Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 126
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
И аз , като Принцесата не боядисах яйца , за козунаци хич пък не си и помислям . Blush
Мама и девойката правиха курабийки и боядисваха яйца .
Аз пък ходих на бира ! Wink

Добре дошли на новите попълнения .  bouquet

Теди , много ти е хубаво котенцето ! Heart Eyes

Това с коня при нас беше на 6 годишна възраст , слава Богу отмина бързо ! Joy

# 736
  • Не от София.
И аз , като Принцесата не боядисах яйца , за козунаци хич пък не си и помислям . Blush

Аааа,моля,моляяя.... Stop
Може да стана 22 часа..може да взема приза за най-голяма мОтла в света обаче съм захванала да боядисвам!!  Crazy
Ако станат за пред хора /като миналата година/ ще ги пусна във фейса,да ви дразня  smile3534
Ако няма снимка,никой да не смее да ме пита!!  smile3506

# 737
  • София
Ме нямаше известно време, ама ми стопиха лагерите преди дългата почивка  Cry Cry Cry
И аз намацах я-ята, по-скоро дребната ги направи този път, станаха чудни. Даже се изфукаф у ФБ-то с тях. За козунаци не помислям - има си ги готови  Wink Wink Wink

Весели празници   bouquet

# 738
Аз пък ходих на бира ! Wink
другият път свиркай за бирата. ще ти е по-сладко ако не я пиеш сама. Laughing

# 739
  • Не от София.
Ме нямаше известно време, ама ми стопиха лагерите преди дългата почивка  Cry Cry Cry

Лъжлоооо...питах за тебе...на онова място си имала време да пишеш,тука не!!  Crossing Arms
Иначе...липсваше,целувки и весели празници на вашата женска къща  newsm51

# 740
  • София
Финоууу, ногу знаеш пък!  Crossing Arms
На онова мога и от работата и така..а тук само от къщи  Wink
А и да ти кажа нищо интересно не ми се е случвало, ни принцове от север са се появили, така че скукаааа и бачкане до смРЪт напоследък  Crazy Crazy Crazy
Гледам красотни яйца сте направили Grinning

# 741
  • Не от София.
Всяка уважаваща себе си принцеса се е погрижила да има качествени вестоносци из цялото си кралство с цел да следи за реда и дисциплината,както и за спокойствието на поданиците си!!  newsm03
Моите яйца станаха,ама понеже не минаха по красота миналогодишните,няма да ги покажа пък  Blush

# 742
  • Cyprus, Пловдив
ТЕД, яйцата са ти страхотни, ама котето е още по-страхотно  Heart Eyes Heart Eyes
Добре дошли на новите мами, дано ви е приятно тук  Hug
И аз боядисах яйца-8 бройки  Laughing Броят им расте всяка година, миналата бяха 5 яйца  Laughing

# 743
  • София
Лъки, при нас няма как да се разминем с по-малко от 30-тина. Девойката носи една кошница в училище да се чукнат, а тази година още в неделя са се разбрали кикиморите да се видят и да започнат с яйцата  Wink
И от мен добре дошли на новодошлите  bouquet

# 744
  • Ispania
Тед, много са ти сладки децата! Котето и то сладко като тях Simple Smile.

И аз яйца не сьм боядисвала. Тази работа в сьбота ще я свьршим. Ве4е има какви ли не бои, лепенки, 4удеса Crazy за боядисването им . Козунак ми донесоха от БГ, така 4е и него няма да мисля Mr. Green
Ние пьк всяка година увели4аваме броя на яйцата ooooh! , в този дух не зная до кьде ще стигнем. Останах си аз с мерака да видя яйцата на Фионата и това си е Thinking!

Добре дошли на новите мами Hug, не 4е е желателно място тук, но пьк да се надяваме , 4е ще им е весело и интересно в нашият кокошарник.

# 745
  • Cyprus, Пловдив
Къде гледате децата на ТЕД, май съм ги изпуснала.
Станали сме за нова тема  Party
Лека вечер на заспиващите, аз съм поредна нощна смяна и вече адски ми се спи, за 2 денонощия имам 2-3 часа сън  Tired smile3507

# 746
  • Не от София.
Добро утро на Разпети петък!  Hug
Имам огромното желание днес с пубертета да се пъхнем под масата за здраве,но то при мене желанието не значи нищо  hahaha И какъв дълъг списък имам за правенееее  ooooh! Ама най-вероятно така ще си остане  Crossing Arms То стига като пиша тука колко работа ме чака...пък каква ще я свърша,не е важно  Joy

Останах си аз с мерака да видя яйцата на Фионата и това си е Thinking!

Иди си плакнИ око с миналогодишните,душа... Mr. Green

# 747
Кой ще пуЩа нова тема? Аз съм малко снощно. Да взема да си легна пак ли.  newsm78

# 748
Добро утро !  bouquet

Фиф , ти баш на Разпети Петък ли се разработи ? Joy Joy Joy
Ми то е грехота днес да правиш нещо , сопри се малко ! hahaha

И друго - това за минаването под масата тази сутрин се коментираше от един свещеник по ТВ .
Аз лично не знаех точно смисъла , мислех че е за здраве и опрощаване на греховете , а то било символично влизане в пещерата и съпогребване с Христос . Rolling Eyes В смисъл отказване от земните радости .
Така , че Фиф , помисли си ! Wink Ти няма да можеш да се откажеш ! Wink
За здраве било достатъчно да целунеш плащеницата , символ на кръвта Христова . Peace

Някой да пуска тема . Аз излизам след малко .

У нас се боядисват 2 кори яйца! Crazy
Нямам време и нерви за такава пипкава работа . Crazy

# 749
И у нас 2 кори и за час и половина бяха готови, без сваряването, разбира се. Като фабрика сме.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт