествено ще прави и проверка на тръбите в общи линии мн.ме е страх.
Викат ме в четвъртък сутринта ,а в петък ми е лапарото,въпроса ми е една нощ ли ни държат след операцията Hug

# 272
Аз се зарекох да не чета че и мен много ме е страх, но не издържам...На мен ми казаха че престоя е 2 дни (при всичко нормално). Предния ден се влиза и  изписват на деня след лапарото?! И защо казвате че не дават да се става, на следващия ден ли те раздвижват... Извинете ме но съм много притеснена  Embarassed

# 273
So Lucky,аз не само чета,а преди няколко дена гледах при Гала лапаро на живо  ooooh!,докарах си допълнителен стрес Embarassed
А и аз мисля,че два дена е престоя и деня след лапарото те изписват Party

# 274
dzveronika,др.Николов е външен специалист,само ще ме оперира там...По принцип работи в Репробиомед...Ами доколкото разбрах имам мн.сраствания ,левият яйчник не се вижда,естествено ще прави и проверка на тръбите в общи линии мн.ме е страх.
Викат ме в четвъртък сутринта ,а в петък ми е лапарото,въпроса ми е една нощ ли ни държат след операцията Hug
В Софиямед приемат деня преди лапаро-то за изследвания, на следващия ден е операцията, след операцията оставаш една нощ в реанимация, сутринта те местят в стаята, махат катетъра и ти помагат да се раздвижиш колкото ти е възможно. Изписването е в този ден или на следващия, зависи от операцията и преценката на лекарите.

# 275
С ендометриоза ли си? При нея се прилага хормонално лечение.
Все още не са готови резултатите /тя операцията беше едва преди няколко дена/, но доколкото си спомням след като се събудих, когато ми обясняваше как е минала лапароскопията, лекаря каза че кистата е ендометриозна /шоколадова/ и че предстои въпросното лечение.
 Peace Peace Peace

# 276
  • София
В Софиямед приемат деня преди лапаро-то за изследвания, на следващия ден е операцията, след операцията оставаш една нощ в реанимация, сутринта те местят в стаята, махат катетъра и ти помагат да се раздвижиш колкото ти е възможно. Изписването е в този ден или на следващия, зависи от операцията и преценката на лекарите.

Точно така  Peace

Мен ме изписаха в деня след лапарото на обяд.

Всичко мина гладко и безпроблемно. Просто за да се застраховат явно не дават да ставаш на същия ден. Аз исках, но ми казаха че ще лежа и това е, много ми е ниско кръвното, може и затова да не ми дадоха, не знам дали с всички е така.

# 277
А някой правил лапароскопия във Варна и къде?

# 278
А някой правил лапароскопия във Варна и къде?

В Света Анна при д-р Славчев,по здравна каса,платих май 12 лв.беше...много съм доволна.

# 279
За кое плати 12 лв?
В АГ Варна е 350 лева само  операцията  newsm78

# 280
За кое плати 12 лв?
В АГ Варна е 350 лева само  операцията  newsm78

За престой в болницата..на ден май беше 5,80...значи 11,60 съм платила.Операцията ми беше по ЗК ,нито стотинка не съм давала повече.Оперативна беще лапароскопията.

# 281
Благодаря, нямах представа че здравната каса напълно покрива всичко от консумативи до цялата процедура...
Доволнa ли остана от условията в Окръжна?Успешна ли беше лапароскопията?

# 282
Благодаря, нямах представа че здравната каса напълно покрива всичко от консумативи до цялата процедура...

Доволна съм ,да.За съжаление не беше успешна,сега ще се подлагам на нова за премахване на тръбите.Стискам палци при теб находката да е добра... Peace

# 283

Доволна съм ,да.За съжаление не беше успешна,сега ще се подлагам на нова за премахване на тръбите.Стискам палци при теб находката да е добра... Peace
Благодаря.
Къде ще се оперираш този път?

# 284

Благодаря.
Къде ще се оперираш този път?

Исках пак там,но понеже ми предстои Ин витро и моят лекар иска запис на лапарото ще се насоча към друга клиника,още го обмислям.В Света Анна за жалост не правят записи а на мен ми е необходим.

Общи условия

Активация на акаунт