Хотелите във Велинград-4

• 92 452
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
И аз питам за Камена, за втори път го пускат във ваучерите за колективно пазаруване. Предния път имаше доста изкупени такива.

Да, и аз затова питам  Laughing

# 436
С ваучери не знам как е Камената.
Миналата година бях на свободно там, за 1-2 вечери, понеже нямаше места никъде другаде, където искахме.
Типичен соц хотел, не е нещо впечатляващо, поне за мен.Има два басейна - външен и вътрешен. Външният е по - малък, вътрешният е по - голям. Стаите са приятни, чисто е. Хапвахме само за закуска там, но вече не си спомням какво беше. Щом не съм запомнила, не ме е впечатлило особено.
Но като за цената си е добре хотелът. Малко е далеч от централната част на града и (поне при нас) излизането и прибирането ставаше с такси. Намира се точно до х-л Селект.

# 437
  • Пловдив
Здравейте! Ние ходихме в Камена с ваучерите. Като цяло хотела си е соц,но стаите са подновени и чисти. Басейните най-много ни харесаха,особено на детето ни.И в двата се къпахме-вън и вътре. Храната във ваучерите е малко и лошото е,че си вързан само там да ядеш.Според мен само със закуска си е най-добре. Ние бяхме весела компания и си изкарахме добре.Цените в ресторанта са нормални.В стаите си беше доста студено,но ние си носихме духалка и нямахме проблеми.

# 438
Някой да има отзиви за Аква вива и Енира- нови са ?

# 439
В стаите си беше доста студено,но ние си носихме духалка и нямахме проблеми.

Shocked

Това ми беше напълно достатъчно, благодаря много  Hug
Да ходя на хотел и да си нося отоплителен уред  ooooh!

# 440
И аз да се присъединя към молбата за отзиви за Аква вива и Енира? Интернет сайтът на Аква вива е добър, явно не е в центъра, което важи и за Енира? Иначе мога да дам пресни впечатления за "Лъки Лайт" - на хубаво място е, в центъра, на улицата с/у входа на ресторанта на Рич. Хубав хотел, приятно обзавеждане, много добра храна (закуска и вечеря на блок маси). Много топло е навсякъде в хотела - даже горещо. Има открит басейн - с топла вода, но няма топла връзка към него и не сме го пробвали. Вътрешен басейн - 4 на 4 метра с не топла, а направо гореща вода - супер е, но е малък. Има джакузи във фитнес залата - малко е и то, за 4 човека преко сили. Персонал - отзивчив като цяло, с изключение на тези във фитнеса.

# 441

Shocked

Пфффф, и мен!

# 442
  • София

Shocked

Пфффф, и мен!

Мм да, понякога и аз си нося за всеки случай, а преди време в х-л Сарай в Драгиново просто ни я дадоха на рецепцията  Twisted Evil Ужас просто, в понеделник сутринта бях с цистит при ЛЛ.

# 443
Преди две години така в "Евелина Палас" - Банско ни връчиха духалка на рецепцията  Rolling Eyes
Беше началото на декември, вярно, не беше още много студено, но все пак си беше зима и да не се пуска парно през зимата с цел икономии за мен е недопустимо за който и да е хотел  Naughty
Сега гледам разни оферти за Елена...направо ме е страх дали няма да умрем от студ.
И ако ходим, ще си нося и аз духалка за всеки случай, че знам ли какво ме чака. А аз студ хич не търпя...  Blush

# 444
Има ли някой да ходил скоро  в хотел Бор?

# 445
Има ли някой да ходил скоро  в хотел Бор?

Ние бяхме миналата седмица с ваучер. Хотелът ми хареса, обслужването- много добро. Относно спа центъра- джакузито е доста малко, водата в него е около 36 градуса. Басейнът е дълбок 1.70 и няма по- плитка част. Обзавеждането в стаите е поостаряло, но беше чисто.  Simple Smile

# 446
Топло ли е в големия басейн и стаите,как е храната?И ние сме с ваучер и малко се притеснявам какво ще заварим там  Rolling Eyes

# 447
И мен ме интересува в кой хотел е топло в стаите по-това време,че и аз мразя студеното.

# 448
И мен ме интересува в кой хотел е топло в стаите по-това време,че и аз мразя студеното.
Велина  Simple Smile

# 449
Скорошни отзиви за "Рич" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт