На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • София
зДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН, да се отчета малкия Алекс наддава доста добре вече сме 1,880 с по 40 гр. на ден качваме  Mr. Green  Но още сме с данни за инфекция днес ни излезнаха резултатите и още сме на антибиотик  ooooh! писна ми от тая тъпа инфекция вече 15 дни и не се маха има значително подобрение в кръвните проби но още си я има незнам вече това нормално ли е толкова много време да е на антибиотик и да не минава напълно!?! Почвам да се отчайвам вече  Cry

Syllvi браво на вас , продължавайте да наддавате така. На Алекс през колко дни му вземат кръв за изследването. Мин. път като ми вземаха кръв , преди мен имаше едно40-дневно бебенце, и на него му вземаха кръв . Горкото рева 10 мин след това, сърцето ми се скъса като го слушах

Дидолиния кураж и на теб , достатъчно ти е трудно в момента, недей да се тормозиш с излишни хиперболизирани статии. Мисли позитивно и най-вече за момента когато ще сте 4-мата заедно.

Поздрави и на всички останали майчета. Ани днес наистина не е писал , дано всичко е наред

# 226
  • София
Момичета,махането на серклажа при Ани се е усложнило,наложило се е поставяне на спинална упойка,заради някакво врастване Rolling EyesСега е добре,но е получила 3 см разкритие и остава в болницата.най-вероятно предстои раждане,тази нощ ще се види,ако ли не ще я изпишат Peace

# 227
Дано всичко е наред  Praynig 

# 228
  • София
  Вярвам, че всичко  ще е наред и утре ще има позитивни новини.

Камбан4о  hbday, пожелавам най-вече здраве и късмет

# 229
kanye ми различно всеки път докато бяхме 10 дни в окръжна там му взеха само 2 пъти, сега в първа градска е 5 дни и вече са му взели 2 пъти и казаха че утре пак ще му взимат че тромбоцитите му били ниски и да ги видят искат.
Стискам палци при Ани всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig милата сигурно е много уплашена дано да мине по бързо всичко!

# 230
Всичко ще е ОК

# 231
Sylvi, не се притеснвай, ще мине тази гадна инфекци.Ваното е, че Алекс си наддава и расте.Ще мине Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig

Анум, още малко мила, като реши да излиза Бела и като си я гушнеш, ще забравиш за всичко.Никак не ти беше лесно на теб тези 9 месеца, но знам, че всичко ще мине добре. Hug Hug Hug Hug

Ох, милата ми Ани, дано всичко е наред, и бебчо да изчака още малко.Дано скоро има новини от тях и да е добре Ани Praynig Praynig Praynig Praynig

# 232
добро утро Simple Smile

silvi, стискам палци бързо да наддава малчо и да излезе от инфекцията скоро  Hug
нормално е като е толкова малък да е по-дълго на АБ, не сравнявай с големите хора по 7 дни, по 10 дни макс. това е друго и под друга форма го вливат.

Анни,  Hug дано всичко е наред  Praynig

# 233
  • Бургас
Дано при Алекс скоро всичко се оправи и мама да не се тревожи, много недоносени бебчета минават през това, но се оправят нещата, спокойно  Hug Стискам палци да стане по-бързо и всичко да е ок  Praynig Hug

Предположих, че има нещо с Ани щом толкова време не е писала. Вече не е рано за раждане, надявам се ако стане така всичко да мине лесно и бързо и да няма други усложнения Hug Praynig Hug

Добро утро на всички Hug

Аз имам доста стягания въпреки магнезия /но то и с тоя смешен Магнерот няма как иначе да е/, бебка много шава и това допълнително усложнява нещата, защото матката не остава спокойна... или поне аз така го усещам. Гледам все да лежа и да си почивам из къщи, но имам и друго детенце за гледане, и къща за оправяне ... дано бебката не избърза Praynig Не че е рано, просто държа на определен екип и не искам по спешност да се падам при друг. Имам чувството, че тези дни едва-едва се точат ... така е като чака човек нещо...

# 234
  • София
Добро утро на всички.

Мон , а ти как си решила да раждаш, естествено ли?

Аз от 2 дни нямам контракции ( болезнени) , само втвърдявания на корема и ниско долу продължава да ме боли ( сигурно таз ми се разширява newsm78).  Тази сутрин се събудих с поредната екстра от бременността - започнаха да ми се подуват ръцете и краката ( мисля че само десния е подут ,но пръстите и на двете ръце ги усещам като кебапчета).
Не знам дали е случайност, но почнаха да се подуват , след като почнах да пия Диаспорала.

# 235
  • София
Оф,Мон,все едно аз съм го писала това ConfusedХем искам да си изчакам и аз лекаря до датата на секциото,който ще отсъства тази седмица,хем нямам търпение вече и искам да раждам.Стяганията си ги имам постоянно,с тази разлика,че много слабо усещам бебчо,което ме влудява ConfusedЯвно няма място вече,но се притеснявам,вчера бях на тонове,всичко беше ок,днес ще съм на ехограф,искам да видя как са водите,имам чувството,че ми текат води,малки количетсва,но води.Така и никой не ми направи излседване да види аджеба това ли е или не,а все пак аз съм със 1 см разкритие и,което вече може и повече да е ,защото пак никой не ме е гледал отдолу ooooh!Както и да е,днес ще се отчета след прегледа и ще си купя още диаспорал,че ми свърши.

# 236
  • София
Привет на всички!

Аз след няколко дни влизам в 9-и месец и ми е малко спечено, предполагам и на всяка от вас. Изследванията са ми перфектни, 127 мисля беше хемоглобина, гъби нямам. Thinking  Затруднения с тоалетната също от месеци не са се появявали  Embarassed. Не съм се подувала, нямам нищо оттекло, води и плацента са ок. Пу-пу! Опитвам се да се храня с превес на зеленчуците, рибата, млечни, предимно био от магазина или домашни. Хапвам и сладичко, но без него не мога.
Бебето докторката в Токуда каза, че е голямо. Първото се роди 2800, за това каза, че върви доста повече, но не уточни колко. Не го мисля засега, а и новината си е добра.

Все имам чувството, че не съм готова, започнах с пране на бебешките дрешки, но има още толкова работа. Приятелят ми не ми дава дори колата да си измия, какво остава за прозорците... сърди се, ако се разчистя. А той е толкова зает, все е недоспал и аз съответно се притеснявам дали ще успеем с подготовката. Слинг още не съм купила, продължавам да чета и не мога да се реша кой да е, ами е важна покупка и го искам преди раждането.

Да попитам: някой има ли матрак с калъф с цип? Махнах калъфа, за да го изпера и сега не знам дали няма да направя грешка с това пране, да не му направя нещо? Има една подплата, която ме притеснява. Дори снаха ми, която роди в 29-а седмица не е прала калъфа на матрака си, каза ми да не си играя. Ама ми се искаше, така и така има възможност да го съблека, да го свърша и това. А отвътре изглежда много гадно с тези кокосови вложки, дунапрена и той е един... В събота ще го оставя малко на слънце да се изпече, поне това.

Продължавам да ходя на работа, не мога да се откъсна, искам да съм сред хора. Остана ли вкъщи ще се депресирам, и без това нямам много социални контакти. Много ми е самотно напоследък, искам да се грижа за някого, да наготвя, да си поговоря с някого, да гледаме един филм... Освен това се сблъскам с много агресия, не знам защо така, всички са много изнервени и си измислят филми, преживяват си ги, и депресират всички около себе си.

Пожелавам на Ани леко раждане, сигурна съм, че ще е такова!
syllvi, тези инфекции са банални при дребчовците, не я мисли!
Анум, хайде, докога ще те чакаме Simple Smile

# 237
Ani111, браво за изследванията ти Simple Smile супер.
ама това за депресията, що така си мислиш.
предполагам семейството ти е сплотено и се подкрепяте. явно си такъв темперамент, грижите за бебо ще те върнат в нормалния тонус дори и да се депресираш вкъщи.
приготвили сме плетена кошница люлка за бебо Clair De Lune и тя си дойде с матрачето, много особено, не знам какво има вътре, може и кокос да е, за мен няма значение, и калъфа съм му минала само с влажна кърпа отгоре, то е непремокаем плат, но е много нежен и се отказах да го пера.
ако искаш поразрови се из изнструкции или нета за вашия матрак може ли да се пере, ако трябва ръчно. Peace

аз съм толкова щастлива, че съм си вкъщи,
гледаме се с малката. работата няма да избяга, де.
 домошарка съм, въпреки че имам страхотни приятели, работа, която обичам, наистина много познати, роднини, с които дори не успяваме за седмица да се видим и тн.
имам си много хобита, за повечето дори нямам време, но намирам обикновено нощем, че денем да съм с малката.

# 238
  • Бургас

Мон , а ти как си решила да раждаш, естествено ли?

Не, секцио, но не само по моя преценка, казаха ми, че има вероятност да се усложнят нещата по време на нормално раждане и не ми се поемат излишни рискове след всичко, което прочетох по моя въпрос.
Отделно, оня ден ми казаха на прегледа, че много трудно е щяло да стане нормално раждане и добре, че твърдо съм избрала секцио, защото бебката е на диагонал, главата ѝ е ниско и много вляво, а краката са високо и много вдясно. Отвреме навреме, съдейки по формата, която приема коремът ми, имам чувството и че директно хоризонтално се изляга  hahaha Crazy
Не мисля, че е възможно да се подуваш от Диаспорал, нищо общо няма... но подуванията не са хубаво нещо и е добре да се консултираш с лекар по въпроса  Peace

Буена, и аз така тека, че не знам освен води какво друго може да е... не е и инфекция. Казах на лекарката, не било проблем и не били води, как разбра не знам, след като в същия момент ми каза, че водите са намалели и някои неща вече по-слабо се виждат, защото за да се виждат идеално, трябвало много вода  Thinking Ама 10 дни останаха, ще стискам зъби и това е. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мен за разкритие дори не са ме гледали ... ама и аз не се напъвам да го правят, че предния път след прегледа тръгнах да раждам  Crazy Сигурно е било съвпадение, ама не ми се рискува.
А бебо е нормално да го усещаш слабо, накрая е така обикновено. При мен явно просто бебетата са все мн шавливи, защото и синът ми, и беба сега не спират да се въртят дори и накрая  Crazy
Пий си магнезия и ти и почивай, че движението не е много препоръчително в нашия случай.

Иначе и аз хич не се депресирам вкъщи, напротив, много ми е гот даже Mr. Green Не ми се вижда с хора, не ми се ходи по заведения, не ми се разхожда... Спокойствието и това да успея да открадна малко време и да постоя сама ме зареждат и ме карат да се чувствам добре.

# 239
При мен бебка не се спира- не рита толкова но нон стоп се намества.То е нормално вече май да не рита толкова, но има голямо наместване Simple Smile Днес пак ще ходя до кожната, че уж ми минаха гадните пъпки , а от днес коремът ми е на едни ситни червени и май май още не  е минало и адски много сърби .
Ани, не се притеснявай, всеки май го налягат такива мисли, като гушнеш бебчето ще се изпарят сигурна съм Hug Hug Hug
Днес последен ден на работа- хем се кефя, хем ми е малко криво, но ще гледам и аз да си намирам работа, вкъщи ме чакат цял куп дрехи за гладене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт