Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 146
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Добър вечер,

Наде, страхотна тема.  bouquet

Уморена съм и ме мързи да пиша, само прочетох новата тема по диагонал, но ми се затварят очите.

Пожелавам на всички лека нощ и сладки сънища.

# 31
Добро утро !  bouquet

Знаех си , но не исках да издавам тайната ! Wink Wink Wink

Ти в оная тема за гостите нали писа?..Писа!
Аз там писах ли?...Писах!
Арееее... Joy

Споко бе , няма да дойдем , Торнадо е културно момиче , отсяда на хотел , не досажда на хората по къщите . Sunglasses

# 32
  • Не от София.
Споко бе , няма да дойдем , Торнадо е културно момиче , отсяда на хотел , не досажда на хората по къщите . Sunglasses

Аз съм си споко по принцип...щото в случая даже и да ми се отвори сърцето за гости  Rolling Eyes ,няма къде-дядовата ръкавичка пак е пълна!  Crossing Arms
Аман!
Добро утро,иначе де!  Hug
Слънчев ден е,изчистих си банята,имам три манджи от вчера...как да не излезеш на кафе,питам аз?!?  Joy

# 33
  • София
Добър ви ден! Кака днес главоболна и по този повод стана още в 9 и нещо. И като ме напъна пролетния ентусиазъм и разчистих балконите. Щото най-гадното нещо на света е да махнеш бидона със зеле!!! Що слушах майка ми да сме слагали такваз гадозззз? Crazy Crazy Crazy Както беше сложено почти толкова и изхвърлих - цялата микробиология изпълни въздуха у нас и на съседите  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Сега с кака дребсова слагаме слънчевите очили и отиваме по живот  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 34
  • Не от София.
Сега с кака дребсова слагаме слънчевите очили и отиваме по живот  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
По-точно накъде ще забиете?!  Flutter
Аз още се мОтам из къщи и не съм излязла!  ooooh!

# 35
  • София
Фиф, промениха ни плановете  Wink С дребса напазарувахме, сега тя замина на юзда щото щяла да става юздачка  Wink После БНД тържествено обеща да отидем до Айко щото съм си харесала един жизненоважен шкаф на промоция...ако все още го има де  Laughing Laughing Laughing
А живота го оставяме за утре - дълга разсодка до по-далечен мол с цел - кино, посещаване на книжарница и евентуално някоя разпродажба за дребната еВстеВствено Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 36
  • Не от София.
Фиф, промениха ни плановете  Wink С дребса напазарувахме, сега тя замина на юзда щото щяла да става юздачка  Wink После БНД тържествено обеща да отидем до Айко щото съм си харесала един жизненоважен шкаф на промоция...ако все още го има де  Laughing Laughing Laughing
А живота го оставяме за утре - дълга разсодка до по-далечен мол с цел - кино, посещаване на книжарница и евентуално някоя разпродажба за дребната еВстеВствено Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Ей туй ми е любимо като се забия в МОЛ-а  smile3508
Па БНД шкаф ще купува?!Ай,стига,бе!!..  Shocked
Ко му стана? Crazy

# 37
  • София
Фиииф, няма той да го купува, бре! Ако го направи по БиТиВито у централната емисия ще го дадат, да знайш!  Grinning Grinning Grinning Grinning Ще благоволи да ме закара до магазина, аз да го купя и той да ми го докара. А ако е разглобено - да каже - ми, ша миня нявгаш да го сглобя..ама кака до тогава сто пъти го е сглобила и напълнила с джунджурии  Joy Joy Joy Joy
А за моловете - аз имам 2-3 дето са ми любими и там обичам да се помотам. Утре мисля да е в един в квартала, където живеех преди. Така ще направим разходка из града и малко да видя и аз свят...че напоследък само болници виждам  Sad

# 38
  • На черешата
 Споко, принцесо  Mr. Green нЕма да идваме у вас. Към Кърджалийско сме се насочили по принцип. Но при Хепи ще наминем със сигурност, тази дестинация е резервирана за всяко лято, тя си знае.  Hug

# 39
Торнадо ! Hug

# 40
  • ...на безопасно
Ха, здравейте и от мен. Цяла седмица не съм влизала, че на работа, мноУ рабутЪ....
Днес излизахме с БНД. Shocked Той видя детето си от Коледа за пръв път....Мда....То това беше и идеята ми, че миличкото тъгува.
Странно все едно го срещам там, дето съм го оставила преди година и половина. Wink БНД, де.
Същия....същото. Умирах си от страх докато отивахме към него. Още повече заумирах като ми лъхна на алкохолец снощен...

# 41
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug

Скрит текст:

Как е времето в Сф? Вали ли?

# 42
Добро утро , Наде ! Hug
Тъкмо и аз си направих кафе ! Grinning

При нас вали , лекичко .

# 43
В нашата София (Люлин сити) не вали  Grinning Но духа вятър и  е студддд!   Добре, че днес не съм на снимки, не никак ,ама никак не ми се излиза, особено по работа.
Кафенце и мъркаща котка, какво друго да иска човек в неделя сутринта  Laughing

# 44
При нас вали и е отврат Confused
Теди, завиждам ти за мъркащата котка Simple Smile Много ми се ще да гушна някоя в момента.

Общи условия

Активация на акаунт