Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема.

• 49 246
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
bellaa777, според мен листата на кротона падат при засушаване,поливай по-често и гледай да не е на течение. Hug
Много хубави цветя видях! Аз да не съм пак без снимка,ще покажа какво съм приготвила за майка ми

и нещо за мен  Grinning

# 481
Благодаря на всички! Радвам се, че моите китки са ви харесали!

Ето поредната (нощна) серия

Мамма, имаш невероятно красиви лалета.  Heart Eyes А как правиш снимките с такъв размер. Много ми харесват така подредени.

Намалявам всички снимки до размери 150х200 пиксела и после ги аранжирам в една голяма.
Играя си Simple Smile

# 482
Моят опит показва, че кротона оплешивява и ако се полива директно в саксията и/или е изложен на слънце.

# 483
Мамма,страхотни лалета!  Heart Eyes
Ще покажеш ли и инфийския люляк? Интересно ми е дали е като моя(арабски люляк),и аз го гледам в саксия и го прибирам през зимата.
Малко по-късно ще мина с една почерпка за Цветница- най-хубавия празник!  Simple Smile

# 484
  • Варна
Честит празник, цветарки! Да сте живи и здрави, да е цветен и ухаен животът ви и да показвате все нови красоти!
Нещо скромно и от мен:

А тези са от Морската градина, впечатлиха ме много:

# 485
  • Русе
Честит празник на всички и поздравления за имениците!  bouquet
Месечинке, много много красиво! Hug
Mamma, лаленцата са чудни!

# 486
хм  значи по добре изобщо да не търся семена за кампанула, ами да открия по евтина. за варна става въпрос. а нали издържа лятото на жега? мн е слънчева терасата?

# 487
  • Бургас

Честито на всички именници и празнуващи днес!Весело изкарване на празника! Hug

# 488
  • DE
Моят опит показва, че кротона оплешивява и ако се полива директно в саксията и/или е изложен на слънце.

Аз пък имам един кротон на работа - стои на слънце, не е директно обаче е гигантски прозорец и му е светло непрекъснато, поливам и в саксията (няма си дупки отдолу  Rolling Eyes) и се скъсва да расте! Откакто го занесох там се побърка. На два пъти го забравяме неполят и клюмва целия, ама после като полея и живва. Преди стоеше у дома на шкафа и единственият период, в който забелязах да е порастнал беше като ме нямаше 2 седмици и щората беше наполовина.
С две думи мнооооого странно растение е кротона за мен Laughing
Иначе и при мен като расте и се обазува стъбло листенцата съхнат. Peace

Момичета, честит празник! Да ни е светло и цветно в домовете, градините и душите   bouquet

ПС: Нели,
Скрит текст:
вчера в един дъжд ходих за Калибрахое и изпълних съвета ти, супер се получи Hug Ще снимам днес и ще покажа. Много мерси, че ме светна за тия цветенца. Имала съм, ама бях тотално забравила, че ще свършат работа за слънчево мяст   bouquet

# 489
  • ГОре на черешата...
Честита Цветница и честит имен ден на всички, които носят най-прекрасните имена на цветя  bouquet! Нека прекрасното слънчево настроение от днешния ден да ги съпътства винаги!

Поздрав с моите цветенца:

# 490

Честит празник ,момичета !  Hug
Почерпете се за мое здраве!
Марията,както винаги-голяма красота! Heart Eyes

# 491
и да препорчам айкън против мравки. миналата година чудесна работа ми свърши

# 492
  • Там, където ме обичат
Здравейте, цветари Hug
Отдавна не съм писала в темата, но сега имам питане, та отново се включвам с въпрос.
Имам 2 рози, които купих като корени и сега са започнали да се разлистват. Листата обаче ми се струват леко посивели и поизсъхнали. Мисля, че страда от брашнеста мана. Видях, че има възможност за борба с извлек от чесън. Някакви мнения дали е успешен този метод и как точно се прави този извлек?
Или да търся нещо друго?

# 493
  • DE
Пак аз... ама ще ме изтърпите  Embarassed Идвам снимки да показвам от моята тераска 1м х 1,50м

Мини петунийките  Flutter

Малко кичести сакъзчета, които уж са влачещи...ама за сега само кичести

Върбинка и моят проекто-план за цветна пирамида (Тук Хексилина 100% ще си познае саксиите Sunglasses) Един въпрос - върбинка дали се разсажда от стръкче? Ако отчупя и накисна дали ще пусне коренчета? Rolling Eyes

Едно мушкато, здравеца на баба и разсад за циганчета и тагетес

Потенциални латинки

И малко зеленчуци - люти чушлета, коктейлни доматки и босилек

# 494
  • на североизток от Рая
                               Честит празник, момичета!

Бъдете здрави и нека да е топло в душите ви и цветно пред очите ви!

Нези, честит имен ден! Носи със здраве прекрасното си име!  Hug  Heart Eyes

Мариетка, прекрасни цветя! Радвам се, че на едната снимка видях и теб.  Simple Smile  Hug

Мамма, и при теб е приказно.  Hug

GraGra, много се страраеш да си направиш уютно на терасата.  Simple Smile

Плами, прегръщам ви!  Hug Hug

Аз изчезвам. Досега бях на работа, сега ще отида да запаля свещички за здраве  и да взема върбови клонки. Мисля да си купя и цвете по случай празника.

На Цветница
Скрит текст:
родих сина си, на другата година на Цветница му направихме кръщене, затова този ден е толкова специален за мен.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт