Ин витро - клиника Селена №8

• 47 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
dessislavka усещането е убийствено,особено ако ти се случва вече за пети път,понякога стоя и изведнъж започвам да плача без причина даже мъжа ми ми се чуди откъде ги взимам всичките тези сълзи,ами незнам и аз откъдето и силите с които да продължа борбата.Няма да се откажа въпреки че все още неможем да намерим причина за все повтарящото се спиране на развитие на ембриона,няма да се примиря докато не усетя ритника на моето дете в корема си и не чуя първия му плач,колкото и трудно да е това,колкото и време да ми отнеме.
Успех на всички които са в подготовка.
Добре дошли на megisp и CILEK.

Тачи-па  Hug няма начин да не се намери причината, много те мисля и стискам силно палци Praynig а и знам, че ще успеем и ще бъдем майки Peace Praynig

# 166
kokona20 повече ме притеснява факта да не се окаже че тялота ми недопуска и никога няма да допусне развитието на чужд генетичен материал.Тогава никога няма да усетя ритника на моето бебе и никога няма да чуя първия му плач.
Записах си час за другия петък и ще видим какво ще каже док.
Успех на теб за понеделник.

# 167
Деси успеш старт  и това да е най-леката процедура  и след това бременност  Hug
Кокона  кога ще ти трансфера , да знаем  да  заредим  палците   Simple Smile
Тайчи ина теб миличка  Hug Praynig заслужаваме да успеем  в борбата да станем мами  , дори да  е по трудния начин .

# 168
Момичета нещо ми просветна благодарение на едно момиче с което си пиша и искам вашето мнение че чак другия петък съм на преглед и тогава ще питам и док.Та сетих се че май месец миналата година правих изследване за хламидии в Геника с цервикален секрет-резултата отрицателен.Наесен преди опита не съм правила тест за хламидии,но след биохимичната бременост док.Минев ме изпрати при негов колека за тест за хламидии и най изненадващо излезна положителен.С мъжа ми пихме доста време лекарства и декември на контролата излезе отрицателен,сега не съм правила,но ембрионите които трансферирахме сега са от опита в който излезна че сам имала хламидии.Може ли ембрионите да са заразени с хламидии и затова да спират развитието си?Някоя от вас дали е запозната с възможностто самите ембриота да са заразени.
На нас през 2009г ни откриха хламидии и тогава ги лекувахме,после съм правила на няколко пъти тестове и все излизаха отрицателни,но на мъжа ми никога не бяхме правили и може би той не се е излекувал затова и тази година пак се появиха.Но този път и на него направихме изследване и излезна отрицателно.
Незнам вече така се обърках.

# 169
  • UK
Тачи-па, хич не съм компетентна по темата Rolling Eyes но си мисля, че тези хламидии остават в теб (ако има инфекция), не могат (всъщност, незнам дали могат newsm78) да се пренасят върху ембрионите, но ако си имала, все още, активна хламидийна инфекция, то тя е токсична за ембриончетата Rolling Eyes
Виж в проблемното, има тема за Хламидии, ако искаш попитай и там, много са компетентни повечето момичета, а и ти самата можеш да прегледаш темата Hug

# 170
dessislavka усещането е убийствено,особено ако ти се случва вече за пети път,понякога стоя и изведнъж започвам да плача без причина даже мъжа ми ми се чуди откъде ги взимам всичките тези сълзи,ами незнам и аз, откъдето и силите с които да продължа борбата може би.Няма да се откажа въпреки че все още неможем да намерим причина за все повтарящото се спиране на развитие на ембриона,няма да се примиря докато не усетя ритника на моето дете в корема си и не чуя първия му плач,колкото и трудно да е това,колкото и време да ми отнеме.
Тачи много съжалявам,радвам се,че имаш силата и куража да продължиш борбата!Желая ти чудото да се случи от все сърце!!!

# 171
dessislavka усещането е убийствено,особено ако ти се случва вече за пети път,понякога стоя и изведнъж започвам да плача без причина даже мъжа ми ми се чуди откъде ги взимам всичките тези сълзи,ами незнам и аз откъдето и силите с които да продължа борбата.Няма да се откажа въпреки че все още неможем да намерим причина за все повтарящото се спиране на развитие на ембриона,няма да се примиря докато не усетя ритника на моето дете в корема си и не чуя първия му плач,колкото и трудно да е това,колкото и време да ми отнеме.
[/quo
Тачи-па  Hug няма начин да не се намери причината, много те мисля и стискам силно палци Praynig а и знам, че ще успеем и ще бъдем майки Peace Praynig
Кокона желая ти успех на трансфера,ако не е тайна на кой ден ти замразиха ембрионите?

# 172
Добре дошли на новите момичета и успех на тези,които са в процедура! Hug

# 173
  • София
Тачи, пуснете ИГГ,ИГМ,ИГА и двамата. Теста от Геника показва само нова инфекция, вашата не е нова. Не може да са заразени ембрионите, но матката може и ако е така води до загиване на плода в ранни седмици, или още по-зле- в късни, след 20-та седмица.

# 174
ivankaka kakvo oznachava IGG , IGM, IGA 

# 175
  • София
Кръвните тестове за хламидии така се наричат.

# 176
  • UK
Момичетаааааааа Hug аз съм в понеделника, рано-рано на ЗЕТ Crazy Стискайте палци Praynig

# 177
Кокона Praynig,стискаме.
Тачи  Hug,много си смела,браво,продължавай така,ще бъдеш мама разбира се .
Това са тестове за минала,сегашна и  newsm78излезе ми от ума .. Grinningинфекции.
Успех на всички ви момичета.

# 178
IgM – отчита т. нар. “свежа инфекция”
IgG – показва преминала вече инфекция
IgA – отчита остра инфекция

# 179
Кокона,УСПЕХ в понеделник Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт